Dzaver 130 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N 86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Jun 6, 2014 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth C3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Dainese , koji je model....nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Arai RX-Q desno, lijevo je zenina Signet-Q za obe uzeo i crne vizire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen novi vizir i sad izgleda mnogo lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jun 20, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen novi vizir i sad izgleda mnogo lepse Ogromna razlika koliko kaciga bolje izgleda sa drugim Vozirom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jun 20, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen novi vizir i sad izgleda mnogo lepse Kako se vidi sa tim vizirom? Jel skroz providno ili je zatamljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolje izgleda, a sto se tice zatamnjenosti ovo je klasican zatamnjeni vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A novi vizir nije sa pin lockom? Ili samo tako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si primetio, ovaj nema "qrcice" za pin lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 23, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga sa leptiricima moje drage i ostale moje- Lazer, LS2 i Uvex DE VILLE. (Ako je slika prevelike, jbg, izvinite) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i ja sa mojom kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje_Novakovic 7 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, kaciga je lepa, kožna, stapa se sa motorom, i sve sve, ali za ozbiljniju, dužu vožnju van grada npr, to nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 8, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obradovao sam klince novom kacigom, pa da podelim svoju radost sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan nolan 104 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO-750 Vintage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 30, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan hjc fg-15 etau Givi HPS 7.0 - Jet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 2, 2014 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan dosta vreme cekana u kupljena na snizenju 18900 shark rsi eden black kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 2, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan dosta vreme cekana u kupljena na snizenju 18900 shark rsi eden black kaciga Lepa, lepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Novembar 13, 2014 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Noću Shark S700 full mat sa ugrađenim LightMode Preko dana Shoei xr 1000 sa šarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav razmisljam izmedju dva modela pa mi pomozite 1.scorpion exo900 ili 910 2.caberg duke cena im je skoro ista ali ova scorpion mi je bas zapala za oko.....ako ih neko nosi neka mi pomogne...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 20, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih bez dvoumnjenja uzeo Caberg Duke. Pogledaj rezultate Shrap testa: Scorption 3 zvezdice, Duke 5 zvezdica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo prekjuce Nolan Evo 104! Savrsentsvo! Probao 91,104,104 evo..91 stvarno dobar ,ali malko pusta na otvoru za n-com..probao dve 104-orke..Mnogo bucnije od 91..pustaju na mehanizmu za sunacni vizir...presirok je pa ulazi vetar...Na kraju sam probao 104 evo..Tu su korigovali taj prostor kod mehanizma..Neverovatno tiha kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N-103 po gradu kad je toplije,Shubert s1 pro van grada,i kad je hladnije po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...