Jump to content

Moto Zajednica

DESTINACIJA GOCH PLANINA NEDELJA 19.10.2008 iIMA LI NEZAINTERSOVANIH!!!!

Recommended Posts

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Brojka rapidno raste.Kako stvari stoje kada prvi u grupi bude bio na Avali zadnji ce kretati sa pumpe na Trosarini.Lepo,nema sta. ;D :D;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Momci ovakva je situacija kod mene: u subotu razbijam neku ogradu i na njeno mesto izlivam temelj za zid.

E sad,ako to sve zavrsim u subotu tj razbijem ogradu,iskopam,osalujem i izlijem novi temalj ja idem sa vama na Goč.

Potrudicu se svom snagom da to zavrsim,tako da se nadam da se gledamo ;D

Da sam blizu ja bih ti izbio taj zid kao nista.Samo mi das najtezu macolu i za mene je to macji kasalj.A ako se ovako preopteretis dzaba ti put umornom.Ja sam veceras malko pozurio do Vrnjacke Banje do Trstenika magistralom.4 puta su vozaci auta su izlazili da me tresnu.Malo ne gledaju na retrovizor a malko su i coravi kad se prikljucuju sa sporednog na glavni put pa mi uletese ispred njonje.Kocenje itd.Znaci,vodja puta ce imati tezak zadatak da svira mamlazima u autima, koji neznaju da voze.Nemojte juriti jer me vec boli glava od toga kako ce te stici u tolikoj rulji od motora.Dogovorite se u BG-u koju ce te formaciju voziti.Za neupucene:

1.formacija jedan iza drugog,2.formacija cik-cak(jedan iza drugog ali sa unutrasnje ili spoljasnje strane trake naizmenicno u polozajima).3.Hell Angles formacija po dvoje u parovima gde se zauzima cela traka.

Prva formacija je u skladu sa zakonom ali zahteva da drzite veca rastojanja jedan od drugog zbog kocenja jer ste u istoj liniji, pa ce vam se ubacivati automobili izmedju i po nekad vas "saseci" ,da ce te morati i na sljunak.Licno je ne volim.Druga formacija je najbolja jer u slucaju kocenja necete se zakucavati vec ima prostora u cik-cak formaciji.Znaci jedan do bele,sredisnje trake a drugi do krajnje desne trake i tako redom.Treca fomacija je slicna drugoj samo sto se ide u parovima,malko bezobrazno tj. hell angles formation(sto bi rekli ameri).Znachi,dogovorite se prvo oko toga.Moja preporuka je da pustite vodju puta da ide oko 50 metara ispred.

Sto se tiche cekanja:ja,Doktor,Easy i Svila cemo vas verovatno cekati na skretanju ka KV iz pravca KG.Nema sanse da nas promasite.

Kad je u pitanju planina: Neznam sta Doktor misli ali valjda cemo stici i do Vrnjacke Banje planinom Goch a iz pravca KV.Znachi idemo na Goch iz pravca KV ukoliko moze to motorima da se odradi(put:asfalt?).Ja neznam taj deo pa bi Doktor vodio.I tako dodjemo sve do dela Gocha kod Vrnjacke Banje.Tu postoji extra restoran za odmor i lepo jezero nedaleko.Posle se spustamo nizbrdo do Vrnjacke Banje da se provozamo po korzou i malko vidite banjcanke(ovo ne vazi za ove sa zenema  ;D).Posle toga vas ipracam do Kv-a a vi dalje ka BG.Jel to ok predlog?

Ps.Nosim foto aparat ali bi bilo fer da i neko ponese jos aparat kako bi bilo i mene malko za uspomenu.Jel moze?

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Kad je u pitanju planina: Neznam sta Doktor misli ali valjda cemo stici i do Vrnjacke Banje planinom Goch a iz pravca KV.Znachi idemo na Goch iz pravca KV ukoliko moze to motorima da se odradi(put:asfalt?).Ja neznam taj deo pa bi Doktor vodio.I tako dodjemo sve do dela Gocha kod Vrnjacke Banje.Tu postoji extra restoran za odmor i lepo jezero nedaleko.Posle se spustamo nizbrdo do Vrnjacke Banje da se provozamo po korzou i malko vidite banjcanke(ovo ne vazi za ove sa zenema  ;D).Posle toga vas ipracam do Kv-a a vi dalje ka BG.Jel to ok predlog?

Ps.Nosim foto aparat ali bi bilo fer da i neko ponese jos aparat kako bi bilo i mene malko za uspomenu.Jel moze?

pa Doktor je vec objasnio da je prelazak preko Gocha iz Kraljeva u V.Banju izvodljiv samo hard-enduro voznjom , tako da to otpada ...  ::)

• Drug član, 1725 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Do sada smo na voznjama uglavnom vozili u cik cak formaciji i sve je bilo besprekorno i timski odradjeno kao da se vozamo zajedno od jaslica ;)

Dark svaka ti je na mestu i po meni je predlog odlican.....nemam nikakvih primedbi :D;)

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS

ja imam!  ;D

ono za vidjanje banjcanki, za nas sa zenama!  ;)

Daj zeni fantomku - Kroz otvor za oci neka provuce rep.

Ona moze da spava - ti da gledas koliko hoces :))))

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Zelenko je danas konacno ociscen, a saborac RIP vas je vec obavestio da vam se pridruzujem u nedelju.

Ajde neke info o kolicini novca koju treba da ponesemo za klopu...

(gorivo kupujem plastikom)

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

znaci dogovor je da se ide u cik cak formaciji  jer je tako sigurnije  a sto se tice spajanja sa grupom skupljamo se sa dark om i doktorom u kv a posle oni preuzimaju vodjstvo grupe do spustanja sa goch a i polaska kuci za bg  znaci ponavljam jos jednom CIK CAK formacija ...a sto se tice fotoaparata za to se nadam da ce rene poneti sigurno a i ostali clanovi nase bande skoro da ne idu ni u wc bez aparat ...hahaha ne brini se dark pa zar mislis da ce ova akcija da prodje zabelezena bez domacina....nema sanse bre  ajd reci otprilike koliko lj8udi da ponesu love za klopu  ;D

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Gile je postavio sliku gde se lepo vide tragovi kocenja, a onaj oboreni metalni stub niko nije spomenuo, tako da je ta plastika u stvari sa popustom :)

Hebote kad ce vise ta nedelja?

znaci dogovor je da se ide u cik cak formaciji  jer je tako sigurnije  a sto se tice spajanja sa grupom skupljamo se sa dark om i doktorom u kv a posle oni preuzimaju vodjstvo grupe do spustanja sa goch a i polaska kuci za bg   znaci ponavljam jos jednom CIK CAK formacija ...a sto se tice fotoaparata za to se nadam da ce rene poneti sigurno a i ostali clanovi nase bande skoro da ne idu ni u wc bez aparat ...hahaha ne brini se dark pa zar mislis da ce ova akcija da prodje zabelezena bez domacina....nema sanse bre  ajd reci otprilike koliko lj8udi da ponesu love za klopu  ;D

Evo ovako: @Easy rider mi je napomenuo gore da prelzak Gocha sa KV strane moze samo u HARD Enduro verziji a to ne odgovara vecini.Onda dajem predlog da spichimo pravo za Vrnjacku Banju.Iz Banje postoji nov i extra put za Goch.Gore par restorana i jezero,pored koga mozemo da rostiljamo ako hocemo.Zabranjeno je , postoji tabla o zabrani i cuvari ali ja sam republicki inspektor pa ce te imati malko privilegija dok se u mom drustvu ;).Posle rostiljade idemo nizbrdo za Vrnjacku Banju i u kafice,tj.baste na centru.Ako neko ima drugi predlog neka ga ispuca jer se blizi dan.

• Zainteresovan, 830 postova

Foreste, mislim d aoni na pumpi ne znaju da cene kvalitetnu kinesku plastiku!!! Zato pade lomljenj, pa si ipak morao da predjes na domaci Electron  ;D ;D ;D

E stvarno, kad ce bre ta nedelja?!?!? Dje zapelo?

Inace, mogli bi ovaj put da imamo bas dosta slika u voznji, imamo 4 suvozacice, = cetiri aparata koji slikaju u voznji kolonu i sve, to mora da ce biti nevidjeno!

Sto se tice kompletiranja slika posle, ako ima neko mogucnost da otvori pristup nekom ftp pa d alepo svi sroljamo slike tu, i posle svako lepo skine sa datog mesta?

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

smatram da smo se dogovorili  znaci drzacemo se predloga naseg druga dark a jer vlast je vlast a inspektor je inspektor a i privilegije su ipak privilegije a taman da i ja vidim moju dragu koja ce nas sve cekati u vrnjackoj banji jer ce ona tamo biti vec u petak jer je njena baka odatle i ima kucu tamo pa da vidim i tazbinu usput!!! ;D

• Zainteresovan, 830 postova

A Bane, korisno, lepo i sto cuda!  ;D Znaci ni za tebe nista od gledanja banjanki? CCCC, za nas ozenjene dajte neku kavanu na korzou pa da locemo, a vi zverajte, kad ste ludi  ;D ;D ;D ;D

smatram da smo se dogovorili  znaci drzacemo se predloga naseg druga dark a jer vlast je vlast a inspektor je inspektor a i privilegije su ipak privilegije a taman da i ja vidim moju dragu koja ce nas sve cekati u vrnjackoj banji jer ce ona tamo biti vec u petak jer je njena baka odatle i ima kucu tamo pa da vidim i tazbinu usput!!! ;D

Ok.onda vodjo puta. :) Znamo marshrutu i destinaciju.Znamo i mesto rostiljanja.Znachi,idemo na roshtilj varijantu?Vatrica?dvrca?Ja sam tu malko tanak ali se nadam da ce neko poneti neki veci rostilj.Ja imam samo onaj na struju a moj 12v izlaz na Stromu nekako nije dovoljan za zagreje resetke ;D>Veliki rostilj je tesko nositi na motoru pa makar bio i V-strom.Ali ako se secam,imamo i drugara koji ce ici terenskim vozilom.Da li moze neko tu da smesti veci rostilj>?Ima nas dosta.Trebace dosta cumura.Ajmo malko da razradimo tu temu......

Ps.drink nije problem.To se lako kupi.Meso...hmmm...ajd rade mi mesare do popodneva pa ce i to nekako ici.Napravimo stjanku u Vrnjackoj Banji.Vecina zalepi dupe za stolice u kaficima a par nas ode po meso.Posle palimo na Goch.Samo da vidimo za taj rostilj tj.plochu i reshetke.....

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

drugari, stvar izmice kontroli ( u pozitivnom smislu  ;D ).Ima nas na moju, a bicu slobodan da pretpostavim, i vasu radost,sve vise za ovo putovanje, i mozda nije u redu da opterecujemo nase domacine oko organizacije tolike klope. Elem, verujem da mozemo naci pravo resenje i na licu mesta.Sto se mene tice, ajde ovoga puta da ispostujemo DARK-ov predlog( i to bez zloupotrebe polozaja naseg drugara),pa cemo drugi put da napravimo slicnu turu, i obidjemo i ostala mesta koja treba videti

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Tridesetak ljudi a mozda i vise.Mala svadba.Nisam siguran da ideja sa rostiljem pije vodu,ipak treba spremiti toliko mesiste a da ne pominjem zafrkanciju oko donosenja rostilja.

jbt, taman zapocnem kuckanje, i dobijem obavestenje da je u medjuvremenu stiglo jos barem tri posta!  :D pa hocete li vi ljudi da spavate do nedelje uopste? ( ja necu) Jaoooo, jedva cekam!

@NikolaCruss

ovo za FTP smatraj zavrsenim  ;)

a sto se fotkanja tice,nemoj da mislis da ce da se izvuces u subotu! Naime,planiram da svasta nesto naguram na zlu masinu ( spreda Gps,foto aparat,od pozadi kameru, ima da radi izolir traka samo tako), ali prvo moram da zategnem lanac ( a jos ne znam kako to da uradim  :'(  )

Ne obecavam nista,ali cu pokusati da strpam na brzinu sve gedzete, pa sad, ako ne danas, onda sutra, ako ne sutra onda prekosutra.....

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Tridesetak ljudi a mozda i vise.Mala svadba.Nisam siguran da ideja sa rostiljem pije vodu,ipak treba spremiti toliko mesiste a da ne pominjem zafrkanciju oko donosenja rostilja.

I ja mislim da je bolja varijanta da se klopa organizuje u nekoj kafani ... DARK da li je to izvodljivo ?

P.S. Posto ste offovali i spamovali za sve pare i nagurali 14 strana uz vetar , ajde sad malo da se uozbiljimo , jel moze ?  :)

Odlicna ideja za snimanje i ftp adresu.Ovo moramo obavezno da zabelezimo.

Da budem iskren isprva sam planirao da vas sve izvedem na klopu u najboljem banjskom restoranu.Kako se brojka clanova povecavala,poceo sam da brinem da necu moci to da izdrzim.Sad,vise nemam nikakvu ideju.Da dodjemo do banje pa da se izdogovaramo ili sta ce mo?Malo me bacate u brigu ::)

Eh...evo editovao sam ovaj odgovor jer je Easy rider  vec izbacio svoj. :)

Postoji veliki i kvalitetan restoran sa ogromnom bastom u centru banje.Tu mozemo da klopamo.Ovaj restoran na Gochu je slab sa hranom pa se bojim da tu necemo dobro proci a pogotovo sto su mu cene malko jache.

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

I ja sam za kafanica-klopu!!!

Taj rostilj dok ispecemo ima da dodje sledeci vikend a o cimanju domacina i da ne pricamo!!!

Lepo sednemo,narucimo i za minimum sat i po (kao kod Tome na Dunavu),stize klopa! :D :D

P.S. Posto ste offovali i spamovali za sve pare i nagurali 14 strana uz vetar , ajde sad malo da se uozbiljimo , jel moze ?  :)

moze

Odlicna ideja za snimanje i ftp adresu.Ovo moramo obavezno da zabelezimo.

Da budem iskren isprva sam planirao da vas sve izvedem na klopu u najboljem banjskom restoranu.Kako se brojka clanova povecavala,poceo sam da brinem da necu moci to da izdrzim.Sad,vise nemam nikakvu ideju.Da dodjemo do banje pa da se izdogovaramo ili sta ce mo?Malo me bacate u brigu ::)

ne brigaj, bice sve u redu, i nemoj najbolji nego negde gde je dobra klopa!( a jeftino  :D )

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Eh,vec vidim da propustam extra druzenje!

Evo,da ja prvi pozelim lep provod,srecan put!a za slike i da ne pricam!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja