Benjo98 7 Napisano Jun 27, 2022 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican trackday. Gurao je mali VFR 1:40 ali je i pregurao. Plava grupa ce mi oprostit na crvenoj u 3. stintu Vidimo se iduce godine! Promenio Jun 27, 2022 član Benjo98 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i gurao i jeste pregurao. Ozbiljno se ubrzao od TD1 do sad, ali je presao granicu motora. Sve to ide u rok sluzbe, padovi su sastavni deo ove price, ali je poenta da su u kontorlisanim uslovima. Olizao je plastike, nasao granicu... Jesen je daleko, nek spremi deckonja neki jeftin motorin za stazu, eto ga u 1.35 posle par stintova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Jun 28, 2022 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stiže galerija sa fotkama: TD4 - Galerija sa slikama - www.trackday.rs TRACKDAY.RS U nedelju 26. juna smo se okupili na stazi NAVAK i održali smo TD4 koji je ujedno i poslednji Trackday pred letnju pauzu. Sunčano, veoma toplo vreme i dobra posećenost bili su... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 28, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast fotografu! Palo je prvo koleno, a da nisam ni znao Još gledam na pauzi međ stintovima i vidim odrane mi pantalone, mislim se osetio bih da je od staze. Kad ja na fotke, a ono međutim. Sad kad vratim film, jes bilo malo toplo na momente. Sreća sreća radost E da, kupujem kombinezon ako neko ima za debele ljude Promenio Jun 28, 2022 član Hacky 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 28, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Hacky Добар си. За неког ко је тек почео на стази имаш одличну позицију тела, главе и лакта. Свака част. Већина нас је била у оси са мотором и као да смо прогутали метлу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 28, 2022 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo . Ovaj TD sam rešio da poradim na poziciji tela. U maju je glavni utisak bio: ,,Uuu je l se to čuo fuzaster? Jeste! Aaaa glavni si baja", a sada je bilo: ,,Ne struži po stazi vole, nego pomeraj guzicu!". Epilog je da nisam mogao da hodam sutradan od upale nogu, pri čemu sam i dalje među sporima, no dobro, zabava je više nego prisutna i otprilike znam na čemu treba poraditi. Do sledećeg TD čučnjevi, dijeta i slajderi ako nadjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Hacky said: i slajderi ako nadjem Ponecu ti ja par slajdera ja to jedva da koristim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, javicu ako se ne snadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Jun 29, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slajdere odmah uzmi drvene, da preskočiš par koraka koji će ti opet uništiti opremu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nego da nije neko mozda nasao gornji deo aktivnog vesa Luis-a ,zaboravio sam kad sam se pakovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano Jun 29, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Slajdere odmah uzmi drvene, da preskočiš par koraka koji će ti opet uništiti opremu Tako sam se ja ispalio sad u nedelju, nisam primetio da se istrosio pa strugnuo kombinezonom umesto slajderom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Jun 29, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, severian je napisao: Slajdere odmah uzmi drvene, da preskočiš par koraka koji će ti opet uništiti opremu Ko ti to rek'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Jun 29, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Jul 1, 2022 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Bio i odusevio se Organizacija na nivou, bas sve profesionalno... svaka cast Prvi put sam vozio na stazi i mogu reci da mi se bas svidelo, toliko da razmisljam da uzmem motor samo za stazu posto mi zao nov motor da unistim Iznenadio sam se kada sam video coveka sa coperom, ali videlo se da uziva covek pa mu nisam zamerio haha. Sve u svemu dobro iskustvo i definitivno cu da vozim stazu opet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UzbrdoKoNizbrdo 8 Napisano Avgust 3, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nece mozda biti dodatnog TD-a, u subotu 10. septembar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Avgust 3, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, neće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Avgust 8, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim Tank grip za rezervoar a da ne cekam 2 meseca isporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Avgust 9, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/8/2022 at 12:13 PM, scaffold said: Gde mogu da nabavim Tank grip za rezervoar a da ne cekam 2 meseca isporuku? Reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Septembar 7, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Blizi nam se TD ako nas vreme posluzi. Da li ima nekih novosti sa Navaka iz price sa pocetka sezone? Asfalt umesto kocki,vise mesta sa vise uticnica? Pitam zbog planiranja pakovanja,jako me nerviraju sperploce za stendere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Septembar 7, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isto. Asfalta umesto kocki na sadašnjem parkingu neće ni biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Septembar 8, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velikog broja pitanja koja dobijamo poslednjih par dana: TD u nedelju 11.9. je popunjen. Mesta više nema. U toku je prijava za TD6, planiran za 2.oktobar, mesta još ima: Kalendar | www.trackday.rs TRACKDAY.RS Prijavite se na vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanv 0 Napisano Septembar 8, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam podneo prijavu za nedelju 11 ti ostala mi je uplata u toku dana da se uplati kako da znam jel ima mesta jos ? I sta se desava sa uplatom ako nema mesta za 11 hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Septembar 8, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednu poruku iznad napisali smo da nema više mesta za 11.9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se odrzava TD u nedelju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Septembar 9, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Sve je po planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...