Petre 779 Napisano Mart 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam sklopio dan u Sloveniji. Hvala za info. Samo jos nesto, austriska vinjeta. Dali moze na prelazu na Korenskom sedlu ili mora online? Promenio Mart 3, 2022 član Petre 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 900 Napisano Mart 3, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Petre je napisao: Mislim da sam sklopio dan u Sloveniji. Hvala za info. Samo jos nesto, austriska vinjeta. Dali moze na prelazu na Korenskom sedlu ili mora online? A vinjeta se kupi na benzinskoj stanici u SLO. Ne baš svaki, ali na AC i u pograničnim naseljima, kao Jesenice Kr. Gora Bled...sigurno. Na samom sedlu nemaš gdje da je kupiš. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 846 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 876 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Muzika za moje usi, samo nastavite Sve lepse od lepseg, olovka radi, Resavska Skola na Max 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17184 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pijuckam prelepu viljamovku iz Slovenije, Prior, i jedna od zelja mi je obici ovu prelepu zemlju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je poznato vinjeta za SLO se kupuje isključivo onlinePoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 900 Napisano Mart 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, el classico je napisao: Koliko mi je poznato vinjeta za SLO se kupuje isključivo online Poslato priko Ténéré Da. Petre pita za Austrijsku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 4, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao kakav je red sa austrijskom vinjetom. Tedybear mi objasnio. Hvala. Slovensku sam prosle godine uzeo na granicnom prelazu Bregana, kiosk skoro pa na desetak metara od ulaska. To vise nije opcija? Mada, mozda bih ove godine vozio na prelaz Rupa-Jelsane (posle Rijeke). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Austrijsku mozes i u austriji mozda je jeftinije. I ovako se lepi bilo gde na motoru pa i da si bez nje ako te ne zaustave ne mogu ni da ze kazne za voznju bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koje su cene vinjeta za Sloveniju i Austriju za motocikle i da li su obavezne ako se ne krećeš auto-putevima? Je li 7 dana minimum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 900 Napisano Mart 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Vinjete su za autoput. Za ostale puteve ne trebaš. Tako u SLO kao A. Sve o SLO vinjetama: evinjeta.dars.si Najbitnije o A vinjetama ( online kupovina): mautpilot.si 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Austrijska je minimum 10 dana i ona je 5.6€ pa imas 2 meseca 14.1€ i godisnja 37.2€. Ima i vinjeta na tablice ali ako se kupuje treba da se pita od kada vazi jer neki prodavci nemaju mogucnost da vazi od trenutka kupovine. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan I da za Austriju imas i brze puteve na kojima treba vinjeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Mart 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim temu. Baci pogled na naš putopis, možda dobiješ neku ideju. Ovog juna je planirana samo SLO, i Gross A postoji i ova opcija, al' sa obzirom na to da postoji plan da vozimo sa g-djama, mozda se i ne ostvari Promenio Mart 9, 2022 član m.milivojevic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 14, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 3/3/2022 at 10:59 AM, Petre said: Mislim da sam sklopio dan u Sloveniji. Hvala za info. Samo jos nesto, austriska vinjeta. Dali moze na prelazu na Korenskom sedlu ili mora online? 2019. sam odvezao potpuno istu rutu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 15, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba sve, predlog mi nije prosao. Uradio sam novu rutu i usvojili je . Bice interesantan dan. Sad mi preostaje Austrija, da uklopim Grosglokner i Nokalm, a naravno i odlazak/povratak Kranjska Gora - Skoplje (taj deo bi sam vozio). Termin se poklapa sa skupom u Vilah-u, Evropska nedelja motociklizma, pa mozda i vidimo nesto Promenio Mart 15, 2022 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 19, 2022 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Gde napraviti bazu u Sloveniji za obilazak slovenskih Alpa i Grossa? Neka preporuka za smestaj sa parkingom? Budzet do 50 eura po nocenju (4 nocenja) Ljubljanu bi preskocio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Vinjeta za Slo se može kupiti na svakoj pumpi i preko interneta kao i na kiosku na gp Bregana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 900 Napisano Mart 19, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, baneBP je napisao: Gde napraviti bazu u Sloveniji za obilazak slovenskih Alpa i Grossa? Neka preporuka za smestaj sa parkingom? Budzet do 50 eura po nocenju (4 nocenja) Ljubljanu bi preskocio. Dakle, briši Bled, Bohinj i Kranjska gora. Zbog budžeta. Za tvoj budzet našao sam nešto ( druga polovina juna) u okrugu Radovljica ili Lesce. To ti je 8 minuta od Bleda i 30min od K. Gore. Ostale opcije: Naklo, Tržič, Mojstrana.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Mart 19, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, briši Bled, Bohinj i Kranjska gora. Zbog budžeta. Za tvoj budzet našao sam nešto ( druga polovina juna) u okrugu Radovljica ili Lesce. To ti je 8 minuta od Bleda i 30min od K. Gore. Ostale opcije: Naklo, Tržič, Mojstrana.... Mi smo spavali u radovljici, lepo mesto, dobar smeštaj, ima @m.milivojevic link sa bukinga Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gama 13 Napisano April 20, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 19.3.2022. at 17:20, Krmco je napisao: Mi smo spavali u radovljici, lepo mesto, dobar smeštaj, ima @m.milivojevic link sa bukinga Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 3, 2022 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/19/2022 at 2:29 AM, baneBP said: Gde napraviti bazu u Sloveniji za obilazak slovenskih Alpa i Grossa? Neka preporuka za smestaj sa parkingom? Budzet do 50 eura po nocenju (4 nocenja) Ljubljanu bi preskocio. Pakovanje u toku Baza u okolini Kranja (40 eura dan) eVinjete SLO, AT uzete Prioriteti Vrsic, Mangart i Gros Sutra ujutro start 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Jul 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ćeš se vraćati umoran sa vožnje važno je gde ćeš lepo večerati, pogotovo ako si, kao ja, sklon da preskočiš ručak. U tom smislu, preporuka za klopu: Gostilna Brunarica Štern (Kranj) +386 4 236 11 11 https://maps.app.goo.gl/VdFCpAyHBKukFXmT7 Zavidim ti, u pozitivnom smislu... Promenio Jul 3, 2022 član DraganNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 3, 2022 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, DraganNS said: Pošto ćeš se vraćati umoran sa vožnje važno je gde ćeš lepo večerati, pogotovo ako si, kao ja, sklon da preskočiš ručak. U tom smislu, preporuka za klopu: Gostilna Brunarica Štern (Kranj) +386 4 236 11 11 https://maps.app.goo.gl/VdFCpAyHBKukFXmT7 Zavidim ti, u pozitivnom smislu... To mi je u komsiluku na par metara od mene. Ja sam kod Dezmana pa cu peske uvece na klopu i pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Jul 3, 2022 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kad me nije mrzelo da pogledam u Maps: celih 350 metara ili ti 4 minuta pešaka! Ništa lepše nego, nakon što se izvozaš ceo dan pa dođeš u smeštaj, istuširaš se i središ, pa odeš na dobru klopu i, na kraju, ne moraš da brojiš piva. Planiraj obavezno da kada, posle Kranjske Gore, skreneš ka Vršiču da napraviš kafe pauzu na jezeru Jasna. Srećan put sutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 3.7.2022. at 16:41, baneBP je napisao: Pakovanje u toku Baza u okolini Kranja (40 eura dan) eVinjete SLO, AT uzete Prioriteti Vrsic, Mangart i Gros Sutra ujutro start Gde si @baneBP? Kako je bilo u Sloveniji? Daj nam prenesi neka iskustva, savete, rute... Treba iznova da krenem planiranje puta i ruta, biće verovatno nešto u prvoj polovini septembra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...