Ivanhoe 317 Napisano Novembar 23 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan I dobri saveti mogu biti loše tumačeni, a kamoli loši. Jedan moj matori kolega sa posla, svojevremeno vozio i Nacionalnu klasu, rekao kolegi iz kancelarije koji ko zna gde i kako položio za A kategoriju da nosi moto opremu i leti jer ako dosad nije pao pašće ! Ovaj drugi se toliko uvredio kako je mogao tako nešto da mu uopšte kaže i našta to liči, zar ga nije sramota, dođe mu da ne sedne na motor više ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14198 Napisano Novembar 24 Ne silazi, 3140 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Za prvi deo je u pravu. Treba opremu nositi ne samo zimi, ili leti, već uvek na motoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Ponedeljak u 21:31 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se nisu opametili ni jedan ni drugi. Sta mislite da li je milicija trebala ovako da reaguje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3662 Napisano Ponedeljak u 21:55 Drug član, 1069 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da nema snimka događaja o kom pričaju. A baš su osobe od povjerenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1123 Napisano Utorak u 07:23 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svemir i ljudcka glupost su neograniceni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 123 Napisano Utorak u 12:18 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba deliti uopšte klipove ovakvih figura, ni kao loš primer. Čini mi se da je njemu svaka reklama dobra. Momcima bi valjala krompir terapija (kopanje i vadjenje) pre nego što nekog unesreće. Posle će biti kasno 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14198 Napisano Utorak u 13:59 Ne silazi, 3140 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nema tablicu, retrovizore, rukavice, odelo, vozi na crveno, beži policiji, dal sam nešto zaboravio ? Hmm, njima Zemlja i zemaljski zakoni nikako ne odgovaraju. Teraj to u Nasu i teleprontuj na Mars, pa nek tamo divljaju po "svojim" propisima... Žali bože mojih 18 minuta gledanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1123 Napisano Utorak u 14:07 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Blaza je napisao: Nema tablicu, retrovizore, rukavice, odelo, vozi na crveno, beži policiji, dal sam nešto zaboravio ? Hmm, njima Zemlja i zemaljski zakoni nikako ne odgovaraju. Teraj to u Nasu i teleprontuj na Mars, pa nek tamo divljaju po "svojim" propisima... Žali bože mojih 18 minuta gledanja... Skupo kurcenje. Jesul ovo ona dvojica sto su polomili motor na Avali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14198 Napisano Utorak u 14:10 Ne silazi, 3140 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da. Baš pominje u videu da je slomio zglob na Avali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6125 Napisano Utorak u 14:38 Drug član, 2824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 535 Napisano Utorak u 15:20 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Baš kao što kolega gore pomenu, ne treba deliti njihov video ni u kom kontekstu,jer nije vredno ni negativne konotacije, pogotovo ne ovde gde je tema edukativnog karaktera. Neka ne zameri @SriverFX ne odnosi se na njega nego upošteno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Sreda u 21:26 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 12/9/2025 at 4:20 PM, Саша said: Baš kao što kolega gore pomenu, ne treba deliti njihov video ni u kom kontekstu,jer nije vredno ni negativne konotacije, pogotovo ne ovde gde je tema edukativnog karaktera. Neka ne zameri @SriverFX ne odnosi se na njega nego upošteno. Ne zameram svakako. Mislio sam da je i los primer dobar. Na kraju dana, kako ko shvati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...