Bole37 5011 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ubise dete na pragu roditeljske zgrade na labudovom brdu. Deckic obozavao motocikle, i sacekase ga krelci i izbodose ga pred devojkom. Strasno.Pokoj mu mladoj dusi, saucesce porodici. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videh po novinama, zna li se koji indijanac je potegao nož?Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Štef je napisao: Videh po novinama, zna li se koji indijanac je potegao nož? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Jure ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 25, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem mu roditelje, a i njega sa imao prilike da upoznam. Momak je bio baš fin, mislim da nije ništa voleo kao što je voleo motore, želja mu je bila da vozi trke, a posle da ima servis motora. Šljam koji mu je ovo uradio treba da ispašta do kraja života, jer je momak bio čista i dobra duša. Neka mu je večni mir i široki nebeski putevi. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Februar 25, 2022 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija, sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tuga velika ... Trebalo bi te divljake osuditi na najveću moguću kaznu, za primer! Nažalost, svi znamo da to ne funkcinoiše tako u zemlji Srbiji... Pre neki dan čitam o ubici Vuka Stojiljkovića u Nišu 2014te ... Delo blaže okarakterisano i pored mnogih protesta u Nišu, kasnije mu je dodatno smanjena kazna, i uz dobro vladanje - eto njega na slobodi za godinu dve ... Imaće 30ak tad. Da ne pominjemo što se zna da je imao pomagače i pre i posle zločina - sinove poznatih "biznismena" u Nišu, koji se nikad nisu našli na optuženičkoj klupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Februar 25, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam iz kraja ali nisam viđao ovaj motor. Strašno. Za takvo delo smrtna kazna, izvršenje momentalno. Pokoj duši. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nesrećno dete je godina kao i moj sin. Gajiš ga od kilu mesa da postane čovek, i onda neko da sebi za pravo da ga izbode na smrt iz neznam kog razloga. Mnogo sam besan i svašta mi prolazi kroz glavu, brišem sve što napišem. Mnogo, smo potonuli, mnogo..... Bože daj snage i utehe roditeljima, a njemu neka je večan pomen, i Bog dušu da mu prosti. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...a zašto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko šta je prethodilo nemilom dogadjaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 25, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Pratio devojku kući, pa posle trebalo da ide svojoj kući, ološ ga presreo i uradio šta je uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 25, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U kraju je gde mi zivi kum.....kazu da je bio sa devojkom i drugom....napadaci bili sa fantomkama....to su price koje kruze posle svega....navodno navijaci Promenio Februar 25, 2022 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Februar 25, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako se to radi 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Februar 28, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tačno ali meni su rekli da je napadač bivši momak dotične devojke dok je nesretni mladić bio njen tadašnji dečko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2983 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E to je već, u tim godinama pogotovo a i u svakom drugom životnom dobu, najgluplji razlog za problem. Ma i za svađu a kamoli potezanje oružija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Februar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Marek1987 je napisao: Ne znam da li je tačno ali meni su rekli da je napadač bivši momak dotične devojke dok je nesretni mladić bio njen tadašnji dečko. Mislim da nije ta prica,jer bi napadac tako odmah bio identifikovan i uhvacen. Promenio Februar 28, 2022 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 28, 2022 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Napadač jeste od dotične i nije samo problem nastao oko devojke nego su ta stvorenja htela da ga i opljačkaju, njega su izboli, a drugara isekli po ruci. Inače taj je indetifikovan, ali uspešno beži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise nego strasno. Tog bi trebalo javno razapeti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Mart 1, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ima droge oko nas, danas je omladini normalno postalo da se nesto konzumira od opijata, tuzno ali isitnito. Pricajte sa decom, mnogo pricajte kako bi mogli prepoznati situaciju.... da vam ispricam sta mi se desilo pre 11-12 godina. Vece bilo, ispratio curu (sad mi zence) do stanice. Ona u bus ja lagano nazad kuci. Na 100m od mene je vrtic, priblizavam se i vidim da neko stoji na ćošku. U jednom momentu nešto zasvetluca na par sekundi u visini butine. Isprva kanda mi se učini. Zasvetluca u prekidima opet.... ma jok ne cini mi se, nešto jeste. Sad se već razdaljina izmedju njega i mene dosta smanjila, približavam se i jasno vidim da vrti leptir nož, glavom vrti levo desno, gleda uz i niz ulicu, čudno ponašanje. Skontam da je to komšija koji je prvi do vrtica iz druge ulice, nekoliko godina mladji od mene, znamo se poodavno. Taj mali je jedan od glavnih dilera droge, narkoman i tako uradjen sa nožem u ruci eto ga pred mene il ja pred njega.... isto mu dodje. Kasno mi je da se povučem, suviše smo blizu, ruke vadim iz dzepova, spremam se za odbranu, leva ruka da hvata zglob, desnom da mu izbijem sve zube iz glave. Kako je zakoračio ka meni, ima je nameru da me ubode po položaju tela. Samo sam jačim tonom izgovorio njegovo ime, levu nogu isturio napred. Zastao je, pogledao me i rekao "brate to si ti", noz priljubio uz nogu, spakovao i vratio u dzep. Pogled mu je bio unezveren, nema pojma ni gde je ni šta radi, pitao me otkud ti.....? Te noći oboje smo imali velike sreće jer se nista nije desilo, prvo ja sto sam prepoznao situaciju, drugo on jer je pitanje kako bi se završilo po njega u tom mom pomračenju uma kad padne klapna. Nikad ga vise nisam video da je slicno ponovio a evo i dan danas je na istoj meti i odstojanju. Jednom narkoman, uvek narkoman, setitie se 2019 kad sreća nije pogledala studenta iz Cacka Moj brat Zoran, ima je takodje velike, bas velike sreće da prezivi kad se sreo sa narkomanima/dilerima takodje iz kraja, druga ekipa. Njih troje nadrogirani divljali su kolima po kraju...... sve mozete procitati OVDE. Dan danas Zoranu stoji zrno u vratu izmdju 2 i 3-eg prsljena. Pogodjen je u glavu, ispod oka i metak je zakrenula kost usmerivsi ka vratu. Takvog stanja odvezao se do Hitne, izasao i srušio. Zato pricajte sa decom i ako vise nisu deca, moraju očekivati neočekivano kako bi spasli sebe, vratili se kuci. 11 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Mart 1, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mene je zbog devojke u srednjoj školi lik pijan napao sa flašom kojoj je odbio dno (k'o u filmovima). Sreća pa je bio dovoljno pijan da sam se izvukao bez ogrebotine, ali je bio spreman da me izbode, a posle je bežao i sklanjao se kad me vidi - od sramote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Kako je brat Zoran danas? Ako pitanje nije na mestu, ja se izvinjavam. Drago mi je da je medju nama. Promenio Mart 4, 2022 član estel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15783 Napisano Mart 4, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam dobro je, normalno funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...