Loshmi82 353 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4121 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od kojih sam gledao - polu-proizvod što se mene tiče. Pošto se ne razumem, da li ima uopšte korisnu vrednost u slučaju pada ili je samo (krajnje upitna) estetika u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2839 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1206 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je "protekšn"bar za čukanja i češanja po gradu,"kreš"bar mora da ima tačke prenosa i na ram motora. Promenio Maj 2, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da znam, izvinte, ali meni ovo samo liči na onu izreku - videla žaba (skuter) da se konji (motori) potkivaju, pa i ona digla nogu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2839 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1206 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A malo nešto ce da pomogne u "malim situacijama" ali u principu je qu..c na biciklu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 2, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ovaj motor (motori) mislite da mogu da predju uz redovno odzavanje? @SatelisDare kakvo je iskustvo sa skuterima 300-400ccm da mogu da prelaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ovo je "protekšn"bar za čukanja i češanja po gradu,"kreš"bar mora da ima tačke prenosa i na ram motora. Ne mogu da tvrdim, ali verujem da se kroz oplate kaci upravo za ram skutera.. Sluzi kao i vecina crash barova...za pad u mesti, ili pri nekoj maloj brzini... Ako se padne sa 60-70kmh sumnjam da ce bilo koji crash bar da potpuno zastiti motor/skuter.. U svakom slucaju mocno izgleda...bar meni..ali posto o ukusima ne treba raspravljati...taj deo treba zanemariti.. Promenio Maj 2, 2023 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 353 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @stikis ne znam koliko je verodostojna slika, i koliko je intervencija bilo na konkretnom primerku...ali evo cajgera jedne Honde SH 300i 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16171 Napisano Maj 3, 2023 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uz redovno odrzavanje, normalna vožnja....dugo dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4121 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dare @Satelis, na koliko preporučuješ zamenu ulja? 12.000km deluje previše, ja ću to svakako prepoloviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16171 Napisano Maj 3, 2023 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juče bacih komentar na tu temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 27 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan U garantnom roku si obavezan jednom godisnje ili na predjenih 12k km u toku godine znaci,ako u ovoj sezoni predjes 11-12k km ides u Deltu na zamenu. Ja sam presao 7.700km u sezoni i na pocetku nove sezone 23"sam otisao i zamenio ulje i to cu uzeti kao neki reper a mislim da cu ove sezone dogurati do tih 12000km pa cu morati da ga menjam kod njih. a inace planiram menjati na tako nekih 5-6-7 hiljada km u zavisnosti od uslova voznje.. pa nek nam je sa srecom.. a kres bar treba ugraditi..znaci za mala cukanja..padove..jer su im plastike sacuvaj boze skupe.. a mozemo se organizovati ovde mi vlasnici adv350 da vidimo sa sebom da nam uradi vise komada i da dobijemo neku ok cenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 3, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije u delti 1000-6000-12000 ili jednom godisnje servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1628 Napisano Maj 4, 2023 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost to je jedina varijanta kacenja crash-a na mesta ispod patosnica. Da bi se patosnice idealno uklopile,postoje dva resenja.Kupiti gumene trake i opkrojiti prema nosacima crash-a a orginal sacuvati.Druga varijanta koju sam video negde na netu,postoji alu oplata koja je isto iskrojena po nosacima crash-a. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarz 0 Napisano Maj 4, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: beograd Motocikl: aprilia scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ne mora na celo Ova dva kod tocka su bez rol bara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 983 Napisano Maj 4, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 452 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Protiv ovog na crash testu zid dobija jednu zvezdicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4121 Napisano Maj 4, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moje mišljenje: uzeo sam skuter sa razlogom, pre svega da mi olakša urbano kretanje. Crash bar bi ga samo proširio, a i ovako često ne mogu da se provučem kroz gužvu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Dođoh i ja do prvog servisa, na 1040 km, naplatili mi nešto manje od 8000 u Delti(i ako mi je kad sam zvao da zakažem rečeno da je 9200). Za sada sam prezadovoljan, novo je novo, uglavnom vozim po gradu i meni je po tabli potrošnja 4.4 l. Road sync solidno radi, na komande sam se navikao, prvih dana j3 bio pakao, migavac nisam ni jednom pogodio već stalno te dugmiće za telefon ali sad je ok. Sirenu još uvek ne mogu da pogodim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo jaca potrosnja ali verovatno ce padne. Je l' ga muski vozis ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4121 Napisano Maj 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sirenu ni ja ne mogu i dalje da nabodem, prešao 1500 za mesec dana... To je potrošnja po gradu, lepo je ispaliti se sa semafora Edit: Pregledah RoadSync, gradska vožnja mi je prosečna brzina 20-25kmh, kreni (jako) - stani vožnja najgora, na mojim rutama poremetili sve zelene talase (npr. ranije od Francuske do Slavije išlo bez kočenja, sada stanem na skoro svaki semafor). BG - Ub - BG, magistrala, prosečna potrošnja mi bila 3,7. Verujem da 750-ka troši isto. Promenio Maj 6, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, ispaljuje bas lepo Zavidim vam na svakodnevoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3174 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni kao pocetniku je lakse da se naviknem na komande, prvih dana sam svirao umesto migavca al sad se vec navikavam, mozda bi trebalo malo da se obori da bi bio prirodniji polozaj za palac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, QmBGD said: BG - Ub - BG, magistrala, prosečna potrošnja mi bila 3,7. Verujem da 750-ka troši isto. Ne pominji mi 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16171 Napisano Maj 7, 2023 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Velki bata teško ide ispod 4L.... tu je negde 4-4.5-5L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generalno mislis ili na otvorenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...