benjamin 9 Napisano Novembar 11, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan i tako mi zborimo ... da dobra fotka nemere nastati bez dobre ideje i realizacije ... dok se neki pobuniše ... umislili da je sve u aparaturi ... ccc ... crna djeca ... šta sve neće izmisliti ... DAJE SE NA ZNANJE ! Prva zvanično-nezvanična BJB foto tuča će se odigrati od petka 08 11 14 do petka 08 11 14 + 7 dana sa početkom i završetkom u 20 00 časova ... rukavice ukrštaju ... sa vaše leve strane : Brat Mina i Brat Kvariša potkovani : teškom Canon brendiranom artiljerijom iz Evil_Zo-ovog i Benjaminovog arsenala, pod asistentskom palicom Mikka-e (ako prihvati ) sa Vaše desne strane: Brat Evil_Zo i Brat Benjamin potkovani: nokia 85 i sony ericsson k770i ... i to je sve dakle cilj je napraviti najbolju fotografiju na temu "BROJ" (zadatu od gurua Stefan-a na tajnom sastanku) ... ... buuuuut! ... Mina i Kvarko moraju napraviti fotografiju, zajedno, uz upotrebu što kompleksnijeg i nabudženijeg aparata u ostvarenju njihove ideje ... Mikka ako bude hteo da im pomogne, sme samo da ih posavetuje šta kako ... ... Zo i Ben, moraju napraviti fotku koristeći samo mobilni telefon ... isto moraju fotku realizovati zajedno ... fotke postavljamo u petak u 20 : 00, glasanje 7 dana glasate Vi ... i odlučujete pobednika ... glasanje ćemo dodati ovoj temi hladno je ... ... mi se i dalje igramo ... a sad dajte neku plavujku da preseče vrpcu da tuča otpočne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeee SVAKA VAMA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ... buuuuut! ... Mina i Kvarko moraju napraviti fotografiju, zajedno, uz upotrebu što kompleksnijeg i nabudženijeg aparata u ostvarenju njihove ideje ... Mikka ako bude hteo da im pomogne, sme samo da ih posavetuje šta kako ... ... Ha! :D ha ha, budi siguran da ce Mina uciniti sve da joj Mikka odradi obradu, a siguran sam i samu realizaciju Kvarisa je posten i pod normalnim okolnostima ne bi prekrsio pravila znam, ali Mina ce ga pokvariti (ako samo proba da se suprotstavi, znajuci brata Minu, bice momentalno pojeden u jednom zalogaju). ...tako da, protiv Mikke i nemamo bas mnogo sansi, ali dacemo sve od sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... buuuuut! ... Mina i Kvarko moraju napraviti fotografiju, zajedno, uz upotrebu što kompleksnijeg i nabudženijeg aparata u ostvarenju njihove ideje ... Mikka ako bude hteo da im pomogne, sme samo da ih posavetuje šta kako ... ... Ha! :D ha ha, budi siguran da ce Mina uciniti sve da joj Mikka odradi obradu, a siguran sam i samu realizaciju Kvarisa je posten i pod normalnim okolnostima ne bi prekrsio pravila znam, ali Mina ce ga pokvariti (ako samo proba da se suprotstavi, znajuci brata Minu, bice momentalno pojeden u jednom zalogaju). ...tako da, protiv Mikke i nemamo bas mnogo sansi, ali dacemo sve od sebe U 19h odvrnes Mikki ventil prednje gume i nema problema ! ;D ;D ;D A na kojoj lokaciji je postavljen ring ? Mozda dodjem da navijam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 12, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ... buuuuut! ... Mina i Kvarko moraju napraviti fotografiju, zajedno, uz upotrebu što kompleksnijeg i nabudženijeg aparata u ostvarenju njihove ideje ... Mikka ako bude hteo da im pomogne, sme samo da ih posavetuje šta kako ... ... Ha! :D ha ha, budi siguran da ce Mina uciniti sve da joj Mikka odradi obradu, a siguran sam i samu realizaciju Kvarisa je posten i pod normalnim okolnostima ne bi prekrsio pravila znam, ali Mina ce ga pokvariti (ako samo proba da se suprotstavi, znajuci brata Minu, bice momentalno pojeden u jednom zalogaju). ...tako da, protiv Mikke i nemamo bas mnogo sansi, ali dacemo sve od sebe Ovaj text je vrlo pokvaren s tvoje strane i bezobrazan...to shto si ti umislio da tje Mikka sve da na uradi to je tvoj problem DA TE NIJE STRAH da ne izgubish sluchajno !!!!???? Sami ste nam dozvolili da Mikka bude KONSULTANT i to tje i biti...a poshto ova strana koristi svu skupu i fensi aparaturu mi samim tim imamo pravo na bilo koji foto aparat i na studio i na sve shto zamislimo...a Mikka moze samo da nam kaze to je neizvodljivo ili to moze... I da nas gleda i zajebava dok pokushavamo da ostvarimo cilj... Tako da bih te molila da prekinesh sa laznim optuzbama i vredjanjima...i da se skoncentrishesh na pravljenje svoje slike...a da mene i Kvarnog ostavish da nashu napravimo !!! Jel ni ja ni Kvarni nikoga ne vrbujemo u takmichenjima da glasa za nas ..... kao neki .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prva runda je pocela... gledacu mec ipak odavde ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu ovo je kao konferencija za stampu pred mec. Teske reci i provokacije na sve strane. Bice ovo neizvesna i napeta borba do koske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 12, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...pusti Mina, to sto kazu ljudi, ta propaganda... to... nije istina ;D ;D... pa on neka peva, lepse ce nam biti kasnije . svejedno nam ideja nije nest hi-tec, a mozemo i sledeci krug da igramo sa obrnutim ulogama. P.S> Shokole, verujes ti da sam ja taj koga neko moz da pokvari . Pa najmanja ti je briga mikka i njegovi fotoaparati...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 12, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se onda na bojnom polju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja navijam za nezaštićeno žensko čeljade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Unaprijed dajem svoj glas Kvarko-Minko ekipi, posto ovi Zoo-Benjaminovi znaju da rade samo u "kontrolisanim uslovima". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Takmicenje u pljuvanju kao zagrijavanje! ;D Napred nasi! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Novembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja navijam za naše ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 12, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ma moze i prsa u prsa, ja skrstim ruke i pustim Minu da odradi svoje. Al bi bilo rascerecenih udova ;D. P.S> pobedice ideja i realizacija naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sad ... lepo smo počeli ... hebeš tuču bez ovih varnica hehe ... cilj opravdava sredstva ... samo da znate da laza i ja imamo opaku taktiku, koja podrazumeva pre, za vreme, i posle takmičenja hehe ... nego ... gde je ta plavujka i vrpca ... treba mi lalajko sad da mi da jednu da preseče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 12, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vam je taktika posle takmicenja dobro osmisljena ;D ;D ...samo vi bacajte varnice, slabo je to da potpali vatru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Za koga navijati , pitanje je sad. ;D Za slabe ili za "slabe". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dzabe vama sve to ... fote ce da objavi neko treci (hellenaaaaaaa ) i glasaci nece znati cija je cija fotka ... onaj ko bude postavio glasanje, ce samo potvrditi da je lazina i moja fotka nastala telefonom, a ova druga teškom mašinerijom ... i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan dzabe vama sve to ... fote ce da objavi neko treci (hellenaaaaaaa ) i glasaci nece znati cija je cija fotka ... onaj ko bude postavio glasanje, ce samo potvrditi da je lazina i moja fotka nastala telefonom, a ova druga teškom mašinerijom ... i to je to Kako bre nece znati cija je koja? pa oces da mi kazes da ne mogu da provalim koja je sa mobilnog a koja sa aparata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan dzabe vama sve to ... fote ce da objavi neko treci (hellenaaaaaaa ) i glasaci nece znati cija je cija fotka ... onaj ko bude postavio glasanje, ce samo potvrditi da je lazina i moja fotka nastala telefonom, a ova druga teškom mašinerijom ... i to je to Kako bre nece znati cija je koja? pa oces da mi kazes da ne mogu da provalim koja je sa mobilnog a koja sa aparata? Eto, jos u startu potcjenjujete glasacko tijelo, veoma promisljena taktika. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne potcenjujte moc kugle..... tj mobilnog telefona! :-* U rukama Evila i Benjamina sve slika! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan a bwe ... sad ste me doskočili ... jbg ... daćemo sve od sebe da fotografija bude tehnički savršena kao od ... ovih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da ne razumijem šta ćete da slikate, ali moram priznati da je ovo "tuckanje" veoma zanimljivo... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da ne razumijem šta ćete da slikate, ali moram priznati da je ovo "tuckanje" veoma zanimljivo... ;D ;D ;D ;D ;D Tema za slikanje za obje ekipe je "Broj". S tim sto protivnicka ekipa ima pravo da koristi apsolutno sve sto se moze koristiti od foto opreme, a Ben i ja moramo fotografisati mobilnim telefonom. Slike ce biti dostavljene Helleni najkasnije do sjutra (petak) u 20:00, a ona ce ih zatim postaviti na forum i napraviti glasanje koje ce trajati otprilike 7 dana. To je otprilike to, nadam se da je jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 13, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A jel` Vi to jos uvjek mislite da imate sanse protiv Kvarka i Mine? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...