Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Drug član, 709 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Taj je sigurno, a km je već varljiva kategorija, meni ne ni mnogo bitna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1403 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
pre 57 minuta, max80 je napisao:

Hvala @Marko05. Volim fabriku, ali nisam ni neki fanatik po tom pitanju. Svakako gledam to kao mali -, a da li će preći u +, zavisi od mnogo stvari. Pre svega stanja motora i cene. Za sada gledam rekreativno, a za nekih mesec dana bi trebalo i konkretno, tako da nema potrebe da se bilo ko trenutno cima. Čisto da dobijem savet i čujem mišljenja pametnijih i iskusnijih.

@pronto hvala na konkretnom odgovoru i oštrom oku:).

Ако му буде интересантно и ако само јури фазера,  мој је 3.500е.

Кад прода бочне кофере са носачима, доћи ће на ту неку цену, а гарантујем да је у бољем стању од већине и у првој боји.

Свакако без обавезе, него чисто да имате као евентуалну могућност. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 2502 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

@max80 Ja nisam tu trenutno, taj motor nikad nisam video u gradu, a provodio sam 0-24h vozajuci se po gradu. Fabricka boja ne moze biti nikako, to je zapravo par ulica od mene ta adresa sto stoji u oglasu tek mi je to cudno da ga nikad nisam sreo. Ja sam laik da procenim da li je sta za menjanje, mogu ti reci da li je negde ogreban, da zavirim pod plastiku i to je to. Sve ostalo nisam strucan. Ja sto sam primetio da su SO somborske table a ne SU

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Sveta Krava

Za ovaj motor su me pitali pre oko mesec dana da li znam u kakvom je stanju,kao što i zemo kaže ni ja nemam pojma čiji je ni od kad je tu.Prvi put sam ga video i ja kad su mi poslali oglas.

Subotica baš i nije neki veliki grad pogotovo nema baš puno bajkera koje ja ne poznajem.

Pitao sam još par drugara tada ali isto su mi svi potvrdili da pojma nemaju čiji je nit ga viđali dosad.

• Hvala 1

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ne poznajem Versys...ali evo komentar, u trenucima dokolice.

Pogledajte kilometražu. Mislim nije ona problematična, ali govori dosta toga....delom i o motociklima koji i posle 20 godina imaju 32 'iljade na satu. To znamo.

Nego, ovo je očigledno voženo, verovatno i daleko...što je u zbiru kilometara samo plus. Manje hladnih startova, putna brzina bez mnogo zatezanja, dug rad na radnoj temperaturi i sl. Voženo je u svim vremenskim uslovima, to nam kažu izduvne grane.

Ne vidi se dobro lanac, ali deluje da je loš i da je na njemu još uvek original. Kilometraža je ta, da to treba da se menja.

Taj pad koji se pominje očigledno nije upropastio motor, ali nije to ni jednostavna zajebancija. Auspuh je kriminal, blago rečeno. Super je ta plastika nova i to, ali je ozbiljna zajebancija (i košta) da se uradi originalna šara. Da se samo čista plastika stavi, biće uvek sumnje...ovaj olupan, baždaren i sl.

Verujem da će još dugo da ide bez ikakvih problema, ali je u trenutku kada u njega treba upucati dosta love da bude "lep". Kome to nije važno, uz osnovno održavanje prelazi još X kilometara bez da zucne...k'o i svaki drugi japanac.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ako je.

Da se još malo iskuka popust i to će biti odlična kupovina. 5 godina star japanac za 6 somića + -, po današnjim kanonima...mislim sa vredi.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Ima dosta opreme i relativno mlad.

Po meni bolja kupovina od novih kineza. Videcemo da li se zayebo...

• Drug član, 709 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Čestitke na kupovini. Drugar je gledao baš ovaj da uzme, na moj savet, ali nije još zatvorio finansije. Mislim da je trenutno najbolja ponuda u tom cenovnom rangu i za tu kategoriju. U zdravlju da ga služi i nasmejanog vraća :takoje:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 805 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Mislim da je to bivsi motor od @filipfg  Ima i tema na forumu kada je prodavan, pa se moze saznati jos koji podatak dok je bio kod prvog vlasnika.

• Malinar u pokusaju, 1710 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki bandit 1250 CH ABS, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Niš. Cena 4.000 € - Motori - Polovni Automobili

Kolege iz Niša, da vam nije slučajno poznat konkretan motorić?

Inače čovek ispravio servisnu knjigu sa 65 000 na 35 000 km, malo mi smešno i još slikao da pohvali kako motor ima servisnu dokumentaciju od prvog dana. Cirkus živi, ne znam ko bi naseo na priču.

Na slikama ne izgleda loše, mada treba pogledati uživo, ne svidja mi se što nema originalne migavce,  a u današnje vreme, ni cena mu nije nerealna. Da se skine još stotinak evra, a ako je stvarno tu negde oko 70 000 km, i ako nije previše iskršen, hm ko zna, možda konačno i zamenim malu uljaru.

• Hronični Motociklopata, 7343 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ovaj je stvarno neki duduk, ladno je slikao knjižicu u kojoj se naočigled vidi da je "6" prepravljeno na "3" :lud: :lol:

Svakako 65.000km nije ništa za tu mašinu 1250-ku, a motor stvarno super izgleda.

pre 25 minuta, Disko Nindža je napisao:

Ovaj je stvarno neki duduk, ladno je slikao knjižicu u kojoj se naočigled vidi da je "6" prepravljeno na "3" :lud: :lol:

Svakako 65.000km nije ništa za tu mašinu 1250-ku, a motor stvarno super izgleda.

Мени делује да није исправљана већ да је цела исписана одједном пре пар дана.
Исти рукопис, иста хемијска, иста боја печата, нова, нигде ни лист није ни на ћошку пресавијен...
По мени, немој да ти сервисна буде параметар.
Гледај по потрошним деловима у каквом су стању, да ли су фабрички, да ли су мењани...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Zato lakse kad nema servisne :lol3:fokus bude na motoru i doticnog gradjanina. Sve neki muljatori, jel moguce da postonih ili iskrenih ima vrlo malo. 

• Podržavam 1

Danas su i kurta i murta počeli da uvoze motore, namirisali ljudi lovu i onda tu bude svega i svačega...

Mada s druge strane, bolje je kad ima više motora u ponudi na tržištu, to bi trebalo da smanji cene.

Јуче баш, после посла са женом седох у локалну кафану, на проверену чорбицу, а пар столова иза нас седе трговац, увозник аутомобила, и два "пацијента" од неких 60ак година.
Продаје им неки ауто, џип, мислим Кашкаји 2.2 
Иначе не слушам шта људи у близини причају, али ово није могло да се не чује, разговарају  као да су сами.:)
Исмејао сам се као никад, жена ме само гази испод стола.
Какве је он њима приче продавао, зајеб*о је и браћу Грим.:lol3:
Најјачи онај тип трговаца што одмах крене да се правда за оно лоше: "Ма не бих ја вас зезнуо... то је проверен ауто, од другара горе... на вама да зарађујем? то никад... која је цена горе то је за вас..."
И онда након што им је увалио ауто и поприлично их налио са по пар пива и ракија, креће прича како ипак та идеална "НОВА, НОВА, НОВА" џипчина има мане, које за њега нису проблем, али пошто је он поштен ипак ће да има каже.
Има проблем са, чини ми се, летвом волана, ал' то се ремонтује за 50ак евра, другара мрзи да се цима, и не ради казаљка за гориво. Тај његов друг сипа пун па прерачуна колико троши, ресетује километражу па по њој пуни.:lol3:
Раширила се прича о заједничком дружењу, пошто су сва тројица ловци, па почеше да уговарају дружења и ручкове... не знам да л' се на крају и окумише.:lol3:
Остадоше они после мене у кафани, не знам шта на крају испаде али мислим да су били печени.

• Haha 7

Daleko bilo, samo bilo ih je manje, pratio ih je glas ovakav ili onakav i znao si šta da očekuješ od kojeg.

I nije bio problem oko papira, a sad vidim ljudi uvezu motor a ne znaju neke fore, (kilovati itd) i motor ne može da se registruje, i onda to uvale nekom nesrećniku da se zlopati....

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 2 sati, Marko05 je napisao:

Мени делује да није исправљана већ да је цела исписана одједном пре пар дана.
Исти рукопис, иста хемијска, иста боја печата, нова, нигде ни лист није ни на ћошку пресавијен...
По мени, немој да ти сервисна буде параметар.
Гледај по потрошним деловима у каквом су стању, да ли су фабрички, да ли су мењани...

Bravo. Ovo niko ne primeti, jer su kupci u glavnom "papani".

Pa yebem mu zeca, na svakom autu iz uvza, koji ima servisnu, isti pecat, iste nijansa, ista hemijska olovka. To niko ne primeti

• Sviđa mi se 2

• moto merkat °°, 4927 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 2 sati, Marko05 je napisao:

Раширила се прича о заједничком дружењу, пошто су сва тројица ловци, па почеше да уговарају дружења

Da vidimo kakav je auto :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• Drug član, 3394 postova
  • Motocikl: Blackie
Pre 13 sati, milomir22 je napisao:
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki bandit 1250 CH ABS, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Niš. Cena 4.000 € - Motori - Polovni Automobili

Kolege iz Niša, da vam nije slučajno poznat konkretan motorić?

Inače čovek ispravio servisnu knjigu sa 65 000 na 35 000 km, malo mi smešno i još slikao da pohvali kako motor ima servisnu dokumentaciju od prvog dana. Cirkus živi, ne znam ko bi naseo na priču.

Na slikama ne izgleda loše, mada treba pogledati uživo, ne svidja mi se što nema originalne migavce,  a u današnje vreme, ni cena mu nije nerealna. Da se skine još stotinak evra, a ako je stvarno tu negde oko 70 000 km, i ako nije previše iskršen, hm ko zna, možda konačno i zamenim uljaru...

Pre nego što kupih prošlog Bandita odem da pogledam jednog u Niš,čak je možda iste boje bio,negde na početku Niša,nemam pojma,nebitno...Stižem,izlazim iz auta,nisam stigao do motora još on ga pali...šta radiš to...pa tuc,muc...nabacio mu jedno pet mm WDa!Dobro druže,zašto si i po plastikama,satu?Slušaj i da je nov sad ga ne bih uzeo,briši ovo zbog sledećeg kupca...

Tako i ovaj oglašivač,bolje da nije upisivao km...možda je i isti,ne znam,kad bih video kraj uživo,znao bih.

'o'š da kupiš kvalitetnu Suzy...od mene?D'uzmem ja 2013o?

• Malinar u pokusaju, 1710 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Uh, hoću, ali ne znam ni sam šta.

Znam da mi treba udobniji motor od bandita, (u opticaju mi je i varadero 1000 baš zbog te udobnosti), ali srce juri redna 4, a u svemu tome treba da prodam bandit 600 koji trenutno vozim.

Ni sam nisam pametan. 

• Sviđa mi se 1

Зезнуто време за куповину.
Танка понуда а и оно што је оглашено цене у небесима.
Треба мењати, пробати све, али сад је изгледа најпаметније терати оно што ти је већ у гаражи или, ако се прода, купити ново.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja