Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u mom slučaju bilo "nikad nemoj da upoznaš svoje heroje" Drugar kupio 900rr, okatu, onu prvu, ja imao poster kad sam bio klinac - sanjao je! Daj da se provozamo - on na RC8 ja na 900rr... Izdržao sam do pumpe. 2-3km... Umro sam. Arm pump, leđa, ruke sve me steglo.. koji užas za voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Februar 6, 2023 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj prvenac "okata" je najneudobnija, njenim naslednicima SC33 su malo podigli heble pa su ruke malo rasterećene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17169 Napisano Februar 6, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova? Kratka, mala, tvrda...al ide na zadnji kao blesava... Promenio Februar 6, 2023 član BokyBoy 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano Februar 6, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je bila sc33 model. Za 2 sezone presao preko 20000km sa njom obisao Srbiju, CG, Hrvatsku,BiH tako da sto se tice mene ja sam bio prezadovoljan motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matej 60 Napisano Februar 6, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ludwigshafen, Njemacka Motocikl: Honda CBR 1000 RR-R Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Desno Kawasaki ZZR600D, 1992 godisete, nesto sitno preko 17000km,tata ga vec 30 godina mazi i pazi. Prva asosijacija kad neko spomene motor.Gesendet von iPhone mit Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Mart 2, 2023 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel se neko seća onih "Turbo" žvaka sa sličicama auta i motora, ovaj lepotan mi je bio jedna od najdražih sličica 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Mart 2, 2023 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ta žvaka je bila obavezna svaki dan kad sam bio klinac. Tražiš od babe, rodbine svi su kupovali. Pa menjanje slicica ,ako imaš duplikat... A, ono velika, puna usta budu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Mart 2, 2023 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kao klinja godinama sam ih marljivo skupljao, imao sam ih baš puno, u ono vreme ranih 90ih to je za mene bio jedini izvor informacija i slika, uvod u motoristiku, nije bilo interneta, ni moto časopisa, tek kasnije kad sam dobio džak starih Nemačkih Motorrad časopisa od brata, to je bio praznik listao sam ih non-stop iako ni reč nisam razumeo, ali polako sam počeo da kapiram šta znači reči: hubraum,vasser-luft kuhlung, getriebe, PS leistung, reifen... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Mart 2, 2023 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od mojih dvotaktnih dečačkih snova, blagi restomod RD 350 ypvs 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano April 7, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclistbatali više da gledaš,kupuj.Kad, ako ne sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano April 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čeka da omatori pa će sa 50-60 godina u jeku krize srednjih godina da kupi GS-a od litru i po , ili će do tada već da bude električni GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Disko Nindža said: Čeka da omatori pa će sa 50-60 godina u jeku krize srednjih godina da kupi GS-a od litru i po , ili će do tada već da bude električni GS Samo ako ima 3 limena kofera i sam pusta copavu! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, gebee&co said: @Motorcyclistbatali više da gledaš,kupuj.Kad, ako ne sad. Ne dozvoljavaju prilike. Ipak su kompjuteri na prvom mestu, pa motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano April 7, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 16, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8210 Napisano April 16, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclistajde se odluči.Oćeš li Kawasaki ili Hondu.Ili si za Suzuki.Šaraš mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 18, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2023. at 17:34, Motorcyclist je napisao: Ne dozvoljavaju prilike. Ipak su kompjuteri na prvom mestu, pa motor А кад дођеш до првих озбиљнијих пара у Швицерланду има да заборавиш на сву љубав плитког џепа према машинама из 90-их. Има ома да паркираш бап...оног што не иде без три кофера у гаражу. И то у најскупљој верзији џиџабиџа. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Napredno,ja jos u 80-tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 18, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, СајберГастарбајтер said: А кад дођеш до првих озбиљнијих пара у Швицерланду има да заборавиш на сву љубав плитког џепа према машинама из 90-их. Има ома да паркираш бап...оног што не иде без три кофера у гаражу. И то у најскупљој верзији џиџабиџа. Samo motocikli ispod 200kg. Vozio sam jednom mrcinu i video da to nije za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17169 Napisano April 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Motorcyclist je napisao: Samo motocikli ispod 200kg. Vozio sam jednom mrcinu i video da to nije za mene. Eeee, silno gresis sinak, mrcina je sirok pojam... npr, Hayabusa je mrcina od 270 kg a ide i vozi se kao R od 170 kg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17169 Napisano April 19, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Elem...ja bih nesto ovakvo... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano April 19, 2023 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da se nadje kod nas da valja, ali preko još ima. Na slici '90., A7 model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 19, 2023 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Slika mašine prije 90ih .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano April 19, 2023 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Splićanin prodaje za 4000 € Kawasaki Gpz 900r, 1985 god. WWW.NJUSKALO.HR Kawasaki Gpz 900r, rabljeni motor, Godište: 1985, Prijeđeni kilometri: 80000 km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...