DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kaca sta njemu odgovara. Ko zna koliko ih je ubogaljio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na kompu sada, on kao da je plast drugi odradio... Ili je ugao takav da se ne nadziru konture oko ovog "Akrapovic"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Iz kog god ugla da pogledas, ne vidi se. Kao da je zagitovao, a to mu daje neki izgled. Moje misljenje je da je preleteo nekom smirglom, a posle poprskao sprejem kao sto se crtaju grafiti i to je to. I neko jadno graviranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Novembar 9, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: ... Ili da ovog majstora stavimo na mere! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Kod nekog je vec na merama ( @Satelis ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, DjoleLO je napisao: Slazem se sa svim sto si napisao, ali ko ce to da odradi kako treba? Ovaj cak i salje neke slike kao digitronom da je slikano, kao da namerno skriva to svoje "majstorstvo", kao da zeli da se sto manje vide detalji. Pre 1 sat, Nele11 je napisao: Znam da se neko ranije žalio na njega ali po slikama na fejsu sam mislio da se popravio.. Ja sam se zalio, ima tema "Auspusi by Darko" sve mu ..... da mu.... PS. Da se ne mucite... ko je jednom smrad, taj je uvek smrad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: Ja sam se zalio, ima tema "Auspusi by Darko" sve mu ..... da mu.... Video Pomislio sam da nisam te srece, ali... I u istom sam fazonu kao i ti- ok, pogresio si, ajde da vidimo kako da sredimo... Medjutim, coveka boli za odnos prema musterijama. Covek koji se profesionalno bavi time mi kaze da ne postoji vise nijansi jedne boje u matu (svetlija/tamnija/sjajnija i sl.) Ja mu kazem da postoji, posljem slike, obrazlozim i onda TAJAC ... E to me nervira! Ajde sto je daleko od majstora, vec sto je i od coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sa njim ti je sve dzaba, on je u pravu dok svi ostali pojma nemaju. Ako nastavis da ga blatis jevice ti se sam porukom da to vise ne radis.... prati smrda sta se prica o njemu isto kao i onaj drugi smrda od kude Nis sedista sto preradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne blatim. Samo pricam kako jeste. Imam slike, imam prepiske koje mogu poslati koga interesuje (posto ovde valjda nmg da kacim) Ako gresim, ovde cu javno da se izvinim. Nemam ja problem sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam i ja tako pricao kako jeste kad god je neko pitao za doticnog. Jednog dana stize mi poruka na viber da to vise ne radim. Majstori koji su me do koske razocarali su: Darko, Ivica i Djunta Njih troje kad zbrojim novcano na jednom mestu.... lepe pare bacene. Nista ne bi bilo problem da su stali iza svog sranja..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma znas koliko me zabole sta ce mi on poslati..? Jesam i besan i razocaran i svasta nesto, ali jos ne mogu da dodjem sebi da neko moze tako jadno da odradi... Kao deca na casu Tehnickog obrazovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 9, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Zašto si nosio auspuh na doradu, zbog one male ogrebotine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako citas, evo ti "majstore" malo obrazovanja iz tvoje oblasti, tj. dokaz da nisu sve mat crne boje iste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nele11 je napisao: Zašto si nosio auspuh na doradu, zbog one male ogrebotine? Zato sto bi ga usijali od poliranja, a nisam to hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Баш бих волео да га видим да се Ђолету док је нервозан измршти Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zuba87 je napisao: Баш бих волео да га видим да се Ђолету док је нервозан измршти Ma neee breee. Nisam ja nasilan. Nije OTO (Opstetehnicko obrazovanje) majstor vredan toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ето, ко о чему, полиција о примени силе. А лепо сам мислио на то да ћеш му послати инспекцију, ипак није куцао рачун Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalna deformacija Umesto da jedemo pecenje (profesionalna deformacija), meni nadolaze crne misli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13098 Napisano Novembar 9, 2021 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle izvesnog vremena valjda ste do sad naučili gde se šta i kako radi. Evo vam moje liste a znate kakav sam po pitanju motora. Za auspuhe: Robert Za sedišta: Boban Za mehaniku: Satelis, Vuk... Vešanje: Mototek Crashbarovi i sl: Seba Ima tu još ljudi, ali kod gore pomenutih ljudi odeš i nema greške. Pa i da se dese, može da se reši. Ne mogu svi sve da rade, pogotovo kada su pitanju specifične stvari i materijali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih slozio sa tom listom... Prva tri su ok, ostalo i ne bas, ali da tema i atmosfera ne ide u drugom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Novembar 10, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Isto sam i ja tako pricao kako jeste kad god je neko pitao Majstori koji su me do koske razocarali su: Darko, Ivica i Djunta Njih troje kad zbrojim novcano na jednom mestu.... lepe pare bacene. Ništa ne bi bilo problem da su stali iza svog "sranja".... E, sad si ga preterao, posle možda godinu dana su propišali semerinzi za koje se pronelo da fabrički nisu dobri u toj godini proizvodnje, ali sam ti uvažio reklamaciju i ponudio reparaciju ili pare nazad, izabrao si novac i dobio si ga u većem iznosu nego što si tražio, pa si me na kraju ipak olajavao da sam sipao staro ulje za 10e, ajd molim te. Promenio Novembar 10, 2021 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Novembar 10, 2021 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djunta srami se, propisali su vrlo brzo i vise puta sam ti rekao da se o novcu ne radi. Amortizeri sve ukupno su me kostali oko 250e + jurenje drugih kako bi iskoristio podloske koje si kod mene ubio od cekicanja + ceo jedan radni dan koji sam potrosio ispravljajuci tvoju brljotinu. Dodji sad da vidis kakvi su, dal pustaju, dodj slobodno. Podvuci _________ pa ondak reci zbirno koliko to para izlazi, koliko sam ti rekao da uplatis i koliko si uplatio pa mi onda reci nesto. O vredjanju upucenom meni od strane tebe, citiram "bice majstor od tebe jednog dana" necu da komentarisem. Molim te da me zaobidjes, ti si svoje pokazao, ne diram te, ne diraj me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 10, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji jednostavnija amortizacija od one na NC-u... Sta tu moze da kosta 250e Skines, operes, zamenis sta treba... Realno 2 sata posla sa sve demontazom i vracanjem na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Djunta srami se, propisali su vrlo brzo i vise puta sam ti rekao da se o novcu ne radi. Amortizeri sve ukupno su me kostali oko 250e + jurenje drugih kako bi iskoristio podloske koje si kod mene ubio od cekicanja + ceo jedan radni dan koji sam potrosio ispravljajuci tvoju brljotinu. Dodji sad da vidis kakvi su, dal pustaju, dodj slobodno. Podvuci _________ pa ondak reci zbirno koliko to para izlazi, koliko sam ti rekao da uplatis i koliko si uplatio pa mi onda reci nesto. O vredjanju upucenom meni od strane tebe, citiram "bice majstor od tebe jednog dana" necu da komentarisem. Molim te da me zaobidjes, ti si svoje pokazao, ne diram te, ne diraj me! Uopšte se ne sramim, niti te diram, pokriven si garancijom 100+ %, ali ti očigledno oćeš, nešto. Jel objavio čovek da semerinzi 2019 nisu valjali i to nije ništa neobično, a ni novo u mas produkciji gde se teži da sve bude što jeftinije, uostalom i sam si naveo da je taj motor nesolidan, pukao mu lager na točku. Vraćen ti je iznos novca na račun i to u većem iznosu nego što si vrednovao i tražio, jer ja nisam papak i ulaćeni su svi delovi po Hondinim cenama i rad koji je za tebe bio za kolegijalnim popustom. Nisi bacio pare, već si ih dobio nazad,pa šta oćeš više, neću da budem vulgaran. Radio sam i štapove i amortizere, koji su još osetljiviji za rad zbog pritiska, nisu mi procurivali čak ni oni za koje nisam smeo da dam garanciju zbog lošeg stanja, ima među njima i tvojih preporuka. Zna se zašto hidraulika propiša, oštećene klizeće površine, što nije kod tebe slučaj, zacepljenje semeringa, što isto nije i u ovim slučjevima pusti nakon par stotina kilometara. Kad je loš semering, može da bude i bajat, propišavanje se desi mnogo kasnije. Ima tema gde sam tražio pomoćnika za stalno, nisam našao a da zadovolji kriterijum, kod tvojih štapova i kod svih koji nisu BMW angažovao sam drugra za ispomoć, on je nabio tvoje setove dok sam ja boravio u toaletu van tadašnje garaže,nije mu prvi put, doduše, uvek pod mojim nadzorom. To što ima tragova nabijanja po podloškama nije razlog, semering ne pušta ni kad je zakošen dosta. Bilo kako bilo, se više ne angažuje ni drugar, nisam reagovao uopšte na tvoje nekulturno objavljivanje privatne viber prepiske, ne bi ni sad da nisi iskomentariso kako jesi. Da, zašto je tamno hidraulično ulje, pa zato štoje radilo u otvorenom stanju, podložno je oksidaciji a i dužnost mu je da skuplja neizbežne nečistoće, čisto ulje na zameni, nije znak kvaliteta, pre će biti naprotiv. Nijedno ulje nisam našao dovoljno čistim, tako nek bude da i ne znam, ali da kradem sada, u sada već svojih 65 godina neć, jer nikad nisam. NSF, novi su semereinzi i lageri, koštaju u originalu, za 2 sata da se uradi vrhunski ne može, da se prepakuje može, ali očigledno ni ovo picanjenje nije rešenje, barem ne kad se makar deo posla prepusti, naravoučenje, više klijenti ni ne stežu ni točak kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Novembar 10, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne mesam se u vas odnos niti u pricu medjusobnu, vec kazem da mi je taj sklop poznat i njegova jednostavnost. Bukvalno iza ledja da se sklopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Novembar 10, 2021 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: Ne mesam se u vas odnos niti u pricu medjusobnu, vec kazem da mi je taj sklop poznat i njegova jednostavnost. Bukvalno iza ledja da se sklopi... Tako je kako je. Vidi, nema jednostavnog posla, ma kako se činilo. Da se ispoliraju zdravi delovi, ne može bez više sati, da se sve opere još par, pa dok se sve pregleda, zagladi gde treba, namaže i potom sklopi, ode vreme, samo punjenje odvuče sat i kusur možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...