crnamrlja 22 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan svaka njima cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan eXtra! Pridruzujem se svim pohvalama! Napomenuo bih, sto je valjda, ocigledno, da je sinhronizacija tu bila tezi deo performansa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 26, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako voze grčki policajci ;D http://www.youtube.com/watch?v=i1v57Oi5Wac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23089 Napisano Novembar 26, 2008 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooj ljudi, imam jaku zelju da nekako da ovaj klip sa japancima pokazem nasim kolegama iz saobracajne policije te da im predlozim organizovanje neceg slicnog u njihovoj reziji. Naravno uz visoku, metalnu,srafljenu pa zavarenu,u tri reda postavljenu ogradu koja bi stitila publiku Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje gospodi Japancima, jel vi ljudi stvarno mislite da ovi nasi to ili nesto slicno ne bi umeli da navezbaju?!? Ja sam siguran da bi, ali nije to njihov ni nas najveci problem :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 26, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znaju i nasi itekako raznorazne egzibicije i sinhronizacije, nisu nimalo naivni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E opasni su , svaka im cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 7, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Japancima svaka chast...uvek su bili perfektni u svemu...po meni...vecca su sila i od Amerike...a Grci mogu ushima da se pokriju,chak su i nashi pajkani bolji motociklisti od njih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 87 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan verujem da su vezbali duze vreme da bi naucili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Decembar 15, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna uvezbanost, nema sta. I lepo je videti devojku da vodi grupu. Ja kad sam bio mali gledao sam jednu emisiju s Brankom kockicom de je u tatatira maniru izao sa decom u posetu BG saobracajnoj policiji kad sam tamo video sta su onda mogli :o. Al cisto sumnjam da su obnavljalji vozni park i da im je kadar (policajci na motoru) ostao. Cisto za primer u NS je ostao samo jedan BMW i jedan marsovac skroz ok lik i jedva ceka penziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Nomoj da ste skromni, svaka cast momcima Uvezbano do perfekcije :o VECITO TI IMAS NEKE FINE KULTURNE ODGOVORE KAO ZENICA SI DA TE NEPOZNAJEM MISLIO BI DA PISE ZENA. HA HA HA HA PISI KAO COVEK OVI ILI SU MNOGO DROGIRANI ILI NISU SA OVE PLANETE OVO JE NEMOGUCE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Decembar 19, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste naivni, pa zar niste prinjetili da to nisu ljudi, vec JAPANCI. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Decembar 19, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ovako voze grčki policajci ;D http://www.youtube.com/watch?v=i1v57Oi5Wac Vidi Brace Grka, pljunuti nasi policajci, prava Braca. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23089 Napisano Decembar 24, 2008 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh slucajno ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=OSYaxiS0d6c gde kazu da su ovo instruktori voznje, inace motori su vfr400... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ima na youtube još snimaka sa njihovih testova. inače im je službeni motor vfr750p i još ih prave za policiju. a da su obučeni do savršenstva, jesu. zovu ih shirobai što je kovanica od shiro-beli i bai od bajker. japanska posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to radi ukrajinska policija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte tako, pa bio je oblutak na putu. Jasno se vidi da nije teo da se skrši nego mu mangupi metli oblutak. U Japanu nema oblutaka. Lako je njima. heheheheheheheheheh... tenkre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KumRale 3 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd , Miljakovac 1 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Provalio sam ! Pravljeni su na istoj traci gde i Honde ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nasa policija je ipak elegantnija cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan "Plavi andjele" ti bi bar, iz prve ruke, mogao da nam malo objasnis kako kod nas izgleda obuka policije na potorima, ko su instruktori, kakve su vezbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nasa policija je ipak elegantnija cini mi se "Plavi anđele", da li misliš na kombinezone ili motore? "Plavi andjele" ti bi bar, iz prve ruke, mogao da nam malo objasnis kako kod nas izgleda obuka policije na potorima, ko su instruktori, kakve su vezbe. "Plavi anđeo" to ne zna jer nije saobraćajac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...