ivandeka 194 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas pre podne na magistrali kod G. Milanovca, u mestu Svračkovci, u udesu učestvovala su i dva motocikla. Pijani kreten u Jugu skretao levo, oduzeo prednost kolegama koji su udarili direktno u auto. Motori su VA tablica. Jedan kolega je teško povređen i prevežeb hitno u Bg sa dijagnozom prelom vratne i prelom grudne kičme. Znam i imena povređenih, ali ne znam da li je uputno da ih ovde objavljujem. Kraj je sezone, svi hvataju poslednje zrake sunca, traktora koliko hoćete.... Čuvajte se ljudi Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegama zelim brz oporavak a majmunu sto ostriju kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5983 Napisano Octobar 2, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da su van zivotne opasnosti i trenutno cekaju na skener Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 2, 2021 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Povređeni su nas Dejan @Crven Ban stomatolog iz Valjeva i @smiljke obojica na BMW. Deki je jos na Banjici... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3194 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo @Crven Ban i @smiljke da se jave i da, nadam se, kazu da nije toliko ozbiljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Octobar 2, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Smiljke se vraća kući sa potresom mozga, a Crven Ban ostaje na daljem posmatranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta kažu za te prelome ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16862 Napisano Octobar 2, 2021 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sve bude ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja sam stigao kući. Dejan je ostao u B.G- u, ima frakturu 5-tog i 6-tog grudnog pršljena. Sreća je da smo imali komplet zaštitnu opremu i da smo vozili 40- 50 km/h. Razmak između nas je bio dužina motora. Mnogo pijan vozač je iz kolone, iz suprotne trake, naglo skrenuo levo, Dejana je pogodio sa strane a ja sam se osvestio na njegovom krovu. Promenio Octobar 2, 2021 član smiljke 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 2, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak a kretena oderite za sve pare mamu mu je*em u pi*ku! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Octobar 3, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel bar na uvidjaju utvrdjeno njegovo pijanstvo?To je veoma vazno za brzo resavanje slucaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bar na uvidjaju utvrdjeno njegovo pijanstvo?To je veoma vazno za brzo resavanje slucaja.Jeste. Na Dregeru 1,09 promila, vađena krv tri puta nakon toga, verujem da će analiza pokazati i više, obzirom kako je izgledao. Sticajem okolnosti sam ga video kad su ga doveli u Hitnu na vađenje krvi, jedva je išao, a to je bilo više od dva sata nakon nezgode. Na prvoj slici koju je Smiljke okačio, stoji pored Juga, nosi kačket.Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9389 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au strašno! Sranja su se uvek dešavala ali imam utisak da je ova godina posebno loša. Crna hronika se dopunjava skoro svake nedelje... Nadam se da će te obojica proći sa minimumom posledica iz ove nesreće koja je lako mogla biti fatalna. Sličnu nezgodu sam i ja imao ove godine i tačno znam kako to izgleda i ona čuvena rečenica: "Nisam te video...". Brz oporavak želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4484 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Strašno kako jedna budala može da napravi probleme slučajnim prolaznicima. Užas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1592 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zelim brz oporavak ,kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Razne reči mi padaju na pamet, ni jedna ne spada pod "kućno vaspitanje".. Ali to sve nije bitno. Bitno je da kolega bude dobro. Što se može parama kupiti ne vredi ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnesNP 50 Napisano Octobar 3, 2021 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: gs 1200 ; suzuki vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prošao ibarskom do Pazara milina živa za vožnju motora na sve strane ali i traktora i kamiona gužva haos p. S. Kolegama brz i siguran oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4760 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1863 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su radili alko test. To što su vadili krv je zbog utvrđivanja koliko je alkohola imao u trenutku nezgode, jer udeo pada za 0,1 otprilike na svaki sat, tako da može da se desi da utvrde da je imao i više od tih 1,09 u trenutku nezgode. Ovde će sigurno ići krivični postupak i još gomila pizdarija Nego, to nije sad bitno, bitno je da se saniraju posledice što je bolje moguće, a sva plaćanja, popravke i vožnja će već doći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije da ste živi, rane se leče, zarastaju...dobro je. Nadam se da je jugo registrovan, zbog naplate osiguranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I da nije registrovan ,naplata ide iz fonda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Octobar 4, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak zelim...sreća da i vi niste vozili brzo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: I da nije registrovan ,naplata ide iz fonda. O.k. nisam znao, mislio sam da ide privatna tužba itd. Da li to važi i ako imaš, ne daj bože, udes sa sekundarcima, što voze one home made mašine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10966 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Od sekundaraca nevidis ni dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...