The-Dog 109 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan MOTICIKLISTA POGINUO KOD ŠAPCA: Podlegao povredama posle sudara sa automobilom WWW.KURIR.RS Danas oko 18.40 na putu Šabac - Loznica dogodila se saobraćajna nesreća.Sudarili su se motor i automobil, a motociklista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Koje mesto?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Jun 16, 2021 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Momak je iz mk Batana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jun 16, 2021 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se ime? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 16, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazili smo u to vreme kroz Šabac iz pravca Loznice, zatvoren je bio tranzitni put oko Šapca i u daljini smo videli rotacije i da se nešto desilo. Pomislio sam da je verovatno motor učesnik sudara i evo bio sam u pravu. Nije prvi put na tom pravcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao da se auto isključivao sa glavnog puta i skretao ulevo, a da ga je motor udario u zadnji desni ćošak. Malo mu je mučeniku nedostajalo da ga izbegne. Kad sreća okrene leđa... Počivao u miru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5190 Napisano Jun 17, 2021 Pana, 517 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 91 год. Станојевић Миле ... аутомобил са чела колоне је скретао у лево Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jun 17, 2021 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan 2011 godine na istom tom mestu poginuo je decko iz MK Civije... A evo i jedna objava sa fb, od coveka koji zivi u blzini mesta nesrece 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 18, 2021 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim da komentarišem ovakve objave ali me na to ponukao video snimak.Isparavite me ako greši, ali mi se čini da je motociklista obilazio kolonu vozina i to ne baš malom brzinom.Ako sam u pravu tako nešto se ne radi to je uvek opasno i velika verovatnoća da vas vozač automobila neće videti u retrovizoru.Moj komentar,na žalost, neće pomoći mladom izgubljenom životu.Saučešće bližnjima. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jun 18, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vazlan je napisao: Ne volim da komentarišem ovakve objave ali me na to ponukao video snimak.Isparavite me ako greši, ali mi se čini da je motociklista obilazio kolonu vozina i to ne baš malom brzinom.Ako sam u pravu tako nešto se ne radi to je uvek opasno i velika verovatnoća da vas vozač automobila neće videti u retrovizoru.Moj komentar,na žalost, neće pomoći mladom izgubljenom životu.Saučešće bližnjima. Ne cini ti se. Na sninku se vidi da vozila obilazi veelikom brzinom. Nema nacina da vozac automobila njega vidi, niti je pokojni kolegao mogao u obilazenju tom brzinom da vidi levi zmigavac, ako ga je bilo... Na zalost tragican ishod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Od momenta kretanja u skretanje, do momenta udara je po satu na kameri prosao jedan sekund, a pri tom se ne vidi nigde motor pre toga, koja je to onda brzina bila.. pocivaj u miru druze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem da mi nije sa sigurnoscu jasno sta se zbilo i da polazim od toga da je tacno ono sto se meni cini sa snimka - da je auto propisno hteo da skrene levo, a da je motor nepropisno obilazio/preticao i da je motor kriv za sudar. Unapred se izvinjavam ako to nije slucaj. Saucesce i te trice i kucine, kul. Nego. Meni je ovde zao - nisam video da ga je iko pomenuo - vozaca kola. Ne samo da je povredjen nego ima i stetu na vozilu, o stresu da i ne govorimo. Nadam se da ce on moci da tuzi poginulog i da masno naplati povrede, stetu, pretrpljeni strah i bol od njegove eventualne imovine ili osiguranja. Kada bi ljudi znali da ce i u njihovoj smrti njihova deca/porodica biti iseljeni zbog prinudne prodaje stana/kuce u kome zive.. malo bi vise pazili. Da ponovim, ovo se prvo odnosi na mene jer imam ustaljenu naviku da se provlacim izmedju vozila i da obilazim kolone. Ne mogu da se ne setim kako su me napusili/ismejali na onoj temi gde sam pitao ko kojom brzinom vozi. Evo do cega je dovela brzina.. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Posto si vidim ispravan i savestan vozac, sto pozdravljam, iako sam nisam ni blizu toga. Moram da te podsetim, da je po pravilima saobracaja, da se kod promene pravca kretanja iz ulice u ulicu obavezno vozilo ZAUSTAVI, pravilno signalise skretanje, uveri se pogledom u retrovizor da je bezbedno po sve ucesnike u saobracaju, pa tek onda nastaviti nameravanu radnju, narocito posto je u pitanju deo puta sa isprekidanom linijom i dozvoljenim obilazenjem. Dakle, vozac auta je sudeci po snimku itekako imao udela u nesreci. Pricati o masnoj odsteti i slicno je ravno provokaciji, bar u ovom nasem delu univerzuma na dva tocka. Promenio Jun 19, 2021 član Vuleta 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10165 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da je vozač kaveza i uradio kao štp kažeš, teško da bi primetio ovoga što se kao budala zaleteo sa motorom. Na snimku se ne vidi baš naj bolje pozicija auta i mesto sudara, tako da samo možemo da lupetamo šta je i kako bilo, jedino je jasno da je posledica pogibije ne prilagođena brzina motocikla. A što se tiče odštete, ako se ustanovi krivica motocikliste - tražiti štetu od osiguranja ukoliko je motor registrovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Greška vozača auta ne postoji.Isključiva greška je motocikliste.Preticanje kolone nije dozvoljeno.Kretanje brzinom od 70+ u odnosu na ograničenje nije dozvoljeno i spada u bahatu vožnju, te povlači za sobom drugačije posledice.I jeste umesno komentarisati nadoknadu štete, kako materijalne, tako i ne materijalne.Iako smo na dva točka, ne daje nam za pravo da se bahatimo drumovima.Opet kažem, žao mi je mladog života.Nadrugoj temi sam napisao da je motociklista unesrećio, usrao se u život i svojoj, i drugim porodicama, kako vozaču, tako i ovim ljudima ispred čije se avlije ovo desilo. Ovaj mali momčić od 5-10 leta će zauvek u svojoj glavi imati ove scene...Ako bi da se ubije neko...Ne treba da divlja po drumovima...Ima mnogo sigurnijih načina, a da ne ugrožavaju druge učesnike.Još jednom, široki mu putevi Gospodnji!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ok možda u ovom slučaju jesi u pravu sad je ionako suvišno komentarisati o tome ali niko se ne osvrće na to kad vozači automobila naprave problem čestim oduzimanjem prednosti ili time što ne znaju čemu služi pokazivač pravca najlakše je uvek hvatati se za to da je motorista kriv uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me ovo perthodno pisanje na ono što gledam svakodnevno. A to je da se kolege motoristi u velikom broju slučajeva ponašaju kao da su vozači auta DUŽNI da birnu o njima, a da oni nisu dužni da birnu o sopstvenoj bezbednosti!! Toliko nemarno se provlače, zaobilaze kolonu, voze u suprotnom smeru, da se vozači auta "muče" da izbegnu samoubice.Ja prvi obilazim kolonu, ali pažljiovo, polako i kada uslovi to dozvoljavaju. Većina kolega to radi uvek, ko da će umreti ako se ne provuku uvek i u svakoj situaciji. A u stvari, baš je suprotno Sent from my iPad using Tapatalk 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na snimak. Gde je tu kolona auta? Kolonom se smatra kada je na putu vise od 3 vozila. On je obisao jednog i bio u obilazenju drugog, i nije ga obisao na zalost. @Vuletadrug mislim da nisi u pravu. On je bukvalno doleteo, ovaj ga u retrovizor nije ni mogao videti kad je kao sto sam gore pisao u sekundi stigao ako gledamo vreme na snimku. Isto kako je ovaj duzan da se uveri da nema nikog tako je i ovaj duzan da prilagodi brzinu uslovima u saobracaju, e sad to sto ljudi na R masinama smatraju put za svoju trkacku stazu gde svi treba da paze na njih to je druga stvar. Cast izuzecima. Zali boze coveka u autu, isto tako je na izlasku iz grada kod nas decko poginuo i ubio coveka u autu, a malo dete prezivelo, od golfa 1 je napravio konzervu, covek mu je presekao put, u tom momentu kad je covek otpoceo skretanje ovaj je bio daleeeeko ali ko ocekuje da na samom izlasku iz grada gde ljudi i dalje voze 50 naleti budala sa 200? Na 180 mu je ostala kazaljka... Teška saobraćajna nezgoda na putu za Palić | (Vesti - 04. 05. 2017) Subotica.com WWW.SUBOTICA.COM (04.05.2017.) - Na Segedinskom putu ka Paliću večeras oko 19 časova dogodila se teška... pamet u glavu ljudi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6031 Napisano Jun 19, 2021 Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog licnog a i iz iskustva ostalih motorista,u saobracaju kakav je danas,preticanje samo jedno po jedno vozilo i to tako sto polako pridjes vozilu ispred sebe i onda gas,nikako preticanje u punoj brzini. Meni je nebitno ko je kriv,ako ja nastradam. 3 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, ivica744 je napisao: Meni je nebitno ko je kriv,ako ja nastradam. Ovo je sve što mitorista treba da zna. U saobraćaju se ponašam kao da me niko ne vidi i da su svi drugi tu samo da testiraju moje reflekse. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8290 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Best je napisao: Da je vozač kaveza i uradio kao štp kažeš, teško da bi primetio ovoga što se kao budala zaleteo sa motorom. Kako god bilo, hajde bar malo poštovanja prema poginulom kolegi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ivica744 said: Iz mog licnog a i iz iskustva ostalih motorista,u saobracaju kakav je danas,preticanje samo jedno po jedno vozilo i to tako sto polako pridjes vozilu ispred sebe i onda gas,nikako preticanje u punoj brzini. Meni je nebitno ko je kriv,ako ja nastradam. Sve potpisujem uz dodatak sirene ili ablendovanja nocu, na kratko, da budes siguran da te je video. Bolje da me psuje nego da krene u preticanje ili skretanje, sto mi se desavalo. Neko je lepa rekao da ne mozemo mi ocekivati da ostali brinu o nama , vec to moramo sami. Kada se nesreca desi najmanje je bitno ko je kriv nego kakve su posledice, a po motocikl su uvek vece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan I sve to lepo...Kako ovde pričamo o motociklistima.... Tako je meni dnevni X 5 u autu, na autoputu od šlepera, kamiona, tegljača ... Rumuna, Bugara, Turaca i ostalih qratza...Zato...Pamet u glavu i S-P-O-R-I-J-E....Široki mu putevi Gospodnji.Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...