BRACO 3327 Napisano Novembar 14, 2021 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, rastkojokic je napisao: greska vozaca + metar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1707 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kaznjen Fogia... Neodgovorna voznja!!! Kakav debilitet jbt - onako isto je mogao da ispravi krivinu zbog prednje gume ako ju je unistio. Sto uopste nije iskljuceno da se desilo. Sta je tu neodgovora voznja!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, rastkojokic said: Kaznjen Fogia... Neodgovorna voznja!!! Kakav debilitet jbt - onako isto je mogao da ispravi krivinu zbog prednje gume ako ju je unistio. Sto uopste nije iskljuceno da se desilo. Sta je tu neodgovora voznja!?!? Ništa, kao i u D. Binder-ovom slučaju. Racing incident. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baldasarijeva kosa zavređuje količinu malera! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16388 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim blajhanje je u modi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1707 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sam Lowes iza Remija!!! To je najveca pretnja za Remijevu titulu trenutno... Ako on ne padne i ne povuce ga za sobom niko nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Novembar 14, 2021 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, to crank je napisao: Baldasarijeva kosa zavređuje količinu malera! Šišao se i na kratko al džaba.. Samo ko ne poznaje italijane može pomisliti da je Fođa posle greške slučajno produžio još metar pravo..osim ovih avetinja sa SK što su vidjeli Fođu da ide ka podijumu pa kažu krenuo da se izvine hehe... a on došao da proslavi sa klupskim i još uživa koliko ga zabolje za Pedra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16388 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čim Vejn dođe na stazu Remi se ne vidi! Tačno će da izgubi titulu. Remi jebem ti oca!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 5019 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ruku na srce mali Raul je malo više zaslužio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, MOTOM said: Ruku na srce mali Raul je malo više zaslužio Uzeće u GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 14, 2021 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da će uzeti titulu ali će biti bolji od Gardnera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8385 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Raul je skroz zaslužio titulu,a ne kao ovaj ciketan na 10 om mestu i čeka.Šta čeka ....semenke.Po meni ,tako se ne posta je šampion u jačim klasama.Biće kao Rabat,uglavnom zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7545 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Navijao sam za Remija. I do sad sam mislio da je Remi kvalitetniji, bio je konstantan, smiren, prošlu trku je odvezao kao pravi šampion, staloženo, pametno i sa teškom povredom rebara.... Danas me je razočarao, utronjao se, puko pod pritiskom. Šampion uvek ide na pobedu. Nema kalkulatora. Danas je Raul pokazao više šampionski mentalitet od Remija... I mislim da će u GPu Raul više pokazati, samo na osnovu ovog danas. Inače, drago mi je što nije uzeo španac, dosadni su više.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16388 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Remi, samo se očigledno teško nosi sa očevim imenom. Veliki je to teret. Verujem da je sad malo sebi olakšao. Realno, i jedan i drugi (Raul) su podjednako zaslužili titulu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može forum da kenja po Mir-u kolko hoće!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne počisti Rinsa u nekom momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17596 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Integrisan, 5190 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan R9 EL FENOMENO <3 Promenio Novembar 14, 2021 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Urekoh ga! Izgleda da je skuvao gumu u prvih 5 krugova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rins je bio kul tip a kako vreme prolazi pretvara se u običnog glupana! Kao da kuburi sa inteligencijom, on i Loues, skoro pa mrtva trka, svega mi. Lepo rekoše na BT-u: "How many times..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17596 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 5190 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutna dominacija Ducatija. Japanci probudite se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Grazie Vale Bravo Banjaja Tesko ce Quartararo da odbrani titulu sledece godine ako nastavi ovako, proce kao Joan Mir... Promenio Novembar 14, 2021 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 14, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, i to smo zavrsili. Prezivesmo i ovo Erceg&Rosi ludilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I baš mi je.drago što su Rosija ispoštovali i što su ga ispratili kako treba, majke mi. Eto, rekao sam, bez suze u oku ali da mi je nekako žao, šta znam, pa jeste. Mogao je i trebao je i ranije da kaže: "Ciao ragazzi" ali kad već nije, nek' je dobio mural u Španiji pa nek' ide život! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 14, 2021 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da nije pao u Misanu, da li bi Banjaja bio šampion? Na kraju kasni 26 poena, 25 bi uzeo za pobedu i koliko manje bi imao Kvartararo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Гледајући колико је Мир дуго пратио и угрожавао Дукати, рекло би се да би и боље резултате на Дукцу постизао од Бањаје&цо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...