acim 765 Napisano Octobar 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mali ima svega 11 godina, a pogledajte kako vozi Krv nije voda Pored pocket bajkova, ovaj klinac vozi i Hondu NSF 100 i član je Honda Italian Racing Projecta u kategoriji juniora (10-13 godina). HIRP je u principu trkačka škola koja trenira 24 vozačka talenta, a Luca je ove godine bio peti u svojoj kategoriji. HIRP je u partnerskim odnosima sa Honda Italy, HRC, San Carlo Honda Gresini i Italian Motorcycle Federation. Šta više reći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam negde da je Rossi izjavio kako ce da saceka da Luca dodje u MotoGP, da ga pobedi tu prvu sezonu, i onda da ide u penziju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam negde da je Rossi izjavio kako ce da saceka da Luca dodje u MotoGP, da ga pobedi tu prvu sezonu, i onda da ide u penziju... ;D U pravu si i ja sam to čitao ili čuo negde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...