QmBGD 3995 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne žalim se na potrošnju, samo upoređujem sa direktnim konkurentnom, doduše mlađim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma zaboravis na potrosnju cim sednes hahah ok nije neka brutalno nasvirana sprava al ja bas uzivam u voznji ovakva kakva je Kad bih probao Niken-a verovatno bih skapirao kako je slabasan al za sad ovo mi je puna kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se vadi akumulator, mislio sam preko zime da ga drzim na punjacu Kako stvari stoje necu ga ni vaditi na kraju posto se vozi non stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3995 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj moj se vozi skoro svakodnevno, juče popodne sam po snegu obišao pola grada, morao da čistim vizir rukom od snega... A auto mi stoji ispred zgrade, isto automatik, grejanje radi, ali mentol više voli da se "provoza" skuterom i kad nije vreme za to... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD drago mi je da ima i “gorih” od mene Kako idu sve hladniji dani ja tako kupujem sve vise odece i zastite za motor @miketa iza leve bocne plastike je akumulator, nadjoh ga slucajno dok sam montirao termo scud, evo i slike kad dodje vreme za menjanje da ne skidas dva puta plastike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15812 Napisano Januar 10, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, da ne kažem čudno da Tricity nosi tako mali akumulator, YTZ8V od samo 7Ah, nije srecno resenje. Recimo mali Peugeot Tweet ili SYM, 50ccm nosi 7-cu od 6.3Ah Obično 250/300ccm nose 12-ce ili 14-ce, 10-12Ah ..... 400/500 cak 16-cu od 14.7Ah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Januar 10, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan I na ovoj hondi što ja uzeh isti taj akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kriza, stedi se na svemu. Razumem i da zaradjuju na dodatnoj opremi ali skuter koji su izbacili u prodaju 2020.god stavili led farove i pozadi led pozicija i stop a led migavci dodatna oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Zove me kolega sad i pita da li znam gde moze da odradi tehnicki pregled za tricikl pijadjo mp3 Zvao redom tehnicke i niko ne radi sad po novom tricikle, navodno rade neki tehnicki pregled u Mirijevskom bulevaru itd U pijadju su mu rekli da je poslat dopis ministarstvu bla bla bla da se resi taj problem Evo Sedim, pusim, razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Hbala kolegi sharky, odgovorio mi je u drugoj temi Nadjoh i da u Jovanke Radakovic kod Misica rade pa cu i to proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tani 2 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2021. at 18:14, Nesasavage je napisao: Hvala gospodo svima na pomoci, niste ni svesni koliko ste mi pomogli. Uzecu u razmatranje i Peugeot, nasao sam neki i da probam, pa cemo videti. Hvala svima jos jednom Postovani, ja imam polozeno za A kategoriju i vozim mp3 zadnjih 10ak god. Pored toga vozim i motor 1000ccm ali ne bih menjala mp3 ni za sta. Za svaku preporuku. Putovala sam sa njom i na more, voze je i deca. Jedini motor koji moze da se vozi sa stiklama i stakama. Prema tome jedno veliko ZA mp3. Poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickey1 0 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: mp3 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ok ljudi, pitanje gde se u Beogradu moze uraditi tehnicki pregled za teski tricikl? Po novom pravilniku izgleda ne postoji tehnicki pregled, koji god sam zvao, ne rade tricikle!! Uzas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Mickey1 amss progres na pancevackom putu, a ima i neki na kruznom putu tehnicki. Nadji ovde na forumu temu “registracija i tehnicki tricikla” pisao sam gde sve ima. Uglavnom trazi tehnicki koji ima poligon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickey1 0 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: mp3 LT Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam i taj amss, prvi slobodan termin u septembru...tako da mi ne znaci nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mickey1 0 Napisano April 10, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: mp3 LT Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex da li ima link ka toj temi, bio bih zahvalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan tek septembar? Dobro si mi rekao ovo, ja cu onda negde u junu-julu morati da zakazem za februar 2023. Promenio April 10, 2022 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14149 Napisano April 10, 2022 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Mickey1 trazi tehnicki koji radi traktore negde van Bg, tipa Stara Pazova i ta manja mesta pa se provozaj, jer se traktori rade na poligonu. Po Bg jedino Risticevic vozi traktor valjda zato manjka teh. Salim se malo ali tako probaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15812 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Mickey1 je napisao: Ok ljudi, pitanje gde se u Beogradu moze uraditi tehnicki pregled za teski tricikl? Po novom pravilniku izgleda ne postoji tehnicki pregled, koji god sam zvao, ne rade tricikle!! Uzas!!! Otvorena je linija VP teh. pregleda, nazovi pitaj mislim da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juraj9ball 1 Napisano April 16 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 7. 2021. at 22:59, Milllan 83 je napisao: Ni jedan ni drugi. Ja sam presao 5000 km sa piaggiom, nestabilan je na otvorenom putu i ljulja se iza kamiona i autobusa. Drugar je kupio prosle godine novog zato sto nema A, skoro mi je pricao da zamalo nije ispravio krivinu. Kada se koci prednjom blokira korman i moze se okrenuti za 10-15 stepeni. Kada kocis prednjom ides pravolinijski, ne vozi se kao obican motor. Kao prevozno sredstvo u velikim gradovima da, na otvorenom putu izuzetno rizican i tesko upravljiv, iako na prvi pogled ne deluje tako nego suprotno. Yamaha je pionir u tome, piaggio ima velike skutere od 500 kubika na 3 tocka 10 godina, trebalo bi da su bolji od yamahe sudeci po tome. Pozdrav, Ja imam tricity 300 i sve to govoris nije točno. Šogor ima xmax 300 i zadnjih mjesec dana sam vozio i jedan i drugi. Tricity je nemjerljivo laksi sa voziti nego Xmax koji je sam po sebi jedan od najvoznijih skutera na dva kotača. Pod laksi mislim da je podatan i za neiskusne vozače. Za grad ocjena je 9/10 na otvorenoj cesti magistrali je vrlo udoban, stabilan i poudzan. Putna brzina 110 do 115 je lako odrziva. Na zvojitim cestama po brdima nije tako brz u zavoju kao dvokotacni skuter primarno zbog 60kg extra tezine. No to mu nije ni primarna namjena. Tricity je primarno gradska zvijer, extra kotac daje dodatnu sigurnost i udobnost na losoj cesti, tramvajskim prugama, kockicama i slicno, potrošnja je cca 3.5 do 3.7 l/100km. Prica da se disk brze trosi je smiješna pa motor ima disk više znaci 33% vecu kocionu moc. Lijeva kocnica koci sa sva tri kotača kao auto i tu kod naglog kocenja i ulaska u zavoj se moze imati osjecaj da slabije skreće, zato kocis sa desnom(prednji kotaci) i kad tezina optereti prednje vilice u zavoj ulazis bez problema i s vrlo velikim osjećajem sigurnosti. Troskovi odrzavanja su kakvi jesu pa ne govorimo o tomosu ili apncu. Sve u svemu Yamaha tricity300 je odličan gradski skuter s kojim mozes bez problema i na vikend putovanja do cca 250-300km. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 16 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro mali servis platio 100e, dzaba bukvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 310 Napisano Jun 8 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Возим Yamaha Tricity 300 од краја јула прошле године. Тотални сам почетник, са мало искуства на 50 кубика, али зато 35 година вожње у саобраћају колима, без инцидената. Не могу да поредим два модела из наслова, али могу да кажем да сам ја Yamahu одабрао из два разлога, лепша ми је (већа, робусније делује, бар мени) и има сва три точка 14". Не могу да поредим ни да ли има разлике у вожњи јер возим само један модел, али скроз се лако вози, кочи солидно, нема проблеме у кривинама са и без кочења, стабилнији је сигурно преко шина, колотрага и слично него стандардни скутери, на ивичњак се под углом пење и силази да се не осети на предњем делу, закључавање осовине и померање по гаражи или паркингу радиш и кад си поред мотора... ок теже промашиш понеку рупу јер имаш већу шансу да је набодеш напред или позади. Такође је доста тежак, 230 килограма, али опет доста су дували ветрови и некако ми тада та тежина баш добро дође, а могуће је и због два точка напред стабилнји. Потрошња ми је у односу на возило које иначе возим смешна, дајем испод 2.000 за резервоар, наспрам 12.000. Ипак нису ми паре мотив да не силазим са трицикла, него напросто сада ми је лепо када идем на посао, уместо смарања у колима, чак и уз понеку кишу, а хладноћа по граду није проблем. Такође одем на понеки излет, 200-300 киломатара дневно није никакав проблем ни мени у годинама, а без кондиције. За некога ко нема А још увек, личо сам скроз задовољан. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15812 Napisano Jun 8 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opremi(te) se opremom, beton ne prašta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao tri godine, presao sam sa njim 16000 i prodadoh ga pre dva meseca Iskreno zalim sto sam ga prodao jer je bio stvarno upotrebljiva sprava. Mozda nije bas za provlacenje po gradskoj guzvi ali moglo je i to Znao sam sa njim da nakucam i po 600-700 km u danu tako da ako vec nemas razmisli o komfort sedistu za njega, oko 400e kosta U veliku nabavku sam isao sa njim bukbalno, kofer pozadi jamahin koji je stvarno los al ajde jbg nisam ga ni pogledao kad sam kupovao racunajuci da je top kvalitet Ali svakako skuter koji bih opet kupio bez greske Kad sam ga kupio kostao je 8k sad vidim da je nesto preko 9k Promenio Jun 8 član miketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Jun 8 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I meni zao sto sam prodao svoj tricity, nisam mogao finansijski dva nova motora da izguram. Ali ispod sedista + kofer i po potrebi ranac na ledja stane vise nego u gepek auta Jako praktican skuter i hvala mu sto me je uveo u svet motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto gadjao cf da uzmem posle jamahe al na kraju prevagnuo na drugu stranu potpuno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...