Jump to content

Moto Zajednica

Honda NT1100

Recommended Posts

• Drug član, 583 postova
  • Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)

Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi scooter club, 1690 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. 

Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. 

20250322_112732.jpg

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 1510 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥
Pre 6 sati, ПИпезос je napisao:

Navodno krajem aprila stižu motori koji su rezervisani početkom februara čim je došao novi cenovnik ... al od naših distributera se svašta može oćekivati pa i višemesečno otezanje u isporuci, ja kad izvrših rezervaciju polovinom februara, rečeno mi je da je isporuka krajem aprila, no ako se otegne to i na maj ili još gore na jun sigurno ću izvršiti pritisak na njih za dodatni popust jer će mi propasti neka planirana putovanja ... drugar bio pre dve nedelje u Štutgartu i bio u nejvećoj moto radnji u nemačkoj "Limbaecher" i oni su uveliko prodavali sve ovogodišnje modele sa lagera, plati i teraj.

Gligo,ja sam prosle godine ,drugog dana sajma avansirao x adv 750 ,recimo da sam ga dobio tik pred praznike, sam kraj aprila i to je bila borba i pritisak da moj bude raspakovan ,namontirana oprema i dovoz u BG.

Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 583 postova
  • Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao:

Želim javno da pohvalim Stojanov iz NS i Aleksandra.Što je do njih ,uradili su.

Dobro, ja sam bar u Novom Sadu pa ne mora dovoz a i meni moju narudžbinu vodi upravo Aleksandar ... pa će da vidimo

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 583 postova
Pre 2 sati, DaliborBP je napisao:

Ja sam juce isto bio u Limbacheru. Popusti i na nove 'stare' modele i na polovne. Takodje,isao sam moju tihu patnju jos jednom da vidim. 

Nova NT nije jos izlozena,kao i nova NC. 

20250322_112732.jpg

evo fotke iz Limbahera pre tri nedelje kad je bio moj drugar tamo pa mi šalje fotke i to baš u boji koju ja želim i u varijanti sa DCT+ES pa da mi bale curu :lol2:
image.thumb.jpeg.6c66665bd38713454cf90d26a0ab7d50.jpeg
image.thumb.jpeg.237331d98e837e0a11f5242b3fd52cce.jpeg

Promenio član ПИпезос
  • Sviđa mi se 5

• Drug član, 882 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Uskoro ću ponovo morati da zamenim prednje pločice.

@Satelis @N.F.S. Dare, Nešo, znam da ste obojica ljubitelji EBC-a.

Da li su ove ok ili preporučujete neke specifične?

https://ebcbrakesdirect.com/double-h-sintered-street-pad-fa679hh?srsltid=AfmBOorlRyTmievrp7gvAazUJMnbUzl3TWBK-dSZS665GfNhtrh5S7nM

• Zainteresovan, 799 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Drustvo imam jednu primedbu pa me zanima da li je to kod svih ili samo kod mene... displej mi bas sporo reaguje na komande bilo promene moda ili otvaranje bilo koje funkcije. 

Nekad cekam nekoliko sekundi pa pomislim da nisam dobro pritisnuo taster,  pritisnem ponovo a on posle prebaci dva puta...  desava li se vama slicno?

Promenio član salem
  • Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• Drug član, 882 postova

Promena moda ume da potraje par sekundi. Što se tiče ostalih funkcija - tipa prelaska sa telefona na board computer ili ulaska u meni, tu nisam primetio neke zadrške.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 882 postova

Nažalost EBC nisam uspeo da nađem ni kod nas, a ni kod nekog pouzdanog prodavca koji bi slao ovamo.

Tako da sam poručio Brembo. 

I to iz inostranstva zato što me je jeftinije izašlo sve sa plaćenom DHL dostavom, carinom, porezom i DHL-ovom uslugom carinjenja nego što koštaju kod nas.

Naravno DHL je bio retardiran kao i uvek, pa sam im ovako odgovorio uz poslate potvrde plaćanja na konstataciju da ne mogu da preciziraju vreme dostave:

image.thumb.png.1f7f287712aaef1b58f843622b1c5419.png

U svakom slučaju su stigle pločice danas, pa sam ih večeras i zamenio.

AP1GczNwi6Bl0g8ssxbKZXe-7jfGjnymy5fT8Kco

Stare su mogle još malo da izguraju, ali me čeka nekoliko intenzivnijih putovanja, pa je bolje da rešim na vreme nego da kasnije radim na vrat na nos.

AP1GczMMIGmUHdx2msGTTPdbH3dNuf2BRxhovqL4y4T7KS_ZdKoQwmWKipM9yRnO1RliapXbTpP-D78NAdM6YpxNbuA-DNnsXySumjeiscsbTySbIJHiaA920MlpwMST74a0-z--2hlmQ9yhiQVmTgqWjV7fhw=w530-h942-s-no-gm?authuser=0

Fabričke pločice su mi zamenili na 13000. Ove su prešle nešto više od 20000.

Inače dok sam danas išao do paketomata u kraju da pokupim nešto drugo što mi je stiglo, stanem na semafor i čekam zeleno.

Odjednom motor skače napred. Prva misao - jebo te kako sam uspeo da pustim kvačilo dok je u brzini???

Druga misao - kakvo kvačilo debilu, voziš automatik.

Treća misao - 'ladno me je udario degenerik.

Okrećem se, vidim debila iz volta u puntu sa telefonom u rukama. Siđem sa motora, pogledam šta je uradio. Reko' nastavi da drkaš telefon dok voziš pa ćeš na kraju ubiti nekoga. Vidim nema nikakve štete, sednem na motor i nastavim dalje.

Uskoro će mi motor napuniti 3 godine. Do sada ga nisam ni prislonio na zid, a kamo li nešto ozbiljnije. Da mi je degenerik napravio štetu, verovatno bi mu jebao mater.

Ovako je ostala samo blago savijena tablica, pa ću je ostaviti tako zbog malera.

AP1GczNST42wnGvvksM0dOy-6V0NhtMN8UpgFKop

Promenio član Mr_Wolf
  • Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 799 postova
  • Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900

Au brate... stvarno debil... 

Telefoni u rukama redovna pojava... uglavnom KUCANJE PORUKA !?!?!

Nekako da svarim da se neko javi, ako nista drugo bar moze da gleda napred ali dopisivanje me izludjuje

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 583 postova

Posle evo mesec dana koliko je produžen rok isporuke, bilo je rečeno sam kraj aprila, zvali me danas iz AK Stojanov, kažu petak ili ponedeljak je motor u Novom Sadu i ide na montažu, čim se montaža i prva proba završe, zovu me za registraciju i plaćanje, kaže prodavac sledeći vikend sam u vožnji na novom motoru !!!
P.S. čim mi padne šaka (motor, ne komercijalista iz Stojanova) fotkam i stavljam prve fotke dugo željenog motora.

• Sviđa mi se 15

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Honda nc 700 x, Yamaha Tracer 900
17 hours ago, ПИпезос said:

Posle evo mesec dana koliko je produžen rok isporuke, bilo je rečeno sam kraj aprila, zvali me danas iz AK Stojanov, kažu petak ili ponedeljak je motor u Novom Sadu i ide na montažu, čim se montaža i prva proba završe, zovu me za registraciju i plaćanje, kaže prodavac sledeći vikend sam u vožnji na novom motoru !!!
P.S. čim mi padne šaka (motor, ne komercijalista iz Stojanova) fotkam i stavljam prve fotke dugo željenog motora.

Cekam u redu posle tebe :D Nadam se da ce ovaj put konacan dogovor biti ispostovan takodje mi je obecano sledeca nedelja da dobijam motor koji sam rezervisao 7 dana posle tebe...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 583 postova
pre 31 minuta, Misoner je napisao:

Cekam u redu posle tebe :D Nadam se da ce ovaj put konacan dogovor biti ispostovan takodje mi je obecano sledeca nedelja da dobijam motor koji sam rezervisao 7 dana posle tebe...

hhhahahhaaaa, može i da se desi i isti dan da preuzimamo :jee1:

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja