Jump to content

Moto Zajednica

Honda NT1100

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 299 postova
  • Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100

Ja sam ti vec odgovorio u drugoj temi gde si pitao vezano za odrzavanje..  Racunas na nesto vece troskove u odnosu na NC, recimo 1/3 skuplji servisi (nesto vise ulja, vise komada filtera itd...)

Stigao je i moj. 22go, DCT sa svim koferima i opremom, 17,5k km presao, uzeo sam od drugara koji je prvi vlasnik.

Znao sam sta mi treba i ovo je bas to, putna moderna Honda za dvoje (a da nije GW)

IMG_20260427_1538205672.thumb.jpg.f87044cc1ed85f5566c8b364457421cf.jpg

• Sviđa mi se 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 835 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900
On 27. 4. 2026. at 15:57, midnightdk je napisao:

Hvala na odgovoru, malo sam se zacudio da je tema za ovaj motor prilicno "mrtva". Sve to sa NT-om je u fazi razmisljanja i dugorocnog planiranja. Cene za crush bar i malglenke sto si naveo su fabricke ili ...?

Na NC-u sam stavio GP kresh i neke kineske maglenke ali nakacene na fabricku instalaciju jer nisam fan dodatnih dugmica. Prelazak na NT bi bio uglavnom zbog voznji u dvoje jer NC prilicno "legne" a ni udovnost za tur nije neka.

Kakav je sto se tice troskova odrzavanja-servisa?

Ma servis ko servis... jos je to mlad motor da bi bilo nekih popravki. Kad si u garanciji moras da radis u Delti a oni svakako deru sta god kupio kod njih.

Ja sigurno necu raditi servise na drugom mestu i kad istekne garancija, bar prvih 5 god. Da li je 15.000 kod drugih ili 20.000 u Delti nije to nesto sto radis mesecno. 

Plocice prednje sam zamenio pre neki dan, negde oko 21.000din. 

Nije mi samo jasno kako su se potrosile pre guma. Presao sam 15.000km od proslog januara

Crashbar ima i Seba i mislim da je cak i lepsi od givi ili hepco bekers... maglenke naravno neces kupovati hondine ako stavis crash. 

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Dl 650/22; NT 1100
pre 8 minuta, salem je napisao:

Ma servis ko servis... jos je to mlad motor da bi bilo nekih popravki. Kad si u garanciji moras da radis u Delti a oni svakako deru sta god kupio kod njih.

Ja sigurno necu raditi servise na drugom mestu i kad istekne garancija, bar prvih 5 god. Da li je 15.000 kod drugih ili 20.000 u Delti nije to nesto sto radis mesecno. 

Plocice prednje sam zamenio pre neki dan, negde oko 21.000din. 

Nije mi samo jasno kako su se potrosile pre guma. Presao sam 15.000km od proslog januara

Crashbar ima i Seba i mislim da je cak i lepsi od givi ili hepco bekers... maglenke naravno neces kupovati hondine ako stavis crash. 

Mi radimo u Car box-u u Nisu, isto zvaničan serviser, topla preporuka za njih.

Ja sam menjao zadnje pločice na onom sa DCT (imao sam pre njega sa klasičnim menjacem) na 18000km , na njihovu preporuku počeo sam da koristim saltac pri kocenju, pre toga sam uživao u njegovoj razdraganosti, cenu igre su platile pločice. 

Da, na svakom putovanju, ne znam koji je bolji, oba rade fes.

Bilo je problema dok nismo ukapirali da mu treba vremena da otvori, kada to prevedeš u glavi, sve radi super.

Veći ekran je ekran telefona, manji ostaje sa informacijama.

Prelazak iz jednog u drugi, pojačavanje zvuka, kao i sve druge komande lake i na dohvat ruke.

Drug je kupio neki usb blutut i ne treba mu kabal, ja koristim kabal, ujedno puni telefon a i prikazuje mi na ekranu. Jedina zajebancija je kvalitet kabla, mora da bude kvalitetan (ili sta već,  nece na svaki da radi)

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: NC750xd

Malo je bezveze ta varijanta sa usb kablom jer onda ti treba i nosac telefona pa kad je vec tu onda ti i ne treba na displeju motora. Na NC sam stavio nekog kineza koji radi na BT pa je nebitno gde je telefon.

pre 23 minuta, midnightdk je napisao:

Malo je bezveze ta varijanta sa usb kablom jer onda ti treba i nosac telefona pa kad je vec tu onda ti i ne treba na displeju motora. Na NC sam stavio nekog kineza koji radi na BT pa je nebitno gde je telefon.

Imam nosac telefona ali razmisljam da ga skinem, ekran motora je vrh, a telefon stoji u torbici na rezervoaru, dobro je sto ima manje vibracija a ujedno uvek puna baterija.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja