Jump to content

Moto Zajednica

lakykg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Interests
    Interesuje me voznja u okolini Kragujevca, planinska sela...Rudnik, Gledic itd...
  • Motocikl
    Trenutno imam dozvolu za pesacenje

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lakykg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. To oko polaganja za A1 i nije tako opasno jer je to sad na neke ratice i to je jednokratno i cao(miran si) A sto se tice budzeta za motor, ne bih se ja priblizavao cifri od 1000e, jer ako dam toliko, nagrebacu jos 500-600e pa cu da uzmem neku Hondu, Yamahu i onda cu da se ukanalim sa kintom zbog voznje po okolnim selima. Ne bih sad da se zalecem sa nekom ozbiljnijom varijantom... Gledam sad po YouTube-u gde sve voze ovaj ATX, muci se al ide nekako
  2. Po Rudniku cim malo skrenes ka sumi, odmah pocinju traktorski putevi i tu nema pojma da se vozi skuter. Sto se nekog odrzavanja tice, moracu da savladam neke osnove(da ne bih ostao zaglavljen u nekoj nedodjiji)Ali svakako planiram na pocetku svake sezone kod majstora... To je po izlasku, neka voznja u duzini od 100km(Po 50km tamo i nazad) Imam u podrumu Automatik, treba da se zameni zupcanik I i II brzine al mislim da taj motorcic nece da zavrsi posao.
  3. Ja bih zamolio za malo ozbiljnosti Nemam nista polozeno, pise gore...Verovatno cu da upisem sad za A1 posto se za AM gotovo i ne isplati.
  4. Pozdrav ljudi, Imam jos malo pa 30god. do sad sam se kretao pesaka i malo pedale, ne mogu vise da pedalam pa hocu da predjem na neko motorce. 170cm/75kg Treba mi legalan motor, da mogu od centra Kragujevca do Rudnika bez jurnjave sa policijom. Da moze da me izvuce uz brdo, da moze po sumskom putu...Ne zanima me nikakvo manijacenje(Ovde svi pominju neke laudze preko 250 kubika Meni to ne treba) Znaci da stignem bezbedno od tacke A do tacke B i nazad do A pa nek ide i 60km samo da moze da me izvuce.... Neki budzet 500e + da se izmenja sta treba i da budem miran za sezonu... Gledam ovih dana ove Tomos-e...ATX, bt 50 i slicno, jel to zavrsava posao ili treba nesto ozbiljnije i sta predlazete?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja