P.S. Dzon 108 Napisano Septembar 5, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cikamike je napisao: Prosao juce u oba pravca i danas u povratku sa Kosmaja... Sta reci, put ko put - krivine ko krivine. Nista specificno za ovu deonicu po mom skromnom misljenju. Sad treba uzeti u obzir da sam ja svez vozac, na slabijem motoru, nit imam znanja, vestine, kilometre, nit hrabrosti za neku agresivniju voznju. U svaku krivinu sa 60, 70, jbg meni je to dovoljno brzo. Proleti pored mene neki R, zalegne u krivini (bas negde gde se ova nesreca desila), ok, svaka cast majstore kad umes. I eto, dok vozim i prolazim te krivine, u glavi su mi price iz ovih tema, zao mi je sto postoje, ali mislim da znace svima nama kao nauk i kao neka psiholoska kocnica... Ipak mi je najbitnije, kad posaljem zenu i klinca autom, da se ponovo sretnemo negde na Trosarini, izgrlimo, izljubimo... To je barem ono sto je do mene... Bas tako. Istinaje sve sto si napisao. I ja sam veceras prosao tu deonicu, autom doduse i bas ta nesrecna krivina - 60kmh apsolutno lagano. Kako bi bilo na 100 to je vec pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bole37 je napisao: Kad idem na tu stranu-autoput do Mladenovca i cao... Deonica od Malog Požarevca pa do Knezove pumpe (gde je raskrsnica sa kragujevačkim) meni je 100x gora, nego preko Sopota i Ralje. Kakvih tu "trkača" ima koji nizbrdo pretiču preko pune i uleću ti u traku, to nema nigde. Nisu ni na toj deonici retki udesi, po pravilu, uvek fatalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3337 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se pre neki dan do Ralje, posle duže vremena, možda i prvi put ove godine. Da zatvorim sezonu. Put je propao. I dalje je dobar, ali je asfalt ulegao na nekoliko mesta, što ga dodatno čini manje bezbednim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3980 Napisano Septembar 6, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je sranje od puta nego nas geografska pozicija beograda tera da tu vozimo. Nema ni jednog nacionalnog parka u blizini sem ovi vojvodjanski ritovi,bare itd koji za voznju motorom nisu interesantni. Sa druge strane Kopaonik , Tara ,Zlatibor,Stara planina su daleko za jednodnevne voznje,onda bolje do Rumunije,nac park Semenik itd... I gde ces aj na brdasca Avalu i Kosmaj. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Septembar 6, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, punisa 16 je napisao: Sa druge strane Kopaonik , Tara ,Zlatibor,Stara planina su daleko za jednodnevne voznje,onda bolje do Rumunije,nac park Semenik itd... I gde ces aj na brdasca Avalu i Kosmaj. Izvini,ali ni ovo nisu "trkalista" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3980 Napisano Septembar 6, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu Ivice ali mozes da vozis mnogo prijatnije i bezbednije nego na ovom putu koji jede motocikliste. Naravno mnogo je bolji i lepsi put,mada i to je sve ispresecano kucama i kafanama uz put tako da ni to nije nesto specijalno ali je mnogo bolje od ovog sranja koje ovde mi vozimo ne bismo li malo izasli iz grada i nasli svrhu nasim masinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
6.5 Creedmoor 107 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Motocikl: Honda VFR 1200 DCT Africa 1100 DCT BMW S1000RR M Yamaha Xmax 400 Yamaha Nmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Tracer 900 GT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tracer 900 GT, 2021. godište, Touring, vozilo prešlo 2800 km, Voždovac. Cena 4.500 € - Motori - Polovni Automobili Kakva tragedija, odmah sam ga prepoznao u oglasima sa jezom u kicmi... Promenio April 2, 2022 član 6.5 Creedmoor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...