ShomyTKD 11 Napisano Octobar 30 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi preporuči top case? Bitno mi je da može da stane kaciga, da lepo čuči na motoru, ne štrči previše pozadi i da ne smeta suvozaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2624 Napisano Octobar 31 Drug član, 1585 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ls2, ima tema LS2 koferi, uzeo sam za Nc 45l, stane kaciga i rukavice lepo izgledaju, evo god dana nije mrdnuo, postavljeni su unutra, cena je nesto manje od 200 eura u Moto bike-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da LS2 nece moci jer CB500X nema nosac kofera, a LS2 nema nosace za CB500X... Ja sam na CB500X imao Shad SH44 + shad naslon za suvozaca, lepo mu je čučao i jedini je od kofera koji ima nosac takav da ne moraju da se uklanjaju fabricke rucke kod suvozaca sa motora... Na slici deluje glomaznije nego sto jeste... Ostao mi nosac navigacije/multimedije sto ide iza vetrobrana, ako nekome treba... I zastita za hladnjak za CB500X sa teleskopskim vilama. Promenio Octobar 31 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 575 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan I ja preporucujem Shad , samo najveci 58X, a ima 3 nivoa podesavanja 46/52/58L vec sam spominjao. Isto ostaju fabricke rucke, ima naslon sa saputnika. Dosta aerodinamican i ne smeta ni pun na brzinama od 130-150kmh. Stane bas puno toga u 58L, dve full face kacige i jakna recimo. Promenio Octobar 31 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Octobar 31 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Givi Kappa provereno i ima ih najviše. Može svašta polovno da se nađe i malo je lakše za delove. Ja doduše nisam bas oduševljen Maksijom. Nekako su nežne. Imao sam Maksiju 1, 2 i 3... Trojka mi je "onako". SHAD je dobar, malo ređi Hepco Becker isto odličan. Robustni i dobri koferi. Ima više modela, meni se Orbit dopada. U suštini ne možeš da pogrešiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomyTKD 11 Napisano Octobar 31 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima Pre 5 sati, Rider000 je napisao: Mislim da LS2 nece moci jer CB500X nema nosac kofera, a LS2 nema nosace za CB500X... Ja sam na CB500X imao Shad SH44 + shad naslon za suvozaca, lepo mu je čučao i jedini je od kofera koji ima nosac takav da ne moraju da se uklanjaju fabricke rucke kod suvozaca sa motora... Na slici deluje glomaznije nego sto jeste... Ostao mi nosac navigacije/multimedije sto ide iza vetrobrana, ako nekome treba... I zastita za hladnjak za CB500X sa teleskopskim vilama. Hvala na slici, ovaj izgleda baš dobro, a nije ni nešto mnogo skup, verovatno ću njega i uzeti. Pre 2 sati, Blackened je napisao: I ja preporucujem Shad , samo najveci 58X, a ima 3 nivoa podesavanja 46/52/58L vec sam spominjao. Isto ostaju fabricke rucke, ima naslon sa saputnika. Dosta aerodinamican i ne smeta ni pun na brzinama od 130-150kmh. Stane bas puno toga u 58L, dve full face kacige i jakna recimo. Ovo bi bilo idealno iskreno, ali 40k za kofer nije jeftino. Možda nekad u budućnosti Hvala svakako na predlogu! Btw pitanje za @Rider000 i @Blackened: Vidim da obojica imate deflektor na viziru. Koliko pomaže od vetra i da li je bolje uzeti npr. Givi povišeni vizir ili staviti ovaj deflektor na fabrički vizir? Meni je fabrički podignut maksimalno, ja sam 170cm visok i tačno mi u glavu udara vetar. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Octobar 31 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @ShomyTKDKoliko me secanje sluzi vozio sam 110-120 sa dignutim vizirom na kacigi sa tim deflektorom... Prodao sam motor proletos pa se ne secam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...