Nele11 2452 Napisano Jul 5, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi samo jasno,propustio njih par a tebe nije video?Kako jbt?Ojadi ga za sve pare,da sledeci put gleda da li i mrav prolazi a kamoli motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno ona bahata varijanta. Ma ti si ranjiv,moraćeš da kočiš. K'o te j,ja ću prvi da prođem. Naplati sve što možeš. Niti sme da oduzme prvenstvo,niti sme preko pune da skrene, niti da vozi u klompama. Sve i da te nije video ne zaslužuje samilost. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1950 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71Drž’ se!Sve se da popraviti. Bitno je da je glava na ramenima!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 5, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega, dobro si prosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podršci (nemam više emotikona). Kako je moglo biti dobro je. Crkoh zbog motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 5, 2021 (promenjeno) munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim kolega. Obavezno uzmi advokatsku kancelariju koja će da te zastupa za naplatu štete. Moj topli dobronamerni savet nemoj da foliraš za povrede koje nemaš . Bogu hvala da vrat i glava nisu povređeni. Zdrav bio Promenio Jul 5, 2021 član zemunac72 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10246 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, bajker71 je napisao: Hvala svima na podršci (nemam više emotikona). Kako je moglo biti dobro je. Crkoh zbog motora... U društvu je patnja (za motociklom) jača Malo se ispričasmo, stegni zube i guraj dalje... Evo i moje "muke", ondašnje... Meni samo prsti, tebi i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kada god pogledam stopalo druga kolor šema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9754 Napisano Jul 5, 2021 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za @shoyyka i @bajker71, šta ste imali od obuće, prilikom pada ? Neka moto obuća, ili obične patike ? Ja vozim (skuter) u običnim patikama, čisto me interesuje stepen zaštite na nogama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao nizak stepen zaštite (Dehatlonke). Koliko znam Milan nosi kožne moto čizme uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10246 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da, zato nisam polomio... ali zato dobro ih "nabio", prste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kako vidim da su obojica imali radne cipele mnogo bi bolje prosli. One imaju metalnu zastitu u prstima samo malo glupo da ih nosim kada ih niko ne nosi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg moraš imati i malo ocećaja ja vrhu cipele za menjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ajmo malo da pokažemo kolegijalnost. Sitnica je u pitanju. Pošto sam ja jedan od četvorice u toj grupi gde je@bajker71 prošao kako je prošao (po mom skromnom mišljenju odlično kako je moglo da bude), nakon udesa smo zamolili jednog čoveka da parkiramo motor na par dana dok se ne nađe transport.Dakle, treba nam kontakt nekog šlepa ko može da preveze motor od Dobanovaca do Krnjače. Ja sam tu da pomognem ako treba oko utovara/istovara ali definitivno je potrebno malo sirove snage jer je viljuška blokirana blago ulevo i motor je neupravljiv već mora da se podiže.Kontakte možda najbolje ovde, jer uvek to može da zatreba i drugima a možete direktno na PP meni ili Voji@bajker71Hvala unapred! Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10246 Napisano Jul 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Evo čoveka za šlep Promenio Jul 5, 2021 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se javljam oko pomoci ali samo ako je akcija posle 18h jer sam prije na poslu. Imam i Pik ap ali nisam siguran hoce li moci stati, mozemo probati. Nenada sam mu i ja preporucio i Nesu@VaVa ako mu mozda treba racun jer i to posle moze izvuci na odstetu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na već čuvenoj moto solidarnosti i kolegijalnosti. Prave sam ljude ipak upoznao ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ako treba, moze i racun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za slep @Nenadbg88... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 5, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jeli jel nisi sjebendiso i čuku na ruci, neki seiko sigurno, to bi tek bila propastSuper Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ne nosim sat kada vozim motor. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13788 Napisano Jul 5, 2021 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je'o mater ja sam ti maler. Kud si se sa mnom raspricao o voznji i sranjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9844 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema tu malera, kada ti je suđeno da najebeš gaće same spadaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ćemo prebaciti kolegu Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Spakovan Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...