Motorcyclist 17297 Napisano Decembar 26, 2021 Integrisan, 5120 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Rašica said: Ulepšaste meni dan kada sam se vraćao iz KBC Zemun, a ne dečici Morao sam da snimim. Video unavailable This video has been removed by the uploader 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo dorađenog snimka, jer na kraju starog se vidi da nekoliko kolega prolazi kroz crveno, pa da se ne nađe neka šuša i u ovakvim stvarima da pravi problem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 26, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam cast, svaka nam cast!!! Izbrojao sam 281 motocikl par minuta pred grupisanje i fotkisanje. Impozantna brojka ako mene pitate. Dubok naklon i veliko hvala svima koji ucestvujete. Napunili ste mi baterije za ovu godinu! 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 26, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je baš dosta motora. Pored ove humanitarne akcije, ljudi su i željni da se provozaju, zato je i veliki broj učesnika. Drago mi je da sam bio deo ove manifestacije ! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1210 Napisano Decembar 26, 2021 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5619 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nas je 300 minimum. Promenio Decembar 26, 2021 član Bole37 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa "live"Послато са SM-G975F помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Decembar 26, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Drugarici ako je neko u mogućnosti da mi pusti snimke da objavimo ovo u vestima u 18h neka mi piše na pm ili može WeTransfer, na nemanja.radico@gmail.comSent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Grupisanje pred fotkanje..Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3805 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Divan osećaj. Drago mi je što vozači automobila nisu besneli zbog par minuta zastoja, nego su oduševljeno svirali i snimali telefonima. Komplet doživljaj, neopisiv osećaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Oduševio me jedan kolega, nosio je sa sobom slatkiše i gde god je video decu sa strane (do sremčice) stajao i delioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas sa novim drugarimaSent from my Mi 9T using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Decembar 26, 2021 (promenjeno) Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali doprinos velikoj akciji Promenio Decembar 26, 2021 član draki 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2974 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast dobri ljudi na ovoj najveselijoj voznji. Uzivao sam, svestan cinjenice da smo onima kojima najvise treba ulepsali praznike. Drago mi je sto nas je bilo u ovolikom broju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ali uvodna recenica.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Decembar 26, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Borzegi je napisao: Ali uvodna recenica.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk A bas je mene stavila na prvu fotku Em sam Deda Mraz em sam imao susret sa huliganima Jel mozes da mi posaljes kontakt osobe da uzmem orginal fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put na moto deda mrazu, nezaboravan doživljaj, sjajno druženje!Svaka čast organizatorima i svim učesnicima, srce mi je puno!Daće Bog da nas svake godine bude sve više i više! Sent from my SM-G988B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan A bas je mene stavila na prvu fotku Em sam Deda Mraz em sam imao susret sa huliganima Jel mozes da mi posaljes kontakt osobe da uzmem orginal fotku E pa jedino sto imam je ovaj skrinshot sa instagrama, a ja instagram nemam..Ovo mi je poslala ortakinja, to je deo snimka samo eto bas tebe uhvatili u krupnom planu Aj sad cu da probam da nabavim pa ti saljem, salji u pp gdeSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan MOTO DEDA MRAZOVI VOZILI DO SREMČICE: Pokloni otišli Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju (VIDEO) WWW.GOOGLE.RS Samo prošla godina je bila izuzetak, zbog pandemije koja nas je zahvatila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Decembar 26, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Borzegi je napisao: E pa jedino sto imam je ovaj skrinshot sa instagrama, a ja instagram nemam.. Ovo mi je poslala ortakinja, to je deo snimka samo eto bas tebe uhvatili u krupnom planu Aj sad cu da probam da nabavim pa ti saljem, salji u pp gde Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Nasao vec i vec proslijedio svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan DEDA MRAZOVI NA DVA TOČKA: Tradicionalna humanitarna akcija okupila maskirane motocikliste (FOTO/ VIDEO) WWW.NOVOSTI.RS TRADICIONALNA humanitarna akcija pod nazivom “Moto Deda Mrazovi za pomoć Domu dece i... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2974 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza da li si ti bio na sivom Scarabeu, sa zutom MT kacigom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 274 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi je cast i zadovoljstvo sto sam bio deo ove sjajne manifestacije... U drustvu @SQTR i jos par drugara.. PS. Mislim da sam jedini bio sa Forzom 300, moracu do sledece godine da se malo uozbiljim.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...