Jump to content

Moto Zajednica

CB 500X novi

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda CB500X 2023.

Može li neko da mi preporuči top case? Bitno mi je da može da stane kaciga, da lepo čuči na motoru, ne štrči previše pozadi i da ne smeta suvozaču 😅

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1585 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ls2, ima tema LS2 koferi, uzeo sam za Nc 45l, stane kaciga i rukavice :D lepo izgledaju, evo god dana nije mrdnuo, postavljeni su unutra, cena je nesto manje od 200 eura u Moto bike-u.

• Zainteresovan, 730 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Mislim da LS2 nece moci jer CB500X nema nosac kofera, a LS2 nema nosace za CB500X... 

Ja sam na CB500X imao Shad SH44 + shad naslon za suvozaca, lepo mu je čučao i jedini je od kofera koji ima nosac takav da ne moraju da se uklanjaju fabricke rucke kod suvozaca sa motora... 

Na slici deluje glomaznije nego sto jeste... 

20240331_175536.jpg

Ostao mi nosac navigacije/multimedije sto ide iza vetrobrana, ako nekome treba...

I zastita za hladnjak za CB500X sa teleskopskim vilama.

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 361 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

I ja preporucujem Shad , samo najveci 58X, a ima 3 nivoa podesavanja 46/52/58L vec sam spominjao. Isto ostaju fabricke rucke, ima naslon sa saputnika. 
Dosta aerodinamican i ne smeta ni pun na brzinama od 130-150kmh. Stane bas puno toga u 58L, dve full face kacige i jakna recimo.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 7262 postova
  • Motocikl: TDM 900

Givi Kappa provereno i ima ih najviše. Može svašta polovno da se nađe i malo je lakše za delove. Ja doduše nisam bas oduševljen Maksijom. Nekako su nežne. Imao sam Maksiju 1, 2 i 3... Trojka mi je "onako". 

SHAD je dobar, malo ređi Hepco Becker isto odličan. Robustni i dobri koferi. Ima više modela, meni se Orbit dopada. U suštini ne možeš da pogrešiš.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda CB500X 2023.

Hvala na predlozima :) 

Pre 5 sati, Rider000 je napisao:

Mislim da LS2 nece moci jer CB500X nema nosac kofera, a LS2 nema nosace za CB500X... 

Ja sam na CB500X imao Shad SH44 + shad naslon za suvozaca, lepo mu je čučao i jedini je od kofera koji ima nosac takav da ne moraju da se uklanjaju fabricke rucke kod suvozaca sa motora... 

Na slici deluje glomaznije nego sto jeste... 

20240331_175536.jpg

Ostao mi nosac navigacije/multimedije sto ide iza vetrobrana, ako nekome treba...

I zastita za hladnjak za CB500X sa teleskopskim vilama.

Hvala na slici, ovaj izgleda baš dobro, a nije ni nešto mnogo skup, verovatno ću njega i uzeti.

Pre 2 sati, Blackened je napisao:

I ja preporucujem Shad , samo najveci 58X, a ima 3 nivoa podesavanja 46/52/58L vec sam spominjao. Isto ostaju fabricke rucke, ima naslon sa saputnika. 
Dosta aerodinamican i ne smeta ni pun na brzinama od 130-150kmh. Stane bas puno toga u 58L, dve full face kacige i jakna recimo.

Ovo bi bilo idealno iskreno, ali 40k za kofer nije jeftino. Možda nekad u budućnosti :) Hvala svakako na predlogu!

Btw pitanje za @Rider000 i @Blackened: Vidim da obojica imate deflektor na viziru. Koliko pomaže od vetra i da li je bolje uzeti npr. Givi povišeni vizir ili staviti ovaj deflektor na fabrički vizir? Meni je fabrički podignut maksimalno, ja sam 170cm visok i tačno mi u glavu udara vetar. Hvala unapred :) 

• Zainteresovan, 730 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@ShomyTKDKoliko me secanje sluzi vozio sam 110-120 sa dignutim vizirom na kacigi sa tim deflektorom... Prodao sam motor proletos pa se ne secam

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja