to crank 5328 Napisano Maj 27, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slično je i sa Hutchinson-om i Hickman-om... Ček malo, pa ova trojica su sve pobede doneli BMW-u 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan RNF Yamaha od 2023 postaje RNF Aprilia sa istom vozackom postavom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 27, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, JankelA je napisao: sa istom vozackom postavom Gde si to pročitao? Čisto sumljam, Dovi ide u penziju, a za Darena nisam siguran da je ispunio očekivanja, možda mu daju još jednu šansu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Andrej_Hotstepper said: ...i onda... Pogledaj koliko pobeda i oborenih rekorda u superbike i superstock klasama ima BMW na TTu poslednjih 10-12 godina... Kad je izašao S1000rr.. Mislim da je TT poseban svet. Ne kazem ja da oni ne znaju da prave sportske masine, boze sacuvaj... s1000rr je fantastican motor - mozda najbolja komercijalna 1000 trenutno. Samo ovi sampionati gde fabrike imaju direktan upliv i gde se razvijaju prototipi ili se stock masine ozbiljno odradjuju (WSBK) tu ih nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, MOTOM je napisao: Gde si to pročitao? Čisto sumljam, Dovi ide u penziju, a za Darena nisam siguran da je ispunio očekivanja, možda mu daju još jednu šansu. Moja greska, lose sam procitao, tim bi trebao da ostane isti, vozaci se ne pominju, doduse sad sam video da se pominje Vietti kao prvi izbor za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan https://twitter.com/denkmit/status/1530074647403937792Kuva se u KTM-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7169 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Shortshifter said: Titula koju uzme Michael Dunlop se ne može računati proizvođaču, jer nije do proizvođača. Pa i da i ne.... Hickman je vozio superbike sa superstock mašinom, samo je imao slikove. Na TTu max snaga nije toliko ključna koliko da motor bude "lak za vožnju" i da u proseku radi dobro. Snaefell krug je zlotvor. Ako nameste motor za planinski deo (duge brze krivine) napate se na "grbavom" delu. Pre svega mislim da je BMW prvi ušao u priču kontrole proklizavanja, i da je softver usavršavan kroz godine.. McGuiness je ušao u istoriju kao prvi koji je išao iznad 130mph prosek krug, 2007. 2016 Majkl je odvozao prvi u istoriji ispod 17min krug (132.7mph prosek) Hiki je 2018 odvozao 135.452mph prosek!!! To je 16:42,7 krug!!! Ako neko misli da može da nađe 18 sekundi na tom krugu, protiv Majkla Dunlopa tek tako, a da mašina i elektronika nemaju svog udela... Ma da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 28, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lin Jarvis confirms Yamaha will run 2 bikes in 2023, ‘surprised’ by WWW.CRASH.NET Lin Jarvis has confirmed Yamaha will focus solely on its factory team in 2023, as ‘alternatives’ for a satellite team weren’t available following RNF’s switch to Aprilia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 28, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2022 at 6:35 PM, Andrej_Hotstepper said: 2016 Majkl je odvozao prvi u istoriji ispod 17min krug (132.7mph prosek) Hiki je 2018 odvozao 135.452mph prosek!!! To je 16:42,7 krug!!! Ako neko misli da može da nađe 18 sekundi na tom krugu, protiv Majkla Dunlopa tek tako, a da mašina i elektronika nemaju svog udela... Ma da... Au brate mili... pa obojica su odvezli te krugove na BMW-ima. Kakvo nalaženje 18sec/krugu bez mašine s mašinima kakva čudesa? Mislio si da nas zamađijaš imenima i brojevima?! Neće moći .. BMW je govno i tačka!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7169 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, to crank said: Au brate mili... pa obojica su odvezli te krugove na BMW-ima. Kakvo nalaženje 18sec/krugu bez mašine s mašinima kakva čudesa? Mislio si da nas zamađijaš imenima i brojevima?! Neće moći .. BMW je govno i tačka!!! ...reč je o napretku elektronike. Gume, elektronika i staza se dosta promenila u poslednjih par godina, asfalt.. Znaš šta mislim, pratiš ovo godinama kao i ja BMW jeee govno. Ali to govno kad radi radi. Dean je uzeo Senior na Kawi posle koliko godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 29, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavam se za govno! Ali vidi kad Suzuki bude u borbi za pobedu ove.godine bez ikakvih rezultata igde .. samo zbog M. Dunlopa. Ovo bi trebalo da preselimo u TT temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7169 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Preseli, citiraj me pa da nastavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle trke na "ServusTV" upravo ide emisija, reportaža trke "Hard Enduro" serije pod pokrovitljstvom "Red Bull-a" koja je održana na Zlatiboru! Enduraši, znate li nešto o ovome? Nisam nigde video temu o ovome, neku fotku, reč, bilo šta, pa reko' da upitam.Edit: Zlatibor, Tara, Mokra gora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I zvanicno, nema mesta u GP za Topraka u 2023. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Maj 29, 2022 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Valah bolju opciju od Morbidelija bi mogli da nadju i na Kupujem-Prodajem, mada nemam pojma da li on leti na kraju sezone i koji se K desava sa njim?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 30, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nek naprave rokadu, Morbideli u WSBK na mesto Topraka, a Toprak u MotoGp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nek se spremi Vinjales. Dovi se spasio, nece ni voziti sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za šta da se spremi? Aprillia ga zadržala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Maj 30, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Morbido ima ugovor do kraja 2023 (koji se istina može i raskinuti), mada je Lin bio sasvim jasan. Nema mesta za Topraka sledeće godine. Jarvis confirms "no spot" for Razgatlioglu with Yamaha in MotoGP™ in 2023. Reigning MOTUL FIM Superbike World Championship title winner Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) will have to wait until at least 2024 for a potential MotoGP™ switch, according to Yamaha Motor Racing Managing Lin Jarvis. Promenio Maj 30, 2022 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7169 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, to crank said: Za šta da se spremi? Aprillia ga zadržala. ...ja ne znam kako i kome on šipu, ali ja ne znam šta ga je prvo Yamaha toliko dugo držala, vala sad ne znam ni za Apriliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Magija. Ima vrhunskog astriloga. Ko ***ić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, to crank said: Za šta da se spremi? Aprillia ga zadržala. Ne zajebavaj bre?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Leba mi. Ima nekoliko dana. Pre GP-a poslednjeg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...