stryker_026 132 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Šta je praktičnije i isplativije imati na motoru plastičan ili metali rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Jun 20, 2021 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Metalni, zbog tank torbe sa magnetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Plastični ne rdja i ne začepljuje dizne. Tank torba ima kaiševe i može da se veže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno razmišljam o kupovini tank torbe prethodni motor mi imao metalni rezervoar pa sam muke mučio sa koroziom kasnije mi rekoše da je to još jedna boljka kineskih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8149 Napisano Jun 20, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To je boljka svih rezervoara.Normalno ne novih,ali sa godinama dolazi i korozija.Ja sam imao kineza kome posle 10 godina nije zarđao rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se rešio tog kineza uživam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Na duge staze sigurno plastika. Paziti koje se gorivo sipa mada tih goriva koja bi mogla da deformisu tank kod nas na pumpama nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 20, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji gorivo koje moze da deformise tank? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15696 Napisano Jun 20, 2021 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sa dodatkom alkohola. Ali u Amerikama. Inače i ja glasam za plastični. Metalnom produžavaš život ako je uvek pun, tako su manje šanse da dođe do korozije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jun 20, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Upravo. Manje ali nije dugotrajna, pre ili kasnije krene rdja. Verovatno je do "kvaliteta" goriva. Dodatni tretman rezervoara te ceka kada tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Jun 20, 2021 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Plasticni puca. Imao sam Adventure 640 i dva puta sam ga krpio. Metalni korodira kad je motor star 25 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao verovatno sa nekim razlogom. Na SM690, SuperDuke 990R, SMT 990, SuperDuke 1290 GT nikada ijedan problem sa tankom a istovremeno sam imao prilike da imam na R motorima metalne i tu je bio cirkus pogotovo na motorima koji se ne koriste iako je pun tank sa stabilizatorom. Gorivo mora da se menja bar na 6 meseci (gorivo se degradira čim ga sipas) ili bolje da bude prazan a da se baci neki film zaštite unutra. Kada krene korozija samo epoxy pomaže. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...