DonToni 553 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 15, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Rade koenigkod nas nisu dobili dozvolu, bio novembar, kisa lika ko nikad, dosli momci motorima, parkirali ispred groblja, jedan usao sa kacigom, ostali cekali ispred, u momentu spustanja decko dize kacigu i to je bio znak ostalima koji su bili napolju i cekali da krene grmljavina. Evo i sad se najezim kad cujem, tako da mozete i tako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Čuli smo se pre 3-4 dana. Pitam ga za zdravlje, priča mi kako ga muče razne stvari, čak je i uporedio sebe sa nekim likom iz serije, zaboravih tačno kojim, ali sve uz entuzijazam. Kaže guram nekako jebi ga.Iskreno saučešće porodici.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobio poruku od Natase Odobren je ulazak motora, opelo pocinje u 12h na Centralnom groblju, sahrana pocinje u 12.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ne mogu da verujem kakva nas je ljudina tako prerano napustila. Zbogom Vladane, nadam se da si na boljem mestu. Gabi i deci najiskrenije saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 15, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rade koenig said: Upravo dobio poruku od Natase Odobren je ulazak motora, opelo pocinje u 12h na Centralnom groblju, sahrana pocinje u 12.30h. Sutra idem u Bosnu na vožnju, negde u to vreme ću da zagrmim, imate moju podršku svi. Žao mi je što neću biti tu sa Vama da ispratimo Lakija ali čuće on zvuk svog omiljenog GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, dragi druže moj, prerano si otišao. Pamtiću te kao lafčinu, drugarčinu, večito nasmejanog šereta i hedonistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Lakija sam znao lično, kupovao od njega razne stvari kroz protekle godine, vozili smo zajedno u više navrata. Bukvalno sad sam otvorio forum nakon X dana i videh ovu temu... Nadam se da će se grmljavina motora na sahrani čuti do neba. Laki, neka su ti laki i ravni putevi nebeski. Promenio Septembar 15, 2021 član icatenej Mislio sam da je sahrana bila danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: @Rade koenigkod nas nisu dobili dozvolu, bio novembar, kisa lika ko nikad, dosli momci motorima, parkirali ispred groblja, jedan usao sa kacigom, ostali cekali ispred, u momentu spustanja decko dize kacigu i to je bio znak ostalima koji su bili napolju i cekali da krene grmljavina. Evo i sad se najezim kad cujem, tako da mozete i tako... Ja cu biti tamo u 11 vi dodjite pre sahrane, ispred ce mo se dogovoriti sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rade koenig said: Ja cu biti tamo u 11 vi dodjite pre sahrane, ispred ce mo se dogovoriti sve Nazalost Bg mi nije blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 15, 2021 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se kada je neka tema dobila ovoliko postova za tako kratko vreme. Stvarno je Laki bio jedinstven, drugačiji i odisao pozitivnom energijom.Još jednom, neka mu je laka crna zemlja. Čovek živi dok živi sećanje na njega Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam izgubio nekog svog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, hvala vam puno na svim ovim porukama punim ljubavi. Svi znate koliko vas je moj tata voleo i postovao. Nazalost nemam snage da vam svima odgovorim, ali zelim da znate da smo vam svi zahvalni na svoj podrsci koju nam pruzate. Sutra cemo ga ispratiti onako kako bi on najvise voleo uz porodicu, prijatelje i motore. 51 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 15, 2021 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Laki. Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Kopiram poruku njegove cerke: Opelo pocinje u 12h , sahrana u 12.30h na Centralnom groblju. Dobili smo odobrenje za ulazak motora na groblje, da ga ispratimo u velikom stilu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lucky moj, proveli smo zajedno bezbroj hiljada kilometara po putevima i planinama Evrope, uvek smo se salili i bili sretni. Puno ces mi nedostajati... Pocivaj u miru druze Promenio Septembar 15, 2021 član BMW K1200R 22 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Septembar 15, 2021 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Presekla me ova vest... Pamtiću te kao pozitivca, uvek nasmejanog čoveka većeg od života. Setićemo te se na akcijama, vožnjama, druženjima... i bićeš sa nama tad, kao i uvek do sada. Počivaj u miru, druže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudina!!!! Moje saučešće porodici!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Laki...Nisam te znao lično...Ali iz poruka se vidi ko si i šta si...Gledajući tvoju sliku u crvenom odelu, poverovah u Deda Mraza...HO HO HO...Mirni i široki Ti putevi Nebeski, dobri ČOVEČE!'S mirom IgorSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 15, 2021 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici, Bog da mu dušu prosti i neka mu je laka zemlja! Kao i većina, imao sam čast da trgujemo i da ga upoznam. Dobar, neposredan čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...