Mediterraneo 1772 Napisano Mart 31, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan mozes da se obratis i mati iz mladenovca. on moze i da ti nabavi i montira gumu. izuzetno je povoljan sa cenama. imao sam priliku da ga upoznam pre desetak dana - sasvim ok lik. vise o njemu imas ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33334.msg477693;boardseen#new a ovde i foto ilustraciju montaze, a bogami i testiranja novih pneumatika http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32844.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan visegrad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco,pomagajte.Treba mi hitno osovina i prednja remenica za ovu moju ljutu mashinu.Zasad imam nesto nabudzeno, a dokle ce to izdrzati,bog zna.Dobro bi mi dosao bilo kakav savet ili pomoc u nabavci ovih delova.Posaljite mi privatnu poruku ili na lemi1968@gmail.com (fotka mashine na osmoj strani) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Braco,pomagajte.Treba mi hitno osovina i prednja remenica za ovu moju ljutu mashinu.Zasad imam nesto nabudzeno, a dokle ce to izdrzati,bog zna.Dobro bi mi dosao bilo kakav savet ili pomoc u nabavci ovih delova.Posaljite mi privatnu poruku ili na lemi1968@gmail.com (fotka mashine na osmoj strani) Remenica kao sto je ta tvoja moze da se napravi. Ne znam cenu, ali istu takvu remenicu za zupcasti kais uradila je jedna firma u Kikindi koja se bavi mas. obradom za jednu stamparsku masinu u istom kvalitetu materijala kao i original. (ako mislimo na istu remenicu!?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se pravljenja remenice tice , tu slabo baba cukori.Skoro uvek su i zupci na osovini potroseni, uglavnom neravnomerno, i ko tu pogodi korak , svaka mu dala,i koju pito i koju ne pito.Novo je novo.Izgleda da ima boga,porucio sam delove iz madjarske( po staffordovom postu) i izgleda da ce od toga biti nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Javi kada ti stignu delovi pa da čujemo kako funkcioniše nabavka iz Mađarske.(šta se može naručiti, cena remenice i osovine, način plaćanja...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano April 11, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne upali varijanta sa madjarskom mozes da probas da potrazis potrebne delove na louis-u i ebay-u. postoji i opcija oglasa u "kupujem", verovatno bi se neko javio. ajd pa da brzo nadjes te delove i da se vozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ljudi jel ima EN500c u slavini SITO za foltriranje goriva? I jel imamo pumpu za gorivo ili je samo slobodan pad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan treba da ima, jedino ako neko nije skinuo, naravno da je prirodan pad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan treba da ima, jedino ako neko nije skinuo, naravno da je prirodan pad I dalje nepotpuno? Mislish da sito treba da ima a pumpu nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pumpu nema, a sito bi trebalo da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan pumpu a nema, a sito bi trebalo da ime OK znachi meni je sve KAKO TREBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=8XrHHAQy6WM&feature=channel_page Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano April 27, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu ala ste se uspavali drugari, na temu nam pala paucina pa evo da ja malo opajam dilema se zove vizir ;D znam a nije mitsko bice ;D nego parce pleksiglasa, koje je meni uzgred nedopadljivo i rusi mi izgled motocikla, ali ocigledno da ima funkciju. trenutno nemam isti. ovih vetrovitih dana vec kada predjem 80 km/h pocinje borba sa vetrom koja se intenzivira na 90 km/h. kada je lep dan onda vec moze i doo 100 km/h ili malo preko. nemam zelju ni volju da jurcam, zato sam i kupio ovaj moped, ali bi mi izuzetno znacilo ako bi mogao da postignem neku prijatnu brzinu krstarenja oko 110-120 km/h jer planiram letos duza putovanja po autoputevima evrope. koliko ugradnja vizira moze pomoci u resavanju ovog vetrovitog problema ??? sto se tice same izrade, o tome smo vec komentarisali, obratio bih se ivanu iz bg, ali su pored vizira potrebni i nosaci istog. kako li njih naci ili kome se obratiti za izradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da sam u Louisu video neke "umiverzalne nosače za vetrobran". Evo ga: http://www.louis.de/_10d6be2b9beaaaa8d3978d2cea95b06e63/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=EN500C1&list_total=50&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10006545 Može da se kopira ideja. A kod mene ćeš da vidiš i drugi način kačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svoj EN sam kupio sa vizirom i ne bih ga skidao nikad. Možda je lepši bez njega, ali vetar, mušice, bumbari, vrapci...Ipak bih ja skidao njih sa vizira nego oni mene sa motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Svoj EN sam kupio sa vizirom i ne bih ga skidao nikad. Možda je lepši bez njega, ali vetar, mušice, bumbari, vrapci...Ipak bih ja skidao njih sa vizira nego oni mene sa motora! hehehe ova ti je dobra kad sam razbio stari vizir probao sam bez njega ma nije bilo sanse a i nekako mi je motor izgledao celav morao sam napraviti novi ali bezbojni, sad je mnogo bolje naravno bilo mi je lakse jer sam imao stare nosace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvu.Od pre nedelju dana pojavilo mi se cudno zveckanje u motoru. To se moze cuti samo na leru medjutim kada se doda malo gasa zacuti.Koliko sam primetio zvuk dolazi oko predela spanera.Strasno me nervira i kvari celokupan rad agregata.Ima li neko iskustva sa navedenim problemom?Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Klasicna boljka ex500 agregata, ocajan spaner lanca, lanac ti se i cuje, pocece da se cuje i na visim obrtajima vremenom, vidi nek ti to neko sredi, moguce da ne mora jos uvek nov spaner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Free druze hvala na odgovoru i savetu.Narucicu preko nov spaner ali noviji tip,sa zubcastom letvom.Inace u Madjarskoj 65 eur.kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo ja sam se prijavio za "Tour around Serbia 2009". Ko od "Enovaca" još ide? Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Maj 22, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan drugari bacite pogled, pa ako imate neko resenje ... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36114.0 Društvo ja sam se prijavio za "Tour around Serbia 2009". Ko od "Enovaca" još ide? Vidimo se! ja na zalost necu moci zbog poslovnih obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo ja sam se prijavio za "Tour around Serbia 2009". Ko od "Enovaca" još ide? Vidimo se! Start relija se poklapa sa Vidovdanom-a ove godine to znaci, najverovatnije, Mirovnom Bajk-rok misijom za KiM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Maj 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bre Deki, Reli je od 11. - 14. juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...