Саша 592 Napisano April 22 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupi BMW 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7478 Napisano April 22 Ne silazi, 3340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan GS me ne zanima koliko god bio dobar. Probao F800gs, bas me nije kupio napravio krug i reko nije to to, džaba mu sve ono na dugme kad cim sam seo nije to to. Afrika, Strom, Versyis su mi top. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4259 Napisano April 22 Drug član, 1951 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se u koju temu..ali ok na neki način pripada i ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1928 Napisano pre 6 sati Drug član, 1040 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv video, tocak je dosta stvar osecaja i brzine promene pravca (takodje sirina zadnjeg tocka tu utice). Ali utice i na same perfromanse u nekoj meri. Mada druge stvari su bitnije. Ovako bih grubo rangirao po prioritetu za krivine sta je bitno. Pored ociglednih stvari kao sto su dobre gume i vestina. - Oslanjanje - Tezina/geometrija motora - Kocnice - Velicina tocka - Snaga motora - Elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...