wragg 1067 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, navikavam se polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Jul 12 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Juče sam imao priliku da provozam ADV 350. Iskreno, malo sam se razočarao. Sa obzirom da se kupuju novi sa 0 km, u mom gradu, kao čokoladice, mislio sam da je to opravdano zbog kvaliteta, udobnosti, prostora , jačine itd..... Prvo što mi se ne sviđa pozicija sjedanja, dosta visoko se sjedi kao na neki kross motor, a nema previše mjesta za noge(196cm sam visok) , led svijetla po meni loša, izuzetno uzak snop kratkih, a duga malo poboljšaju situaciju. Retrovizori mali, premali, unutra ubačeni, skoro da i ne vidim ništa. I snaga, ubrzanje. Previše je pitom, da se tako izrazim. Zavrnem gas, ide on, ali nema onaj udar snage... Ne hejtujem, samo to je moje lično mišljenje, koje možda nije mjerodavno. Očekivao sam više za 8250€ sa koferom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Jul 12 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Kakav god da je ja napravih nekih 1700km po Rumuniji, provozao Transalpinu i Transfăgărășan , upravo stigao kući 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Jul 12 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, acalfc@gmail.com je napisao: Kakav god da je ja napravih nekih 1700km po Rumuniji, provozao Transalpinu i Transfăgărășan , upravo stigao kući Ne vidim zašto ne bi? Nov motor, honda ima pouzdanu mašinu, tu nema greške. Ja sam samo napisao moje mišljenje, meni lično se ne sviđa za te pare, što ne znači da je za tebe perfektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Jul 12 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su Euro norme tu dosta krive. Svi novi skuteri su pomalo anemični, to se pogotovo primeti kad prelaziš sa nekog starijeg i jačeg Euro3 modela. A ova Honda, pa, ima svoje prednosti ali i mane, kao i svaki. Isto mislim da ne vredi te novce. Ništa posebno, što se mene tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas lese sa cenama ali vas ubijaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Jul 12 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče mog iskustva na ovom putovanju to je da za Transalpinu i Transfăgărășan može lagano skuter da ide, može da se vozi solidnom brzinom, pratio sam daleko snažnije i sposobnije motore bez problema(niko nije divljao) ali na otvorenom je agonija pratiti, do 80 ide super na primer preko toga do 120-130 baš sporo, treba tu naravno uzeti u obzir mojih 130kg i 193cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su dve osobe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Jul 12 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, sa prtljagom pogotovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser_pirtz 13 Napisano Septembar 22 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Ne nalazim ovu temu, a ima nas baš mnogo po ulici(BGD). Ja se vratih u svet motociklizma letos, jednom ovakvom mašinom. Za sada sam prešao 1500km uglavnom po bgd. Znaci mi za lagano parkiranje, ima dovoljno mesta u koferu i ispod sedišta. Potrošnja je oko 3.8l Zadovoljan u svakom smislu. Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser_pirtz 13 Napisano Septembar 22 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog unapređenja u vidu dodatne "ćase" za sitnice. Kljucevi na primer.Nalete pre izvesnog vremena na netu na crtež za izradu na 3d štampaču i uradio.Iskoristi se šupljina za pristup rezervoaru.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Septembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser_pirtz 13 Napisano Septembar 23 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Onda molba za administratora da prebaci ove moje poruku u temuSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Septembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...