tep3a 1095 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N103 by tep3a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam da upload-ujem moj noksir! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaster 30 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison T150 Prijavi odgovor kao problematičan Grex R2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da imam dobru kacigu hahaha Uskoro mozda neka ili ali svakako marushin zbog sigurnosti pri ne daj Boze padu (za sta kaciga i sluzi), pa onda izgled i na kraju cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan To je to sto mi glavu cuva ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Poklopci za glavu...Lazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Do nedavno najbolja Flip Up kaciga... Schuberth C2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Octobar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Arai Chaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth S1 pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N100 O'Neal MX sa Uvex F2 Cross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dosad koristio uvex boos i svi me zezali kakvo ti je to ime kacige uvex kao carnex a juče naručena kod sekule ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI ;) ;) TATA-MATA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno SHARK RSX Stunt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan AGV X-R2 ROSSI replica nisam imao puno kaciga ali je po meni ova veoma dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG14 Phoenix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Juce stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan SHARK RSX,veoma laka i kvalitetna kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Volim ne standardne kacige. Nemacka firma sa kojom usko saradjujem je pravila kacige za svoj trkacki tim. Ovo je moja, modularnim kalupom su mi uzeli otisak glave. Bolje da ne objasnjavam kako lezi na glavi . . . Reklame nisu lepljene nego "upustene" u materijal kacige. Ventilacija kacige je savrsena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam kacigu za moj SuperMoto, nijedna mi se nije svidjala . . . Ovu sam napravio (prepravio) od jedne obicne crne Jet kacige, naocara i maske za Cross. Naocare i maska se ne skidaju, sve je ucvrsceno na kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Novembar 15, 2009 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva "nestandardna" mi se opasno svidja. Ja imam standardnu LAZER FIBER-PRO GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 21, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ne standardne kacige. Nemacka firma sa kojom usko saradjujem je pravila kacige za svoj trkacki tim. Ovo je moja, modularnim kalupom su mi uzeli otisak glave. Bolje da ne objasnjavam kako lezi na glavi . . . Reklame nisu lepljene nego "upustene" u materijal kacige. Ventilacija kacige je savrsena. Brate..... ova je zakon. Ne volim ni ja standardne kacige ali nemam prijatelje da mi naprave ovako nesto. ;D Aj me upoznaj sa ovim tvojima pa ako mogu da naprave kalup za moju tikvicu (xxl+) onda svaka čast. Da pravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje nove XR-1100! :o http://cdn.bjbikers.com/images/imported/8n/gaOXl_pb220330.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/M8/FrE3Z_pb220326.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/7s/Ms5wF_pb220327.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/LQ/6nnDD_pb220328.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/0P/SEdki_pb220331.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stara Afrika...Stara kaciga..AGV c95....legla mi, zadovoljan sam ali nešto tu kvari! Ne znam koje je godište (ohohoj) a po novom zakonu neće smeti starije od 5g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...