pronto 6578 Napisano April 23 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 250...ali nije bitno, jasno je šta kažeš. To je svakako bila "labudova pesma" dvotaktne ere. Naročito te fabrički nabrijane 125ice..koje su kasnije prvo uštrojene, pa potpuno zabranjene (neke su imale i 35KS)..bile su prvi oooozbiljan korak u svetu na dva točka, za mlade naraštaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano April 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nista lepse nego kada se cvaja ''zavrti'' i kada osetis miris mesavine u vazduhu... ...odmah me vrati u detinjstvo...išla Hondica NSR125 180 km/h, samo zviždi...ooozbiljna sprava bila. Elem, pre neki dan ja prelazim pešački kod Plavog mosta, na semaforu stoji neki zuti kros, ne mogu da provalim sta je i koliko kubika, ogroman je gabaritno ali ima samo broj napred...i tandrče svaja...turira ga na sitno, da se ne ugasi... pali se zeleno...kad ga je lik raspalio po gasu...leptijebem koji je to bio start, koji zvuk, kako to puni... pa ja mislim da bih ga tesko stigao mojom 14-icom od semafora do semafora...perverzija! Imao sam narednih sat vremena osmeh na licu, kao da sam ja vozio... NSR125 Promenio April 23 član BokyBoy 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6578 Napisano April 23 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaista su mehanički to bili sjajni motocikli. Bez ikakvih modifikacija (mnogi su ih naravno radili) moglo je da se struže kolenom kroz krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano April 26 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se upišem sa Yamahom XJ600. Prva registracija 1990 na satu cca 28.000 km. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano April 28 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=AfewYFMWKz4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 620 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan 2t nesto najlepse ja sam se sa hondom nsr navozao i nauzivao motor na kome sam proveo najmladje bajkerske dane ,i ako je bila zujalica svaki skup u vojvodini je bio nas,uvek svoje na njoj jaka snazna a kad rc otvori pa to usu sijei zato sad imam jednu za dusu,honda nsr 125 1992 god ili ti f2 fabricki N 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Maj 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...tiha patnja... 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Maj 1 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Takvi se više ne prave... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 620 Napisano Maj 1 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Takvih u tom stanju vise ni nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Maj 9 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/23898606/suzuki-rgv-250-wjb-22? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 155 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zzr 1100, 1999g 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Jun 15 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Jul 1 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Jul 1 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme kad si mogao da razlikuješ motocikle. Danas svaki izgleda kao egzoskelet. Kao da si sa celog motora skinuo plastike. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7091 Napisano Jul 1 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Ako me razumeš... 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano Jul 1 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan 52.000км Ко нова 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Jul 2 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, aca-ks je napisao: 52.000км Ко нова Lepa...ozbiljna sprava. Imao sam istu, ali nije iz 90-tih, tj nije model iz 98-me vec model iz 2001-ve, isto imala oko 50.000 km. Promenio Jul 2 član BokyBoy 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, BokyBoy je napisao: Lepa...ozbiljna sprava. Imao sam istu, ali nije iz 90-tih, tj nije model iz 98-me vec model iz 2001-ve, isto imala oko 50.000 km. тачније из 2000 али рачунам да је наследница РН01 серије па сам је зато и поставио Мени су лепше ове рн01-рн04 него ли рн09 диода. Данас је поставих на оглас и за два сата оде, добра била... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano Septembar 23 U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako je ovaj četvrtasti dizajn motora bio atraktivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Kkovic je napisao: Neverovatno kako je ovaj četvrtasti dizajn motora bio atraktivan Meni je i dalje lep i atraktivan, vise od novih R-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Septembar 27 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...