Plattner Motors 134 Napisano pre 14 sati U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ske said: Vasa azurnost se ogleda i u tome da na post odgovaras posle 6 meseci. Dolazimo kod vas jer smo prcija sa 10 radnji u celoj zemlji. pozdrav... Nemam zelju da ovde ulazim u rasprave, situaciju resimo direktno s klijentom, a ukoliko neko nije zadovoljan, uvek je na raspolaganju mejl adresa motors@plattner.rs. Danas su mi kolege rekle da je Djole bio pre neki dan, pa sam se setio njegovog komentara, zato sam sada napisao. Nadam se da ce porasti trziste (vise bajkera s vecom kupovnom moci), te ce to automatski kreirati potrebu za vise radnji i izbora. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Motors 134 Napisano pre 14 sati (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd, Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Skyrunner said: Kako god, ali ovakav ad hominem odgovor je nešto što mi je vrlo zanimljivo Bravo, neko ce nauciti novu sintagmu. Promenio pre 14 sati član Plattner Motors Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 805 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 592 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav rts-ovski narativ. Optuzis me za 70 stvari. Ja ne odgovorim ni na jednu optuzbu nego ti kazem da si los covek i izdajnik, eventualno pitam, ko te placa... Mozda i ima razloga sto smo mi tu gde jesmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5788 Napisano pre 13 minuta Drug član, 1981 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima još jedna - Sore loser Eto da nastavimo niz Kad se već neko potrudio da u ponoć piše-briše i generalno čini stvari očiglednijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...