Bole37 5011 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan I da spomenemo prognozere koji su rekli kisa i 13 stepeni,a ono suvo i 2 stepena... Ja bi bolje potrefio. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=707251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, max80 je napisao: @Blaza da li si ti bio na sivom Scarabeu, sa zutom MT kacigom? Da, taj sam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam, posto si mi bio cimer vecim delom puta. Hteo sam da pridjem u Domu, ali se izgubismo u masi. Bice prilike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svima, šta god da ste vozili i koliko god godina, iskustva, svega ostalog imali ili nemali, danas smo delovali kao jedan!! Mislim da nikada za sve ove godine nisam video ovako homogenu, a ovoliku kolonu, koja diše kao jedan. Vožnja u prelepoj formaciji, bez rupa, bez prekida, bez pametnjakovića... ma jednom rečju, svaka čast!!! Sagledao sam par puta celu kolonu, apsolutno svaka čast svima! Dekster je prebrojao 280+ motora nakon fotkanja, na ovakvo vreme, impresionirani su svi. Neuništivi ste! Baš lepo što ova akcija traje. Ima i za koga i zašto. Ima u domu jedna Nada, koja živi tamo od kada je bila dete, a bajkeri je posećuju od kada je imala dvadesetak godina. Sada je već u kasnim tridesetim, još je u domu. Danas je opet plakala, kada vas je videla. Nije mogla da priča od prejakih osećanja, pokuša, pa nastavi samo da plače. Toliko. 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovo mnogo bolja vožnja od one prethodne.Prvenstvo sa naše strane, jer su izostale ludorije, vozilo se za primer.Ostali učesnici u saobraju su bili mnogo tolerantniji nego prethodnih godina, valjda se već zna šta je ovo, pa nisu u fazonu da sve stoji zbog nekih ludaka koji su eto rešili danas baš da se voze u crvenim odelima.Umalo nisam odustao, ali sam siguran da bih se više kajao da sam ostao kući, nego što se sad kajem dok grejem kičmu, kao da sam iz Laponije došao.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na hladnoći se troši više kalorija, vidiš da svaka muka ima i svetlu stranu!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Bole37 je napisao: I da spomenemo prognozere koji su rekli kisa i 13 stepeni,a ono suvo i 2 stepena... Ja bi bolje potrefio. Naš dežurni namćor... A voli, voli, ne bi propustio ovako nešto, ni da je minus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, severian je napisao: Naš dežurni namćor... A voli, voli, ne bi propustio ovako nešto, ni da je minus Pa kako drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U kakvoj opremi vozite pa vam je hladno? Mene je samo vetar malo produvao dok sam vozio nazad, sve ostalo je bilo skroz okej. Ove godine sam prvi put ucestvovao (jer jelte, nisam imao motor pre) i mislim da je ispalo sjajno. Svi su bili nasmejani, voznja je bila super, niko nije divljao, ljudi u kolima i prolaznici su svi bili nasmejani i svi su mahali i pozdravljali kolonu. Neko je napisao i gore ali svaka cast kolegi koji je stalno stajao na putu do Sremcice i deci delio bombone. Bas prelepa manifestacija. Jedina zamerka koju imam je ta sto je _BAS MALO_ ljudi nosilo maske kada smo stigli u dom sto mi je nekako neodgovorno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno sve... Svidja mi se sto su trazili kovid propusnice na ulazu i dvoriste Da ce Bog da vise nikada ne odlozimo ni jedan skup... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Foto dana na Nova.rs: Bajkeri Deda Mrazevi NOVA.RS Tradicionalna BJBikers moto Deda Mraz akcija ponovo je održana ispred Gradske skupštine u Beogradu. Motociklisti velikog srca okupili su se kako bi odneli novogodišnje... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 134 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, severian je napisao: Foto dana na Nova.rs: Bajkeri Deda Mrazevi NOVA.RS Tradicionalna BJBikers moto Deda Mraz akcija ponovo je održana ispred Gradske skupštine u Beogradu. Motociklisti velikog srca okupili su se kako bi odneli novogodišnje... Nadam se da sam lepo izreklamirao crf300l Za sada je ovo jedina slika koju imam gde se zapravo vidim Promenio Decembar 26, 2021 član penumbra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pohvalim poslednjeg "leteceg" redara (na GS-u), radio je svoj posao majstorski. Spakovao kolonu, blokirao automobile... Ma milina! Drzala se kolona savim lepo u delu u kom sam bio. Redar na kraju kolone ce da mi oprosti sto sam par puta ispadao iz kolone, pa se vracao ispred njega. Ideju za zaustavljanje pored klinaca i deljenje slatkisa sam pokupio od ovog pomenutog redara... Promenio Decembar 26, 2021 član MilanS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam lepo izreklamirao crf300l Za sada je ovo jedina slika koju imam gde se zapravo vidim Za desetak godina imaces kolekcijuSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno sve... Svidja mi se sto su trazili kovid propusnice na ulazu i dvoriste 2: Da ce Bog da vise nikada ne odlozimo ni jedan skup... Vidim poznat mi čovek, nikako da povežem lice i nick..Bio sam pored tebe parkiran sa crvenim Tracerom.Inače, veliko poštovanje za damu na 1250GS ADV.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo snimke, narocito sa onog drona iznad Obrenovackog puta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bole37 je napisao: Cekamo snimke, narocito sa onog drona iznad Obrenovackog puta... Evo igram se sada sa editovanjem, pa kacim snimke sa goproa i drona veceras/sutra. Organizacija je bila top! Prelepo je sve bilo, bas mi je drago da smo mogli da im ulepsamo praznike. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno. Ogroman broj ljudi, uprkos ruznom vremenu!!! Kolona je bila perfektna, pod konac, a poseban utisak su ostavili ostali ucesnici u saobracaju koji su se, u odnosu na sve ostale Dedamrazijade na kojima sam bila, nekako, sada najvise radovali, pozdravljali, snimali i mahali...bez imalo nervoze!! Znak da nam je stvarno dosta svega i da nam svima treba malo ljubavi i lepih desavanja! Hvala svima na sjajnom druzenju i prelepoj emociji!!! Promenio Decembar 26, 2021 član navajo 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, navajo je napisao: Bilo je sjajno. Ogroman broj ljudi, uprkos ruznom vremenu!!! Kolona je bila perfektna, pod konac, a poseban otisak su ostavili ostali ucesnici u saobracaju koji su se, u odnosu na sve ostale Dedamrazijade na kojima sam bila, nekako sada najvise radovali, pozdravljali, snimali i mahali...bez imalo nervoze!! Znak da nam je stvarno dosta svega i da nam svima treba malo ljubavi i lepih desavanja! Hvala svima na sjajnom druzenju i prelepoj emociji!!! Super ti Inazumica... Promenio Decembar 26, 2021 član Bole37 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno organizatorima ... bilo je bezbedno i prelepo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pohvalim organizatore i za ideju i za organizaciju. Ove godine sam bio prvi put, a dolazim i sledeće bez obzira na vremenske uslove. Ni malo mi nije krivo što me je kiša u povratku tukla skroz do Požarevca. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 26, 2021 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Zaječar, po dvanaesti put smo se družili sa klincima. „Moto Deda Mraz” u Zaječaru: Druženje sa mališanima u centru grada i 20 paketića za decu iz „Oblutka” (FOTO) WWW.TIMOCKA.RS Мото клуб „Triumph” из Зајечара наставио је традиционалну акцију дружења са... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURBONSKI 25 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo dorađenog snimka, jer na kraju starog se vidi da nekoliko kolega prolazi kroz crveno, pa da se ne nađe neka šuša i u ovakvim stvarima da pravi problem. Hvala na snimku, to je čitava naša ekipa sa drugarima iz Zemuna! Sent from my SM-G973F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano Decembar 26, 2021 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Odlična organizacija i svaka čast redarima odradili su svoj posao majstorski. Baš je bio lep odaziv kolega i vreme nas poslužilo, i ne može čoveku a da ne bude puno srce posle današnjeg dana... Hvala svima ! Momački sam se smrzao u povratku,ali puno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...