BusMan 2025 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A gde će Rade da parkira tamo autobus ??? ;D ;D ;D Ha, ha... Veliki Irvas ce po zvrsetku zadatka da odkaska u stalu na zasluzeno timarenje i pojenje. E, ali ja cu zbog toga malo kasnije da dodjem na Stenku. Nadam se da cete mi sacuvati tri kasike pasulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cete mi sacuvati tri kasike pasulja. Ma za tebe Busmane i čitav kazan ima da sačuvamo (ali prazan) ;D he, he,he.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Molba Pošto ne znamo tačan broj članova KUD-a i Novinara koji će se voziti autobusom do Sremčice, molio bih sve članove koji ne dolaze motorima da ne računaju na prevoz autobusom već da dođu kolima. U tom smislu, bilo bi dobro da se prijave ovde ljudi koji dolaze kolima i da kažu koliko imaju slobodnih mesta kako niko ne bi ostao bez prevoza. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ko ide iz pravca Mladenovca, starim putem, preko Ralje? Da se pokupimo, da nas sacekaju Vrcinci i usputni, pa da ujasemo kako dolikuje? Mi smo na glavnom putu, iznad Ralje /Tresnja-Koviona/, mesta za parking ima ispred, u dvoristu, sve jedno. A kafica moze da bude spremna . Ja mogu da vas sacekam kod spomen parka...u koje vreme otprilike???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 845 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ko ide iz pravca Mladenovca, starim putem, preko Ralje? Da se pokupimo, da nas sacekaju Vrcinci i usputni, pa da ujasemo kako dolikuje? Mi smo na glavnom putu, iznad Ralje /Tresnja-Koviona/, mesta za parking ima ispred, u dvoristu, sve jedno. A kafica moze da bude spremna . Ja mogu da vas sacekam kod spomen parka...u koje vreme otprilike???? i ja sam u Jajincima, mogu i ja tamo da budem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan O komsija :D, ajde onda svi koji prolaze avalskim putem Hacky i ja mozemo biti kod spomen parka, samo ne znam u koliko sati tacno, mislim da je oko 9:10 povoljno vreme>????????????????????????????????????????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Novobeograđani, gde ćemo mi da se nahvatamo? Predlažem da za nas iz Blokova zborno mesto bude OMV pumpa u bloku 70 - kod Kineza? Oko 9:15? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Novobeograđani, gde ćemo mi da se nahvatamo? Predlažem da za nas iz Blokova zborno mesto bude OMV pumpa u bloku 70 - kod Kineza? Oko 9:15? Mene znaš gde možeš da nahvataš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Off topic forum za zajebanciju, ovde molim za ozbiljnost i konstruktivnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Novobeograđani, gde ćemo mi da se nahvatamo? Predlažem da za nas iz Blokova zborno mesto bude OMV pumpa u bloku 70 - kod Kineza? Oko 9:15? Ok, ja sam na OMV u 915 i da ne bude oko 915 već u 915 a da u 920 krenemo, da se ne bi skupljali tamo do prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Off topic forum za zajebanciju, ovde molim za ozbiljnost i konstruktivnost. Stigla vlast a ja sam doslovno mislila što sam napisala, s obzirom da živim kod Juge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6207 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, stizemo od 9:00 do 9:15. Ajde, Vrcinci, Mladenovcani i ko je jos sa ove strane, pre Jajinaca, javljajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Novobeograđani, gde ćemo mi da se nahvatamo? Predlažem da za nas iz Blokova zborno mesto bude OMV pumpa u bloku 70 - kod Kineza? Oko 9:15? Ok, ja sam na OMV u 915 i da ne bude oko 915 već u 915 a da u 920 krenemo, da se ne bi skupljali tamo do prekosutra Tačno tako komšija, u 9:15 tačno! (poželjno i ranije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da vidite da mi nismo ni lokalna, ni regionalna već globalna organizacija . http://www.ansa.it/ - italijanska novinska agencija (italijanski TANJUG) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 24, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan WOW!!! super jedva cekam subotu .. jos 3 danaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan i ja isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 24, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Off topic forum za zajebanciju, ovde molim za ozbiljnost i konstruktivnost. Stigla vlast a ja sam doslovno mislila što sam napisala, s obzirom da živim kod Juge Pa ti onda sa nama, nalazimo se kod Dunav osiguranja u 9.15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 24, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, placa li se ulaz na Sajam preko rampe za redovni ulazak? Treba imati u vidu da nece svi doci motorima i da ne treba praviti rucak i druzenje samo za dvotockase jer ima i onih koji ce morati da idu na cetiri tocka da bi sve isporucili i obavili ostalu logistiku koja je neizvodljiva na dva tocka. Plaća se svaki ulazak na sajam. Ko dolazi kolima nek parkira na velikom parkingu posle sajma (rampe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Evo samo da vidite da mi nismo ni lokalna, ni regionalna već globalna organizacija . ..... Uff, ovo je neka Tvoja inicijativa/veza/dojava ili...? Znam Peki da se placa, stavio sam u formu pitanja da bih apostrofirao problem alternativnih prilaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Off topic forum za zajebanciju, ovde molim za ozbiljnost i konstruktivnost. Stigla vlast a ja sam doslovno mislila što sam napisala, s obzirom da živim kod Juge Pa ti onda sa nama, nalazimo se kod Dunav osiguranja u 9.15 Ja idem sa mužem...jebi ga...udadoh se na brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Off topic forum za zajebanciju, ovde molim za ozbiljnost i konstruktivnost. Stigla vlast a ja sam doslovno mislila što sam napisala, s obzirom da živim kod Juge Pa ti onda sa nama, nalazimo se kod Dunav osiguranja u 9.15 Ja idem sa mužem...jebi ga...udadoh se na brzinu Imaces vremena da se polako razvodish... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam konstatovao da mi je dedamrazovsko odelce smešno malo. Jedva ruka uđe, a donji deo... da sam go ispod, "vakumirao" bi se. Sa druge strane, brada je ok veličine... Ima li ko sličan dimenzionalni problem, ili još bolje rešenje istog, u ovaj kostim nema ni teoretske šanse da stanem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam konstatovao da mi je dedamrazovsko odelce smešno malo. Jedva ruka uđe, a donji deo... da sam go ispod, "vakumirao" bi se. Sa druge strane, brada je ok veličine... Ima li ko sličan dimenzionalni problem, ili još bolje rešenje istog, u ovaj kostim nema ni teoretske šanse da stanem??? Ja tek planiram da ga probam preko pune "opreme"..sumnjam u ishod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam konstatovao da mi je dedamrazovsko odelce smešno malo. Jedva ruka uđe, a donji deo... da sam go ispod, "vakumirao" bi se. Sa druge strane, brada je ok veličine... Ima li ko sličan dimenzionalni problem, ili još bolje rešenje istog, u ovaj kostim nema ni teoretske šanse da stanem??? Izgleda da su nam braca Kinezi uvalili odela 'univerzalnog' broja koje je u stvari M velicine. Kupili smo nova odela 'univerzalne' velicine, tj. XXL, tako da cemo imati ta dodatna odela na samoj akciji, za sve one koji nisu mogli da stanu u ona prvobitna... Hvala na razumevanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel se slazete da se ekipa sa Brda, Zarkova, Ceraka, Vidikovca, Miljakovca i drugih naselja sa ove strane BGD - a, okupi na Jugopetrolovoj pumpi kod Ade u 9.15, i da krenemo u 9.30? Sta kazete? Pozdrav Vlada Afrika, U principu odgovara skupljanje na JP pumpi kod Ade ali sam razmisljao da bi bilo komfornije da se skupimo oko 9:15 na parkingu kod bazena Koshutnjak , veliki je prostor , ima kafanche za kafu i sachekanje a i bilo bi COOL kada bi prodefilovali BB u kostimima i pozdravimo Brdjane uz put ... Zatim na Seceranu pa pored JP , sajam i dalje do skupstine ... Da vidimo sta kazu ostali iz kraja .... Pozz Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...