Jump to content

Moto Zajednica

Honda NT1100

Recommended Posts

• Drug član, 570 postova
  • Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi scooter club, 1689 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. 

Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. 

20250322_112732.jpg

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1343 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥
Pre 6 sati, ПИпезос je napisao:

Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj.

Gligo,ja sam prosle godine ,drugog dana sajma avansirao x adv 750 ,recimo da sam ga dobio tik pred praznike, sam kraj aprila i to je bila borba i pritisak da moj bude raspakovan ,namontirana oprema i dovoz u BG.

Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 570 postova
  • Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao:

Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su.

Dobro, ja sam bar u Novom Sadu pa ne mora dovoz a i meni moju narudžbinu vodi upravo Aleksandar ... pa će da vidimo

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 570 postova
Pre 2 sati, DaliborBP je napisao:

Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. 

Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. 

20250322_112732.jpg

evo fotke iz Limbahera pre tri nedelje kad je bio moj drugar tamo pa mi šalje fotke i to baš u boji koju ja želim i u varijanti sa DCT+ES pa da mi bale curu :lol2:
image.thumb.jpeg.6c66665bd38713454cf90d26a0ab7d50.jpeg
image.thumb.jpeg.237331d98e837e0a11f5242b3fd52cce.jpeg

Promenio član ПИпезос
  • Sviđa mi se 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja