SrdjanRadivojev 1134 Napisano Ponedeljak u 15:00 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti vec odgovorio u drugoj temi gde si pitao vezano za odrzavanje.. Racunas na nesto vece troskove u odnosu na NC, recimo 1/3 skuplji servisi (nesto vise ulja, vise komada filtera itd...) Stigao je i moj. 22go, DCT sa svim koferima i opremom, 17,5k km presao, uzeo sam od drugara koji je prvi vlasnik. Znao sam sta mi treba i ovo je bas to, putna moderna Honda za dvoje (a da nije GW) 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1268 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 835 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 4. 2026. at 15:57, midnightdk je napisao: Hvala na odgovoru, malo sam se zacudio da je tema za ovaj motor prilicno "mrtva". Sve to sa NT-om je u fazi razmisljanja i dugorocnog planiranja. Cene za crush bar i malglenke sto si naveo su fabricke ili ...? Na NC-u sam stavio GP kresh i neke kineske maglenke ali nakacene na fabricku instalaciju jer nisam fan dodatnih dugmica. Prelazak na NT bi bio uglavnom zbog voznji u dvoje jer NC prilicno "legne" a ni udovnost za tur nije neka. Kakav je sto se tice troskova odrzavanja-servisa? Ma servis ko servis... jos je to mlad motor da bi bilo nekih popravki. Kad si u garanciji moras da radis u Delti a oni svakako deru sta god kupio kod njih. Ja sigurno necu raditi servise na drugom mestu i kad istekne garancija, bar prvih 5 god. Da li je 15.000 kod drugih ili 20.000 u Delti nije to nesto sto radis mesecno. Plocice prednje sam zamenio pre neki dan, negde oko 21.000din. Nije mi samo jasno kako su se potrosile pre guma. Presao sam 15.000km od proslog januara Crashbar ima i Seba i mislim da je cak i lepsi od givi ili hepco bekers... maglenke naravno neces kupovati hondine ako stavis crash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 303 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, salem je napisao: Ma servis ko servis... jos je to mlad motor da bi bilo nekih popravki. Kad si u garanciji moras da radis u Delti a oni svakako deru sta god kupio kod njih. Ja sigurno necu raditi servise na drugom mestu i kad istekne garancija, bar prvih 5 god. Da li je 15.000 kod drugih ili 20.000 u Delti nije to nesto sto radis mesecno. Plocice prednje sam zamenio pre neki dan, negde oko 21.000din. Nije mi samo jasno kako su se potrosile pre guma. Presao sam 15.000km od proslog januara Crashbar ima i Seba i mislim da je cak i lepsi od givi ili hepco bekers... maglenke naravno neces kupovati hondine ako stavis crash. Mi radimo u Car box-u u Nisu, isto zvaničan serviser, topla preporuka za njih. Ja sam menjao zadnje pločice na onom sa DCT (imao sam pre njega sa klasičnim menjacem) na 18000km , na njihovu preporuku počeo sam da koristim saltac pri kocenju, pre toga sam uživao u njegovoj razdraganosti, cenu igre su platile pločice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1134 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste koristili android auto na njemu? Kako radi, da li u praksi pravi probleme, baguje itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 303 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na svakom putovanju, ne znam koji je bolji, oba rade fes. Bilo je problema dok nismo ukapirali da mu treba vremena da otvori, kada to prevedeš u glavi, sve radi super. Veći ekran je ekran telefona, manji ostaje sa informacijama. Prelazak iz jednog u drugi, pojačavanje zvuka, kao i sve druge komande lake i na dohvat ruke. Drug je kupio neki usb blutut i ne treba mu kabal, ja koristim kabal, ujedno puni telefon a i prikazuje mi na ekranu. Jedina zajebancija je kvalitet kabla, mora da bude kvalitetan (ili sta već, nece na svaki da radi) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 268 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bezveze ta varijanta sa usb kablom jer onda ti treba i nosac telefona pa kad je vec tu onda ti i ne treba na displeju motora. Na NC sam stavio nekog kineza koji radi na BT pa je nebitno gde je telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 303 Napisano pre 37 minuta Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, midnightdk je napisao: Malo je bezveze ta varijanta sa usb kablom jer onda ti treba i nosac telefona pa kad je vec tu onda ti i ne treba na displeju motora. Na NC sam stavio nekog kineza koji radi na BT pa je nebitno gde je telefon. Imam nosac telefona ali razmisljam da ga skinem, ekran motora je vrh, a telefon stoji u torbici na rezervoaru, dobro je sto ima manje vibracija a ujedno uvek puna baterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...