lakykg 0 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Trenutno imam dozvolu za pesacenje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam jos malo pa 30god. do sad sam se kretao pesaka i malo pedale, ne mogu vise da pedalam pa hocu da predjem na neko motorce. 170cm/75kg Treba mi legalan motor, da mogu od centra Kragujevca do Rudnika bez jurnjave sa policijom. Da moze da me izvuce uz brdo, da moze po sumskom putu...Ne zanima me nikakvo manijacenje(Ovde svi pominju neke laudze preko 250 kubika Meni to ne treba) Znaci da stignem bezbedno od tacke A do tacke B i nazad do A pa nek ide i 60km samo da moze da me izvuce.... Neki budzet 500e + da se izmenja sta treba i da budem miran za sezonu... Gledam ovih dana ove Tomos-e...ATX, bt 50 i slicno, jel to zavrsava posao ili treba nesto ozbiljnije i sta predlazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 16, 2021 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Električni skuter ti završava posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Avgust 16, 2021 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lakykg je napisao: Pozdrav ljudi, Imam jos malo pa 30god. do sad sam se kretao pesaka i malo pedale, ne mogu vise da pedalam pa hocu da predjem na neko motorce. 170cm/75kg Treba mi legalan motor, da mogu od centra Kragujevca do Rudnika bez jurnjave sa policijom. Da moze da me izvuce uz brdo, da moze po sumskom putu...Ne zanima me nikakvo manijacenje(Ovde svi pominju neke laudze preko 250 kubika Meni to ne treba) Znaci da stignem bezbedno od tacke A do tacke B i nazad do A pa nek ide i 60km samo da moze da me izvuce.... Neki budzet 500e + da se izmenja sta treba i da budem miran za sezonu... Gledam ovih dana ove Tomos-e...ATX, bt 50 i slicno, jel to zavrsava posao ili treba nesto ozbiljnije i sta predlazete? Imas li polozeno za A ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakykg 0 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Trenutno imam dozvolu za pesacenje Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drtommy je napisao: Električni skuter ti završava posao Ja bih zamolio za malo ozbiljnosti pre 57 minuta, johann je napisao: Imas li polozeno za A ? Nemam nista polozeno, pise gore...Verovatno cu da upisem sad za A1 posto se za AM gotovo i ne isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Avgust 16, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da ti je to prvi motor ako vec skuter ne dolazi u obzir onda bi ti moja topla preporuka bio tomos(apn 6, bt, atx...) koji ti se svidja. Trebalo bi da tvoje gabarite moze da preveze od tacke A do tacke B ukoliko nisi zahtjevan. Ako imas volje i zelje da sam odrzavas svoj motor Tomos ti je idealan za ucenje. Dijelovi lako dostupni i dosta povoljni. Za taj budzet kojim raspolazes se moze naci pristojan primjerak pa cak i da treba generalka za te masine ne bi trebala ici vise od 100e i onda budes miran neko vrijeme. A ako bi skuter onda si manje-vise osudjen na kineza. Kad vec imas brda obavezno 2t(ako je 50cc) i naravno da je u sto boljem mehanickom stanju. Generalno za kineze odrzavanje nije mnogo skuplje nego za Tomosa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakykg 0 Napisano Avgust 16, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Trenutno imam dozvolu za pesacenje Prijavi odgovor kao problematičan Po Rudniku cim malo skrenes ka sumi, odmah pocinju traktorski putevi i tu nema pojma da se vozi skuter. Sto se nekog odrzavanja tice, moracu da savladam neke osnove(da ne bih ostao zaglavljen u nekoj nedodjiji)Ali svakako planiram na pocetku svake sezone kod majstora... To je po izlasku, neka voznja u duzini od 100km(Po 50km tamo i nazad) Imam u podrumu Automatik, treba da se zameni zupcanik I i II brzine al mislim da taj motorcic nece da zavrsi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 577 Napisano Avgust 17, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare, a da nije skuter i ne preko 150-200cc mozda ovako nesto. Ako treba da se tera i kroz grad i kroz traktorske puteve. Keeway speed 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Keeway speed 125, 2008. godište, Naked, vozilo prešlo 5000 km, Gaj. Cena 600 € - Motori - Polovni Automobili Ovaj je skuplji ali verovatno cena moze da se obori jos Keeway speed 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Keeway speed 125, 2008. godište, Naked, vozilo prešlo 8967 km, Arilje. Cena 900 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Avgust 17, 2021 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1000e keeway speed ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 17, 2021 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan APN 4 Promenio Avgust 17, 2021 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nema trika da izadje 35 000, više od toga izlaze samo praktični časova, bez izlaska na ispite, teorije i lekarskog. Ja sam imao B, polagao sad za A2, izašlo je me 50 000 ukupno, za A je još skuplje jer ima 10 dodatnih časova vožnje (ja sam imao 30, u tom slučaju je 40). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 17, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da, poskupelo je opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Realno 60-62k, ako su svuda približne cene. Ovde su bili 5 000 ispiti, 1200din jedan čas obuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 577 Napisano Avgust 17, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan U Ns, A2 kategorija sa posedovanjem B kategorije, najjeftinije sto sam nasao je 56-58000din komplet + ako padnes neki od ispita doplata je 5000din. Za A kategoriju je oko 67-72000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Avgust 17, 2021 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ispiti 2x5000 Lekarski 2500 Obuka 30 x 1200din po času Teorija je nešto sitno, tipa 300 po času, 7 komada. Ovoliko sam ja platio u ZR, A2. Da je bila A kategorija, sve to plus jos 12 000 za obuku, znači oko 62 000. NS je malo skuplji u svemu, tako da je to to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakykg 0 Napisano Avgust 17, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Trenutno imam dozvolu za pesacenje Prijavi odgovor kao problematičan To oko polaganja za A1 i nije tako opasno jer je to sad na neke ratice i to je jednokratno i cao(miran si) A sto se tice budzeta za motor, ne bih se ja priblizavao cifri od 1000e, jer ako dam toliko, nagrebacu jos 500-600e pa cu da uzmem neku Hondu, Yamahu i onda cu da se ukanalim sa kintom zbog voznje po okolnim selima. Ne bih sad da se zalecem sa nekom ozbiljnijom varijantom... Gledam sad po YouTube-u gde sve voze ovaj ATX, muci se al ide nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 577 Napisano Avgust 17, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Razumem skroz. Ako ti Keeway bude zanimljiv, vidjao sam ih na oglasima i za manje para. Tipa 400-600e. A mislim da tu uvek ima prostora za cenkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dobar MZ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Septembar 16, 2021 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @lakykg 90% ljudi koji kupe mali motorčić za laganu vožnju po okolini vrlo brzo "prerastu" tu svoju početnu ideju i onda ponovo upadaju u zezanje oko prodaje svog i kupovine većeg motora. Ta tvoja ideja sa tomos ATX bi se vrlo brzo tako završila. Ako već polažeš onda gledaj nešto od 125 ccm ili više. On 16.8.2021. at 17:21, lakykg je napisao: (Ovde svi pominju neke laudze preko 250 kubika Meni to ne treba) Javi nam se za godinu dana i napiši da li i dalje stojiš iza ovoga što si napisao u uvodnom postu. Želim ti da što prije položiš vozački i kupiš motor koji će da zadovolji tvoje buduće potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Septembar 16, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Položi barem za A2, ukoliko ne možeš za punu A. Ispadne neka fina prilika za motor iz kategorije iznad, a ti nemaš dozvolu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Septembar 16, 2021 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puna A i odma XT ,dominator ,frevind pa ćeš videti da to može da dobaci i dalje.A novci nisu puno različiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 16, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/16/2021 at 5:21 PM, lakykg said: bez jurnjave sa policijom. On 8/16/2021 at 5:21 PM, lakykg said: Ne zanima me nikakvo manijacenje Pih... Ko velim dal da ponudim SV-a al ne mož SV bez jurnjave sa policijom i manijačenja. Prosto ne ide. Promenio Septembar 16, 2021 član Marek1987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...