SQTR 635 Napisano Maj 29, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi vitezovi velikog srca, Jedna beogradska gimnazijalka, školska drugarica moje ćerke, treba našu pomoć u borbi sa limfom. 17 joj je godina i dobro se drži. S obzirom da su roditelji vrlo fini i skromni, ne žele publicitet, bio sam slobodan da potražim pomoć za njihovu borbu. Molim sve koji žele novčano da pomognu da se ovde prijave ili pošalju PP. Ja ću vam proslediti žiro račun njenih roditelja i podeliti više informacija sa vama. I najmanji iznos mnogo im znači jer prima treći ciklus terapija uz velike troškove. Zdravi bili! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Okači ovde žiro račun, više ljudi će videti/uplatiti. Ako iz nekog razloga ne želiš javno, slobodno mi šibni pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 29, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Račun:205900102050705415 Svrha: Pomoć bajkera Isidori Isidora je djak XIII gimnazije, željna da kad sve prodje, opet ode na kafu sa drugaricama. Živ bio! Darko Popović 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Maj 29, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio Mlada je, mora biti jaka, samo napred i da se izbori do kraja od joj zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 29, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare! Siguran sam da će biti srećna kad čuje koliko nas joj želi brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio. Ako nije glupo pitanje, koliki iznos je potrebno skupiti, može da deluje motivišuće da se više ljudi aktivira? čuš na kafu... da se smiri ova pandemija (da bi moglo da se putuje normalno), i ona da pobedi limfomu pa da ide na matursku eskurziju sa društvom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 29, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče lečenja, doktori daju stvarno sve od sebe. Problem je što mora da održava dobru krvnu sliku samo prirodnim putem, bez preparata tako da se radi na kvalitetnoj i zdravoj ishrani. Nisam pitao mnogo detalja. Supruga je saznala kroz priču sa majkom da ne izlaze na kraj sa troškovima pa je krenula u akciju kod svojih kolega u školi. Redovno to rade uz mala primanja. Drugari joj pomažu oko škole a njene su reči: Hvala vam za pomoć, kad me sve ovo prođe pa da odemo na kafu zajedno. Samo da je prođe i ni nikoga da ne snađe. Eto njene skromne želje kojoj svi težimo. I par stotina dinara znači ako nas je puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR - Jel primalac Darko Popović ?Uplacujem, uz želju da mala sto pre bude dobro !Baš je teško kad čuješ ovako nešto, baš... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ProMaster said: @SQTR - Jel primalac Darko Popović ? Uplacujem, uz želju da mala sto pre bude dobro ! Baš je teško kad čuješ ovako nešto, baš... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk I mene isto zanima? I ja zelim da dam doprinos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 30, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ne, primalac stavite Sanja Cvetanović, majka Isidore. Ja sam Darko Popović. Bitan je njen broj računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, SQTR said: Ne, primalac stavite Sanja Cvetanović, majka Isidore. Ja sam Darko Popović. Bitan je njen broj računa. Hvala. Uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 30, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdila mi je veliki odziv. Pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1808 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Done! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 31, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2021. at 20:52, SQTR je napisao: Račun:205900102050705415 Svrha: Pomoć bajkera Isidori Isidora je djak XIII gimnazije, željna da kad sve prodje, opet ode na kafu sa drugaricama. Živ bio! Darko Popović Pre 19 sati, SQTR je napisao: Ne, primalac stavite Sanja Cvetanović, majka Isidore. Ja sam Darko Popović. Bitan je njen broj računa. Zameni na prvoj strani ovo u jedan post, lakse je da se ne luta po postovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11630 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio,nek sto pre pobedi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Уплатио. Понудио бих и две половне предње гуме. Цена ко колико уплати на рачун за помоћ. Да не затрпавам овде отворићу нову тему. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 31, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Primalac: Sanja Cvetanović Račun:205900102050705415 Svrha: Pomoć bajkera Isidori Evo ponovio sam, neda mi edit na prvoj strani. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio, želim joj brz oporavak, da sve na kraju bude kako treba pa da pijemo kafu i u to ime! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jun 2, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan put da se svima zahvalim u Isidorino ime. Isidora danas prima sledecu terapiju. Setite se ponekad onih kojima je zdravlje neophodno da uzivaju kao sto i mi uzivamo u bezbriznom zivotu, iako toga nismo uvek svesni. Dobro zdravlje svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Naše malo nekome znači mnogo...Daće bog da sve bude kako treba, a na nama je ko koliko može prema svojim mogućnostima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Jun 8, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege iz inostranstva koji su se ponudili ds pruze pomoc Isidori, evo kacim uputstva za devizne uplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 2, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Prodje par meseci, pa da priupitam, da li je i dalje potrebna asistencija? I o istom trosku da podignemo malo temo ako je odgovor DA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Septembar 6, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, Pomoc je uvek dobrodosla. Koristim priliku da obnovim poziv kolegama za Isidoru. Rezultati idu na bolje, Hvala Bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Septembar 6, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Primalac: Sanja Cvetanović Račun:205900102050705415 Svrha: Pomoć bajkera Isidori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...