kole24 1052 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te da nas obaveštavaš. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 29, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Samo info ako je od pomoci@filipfg , koliko mi drugarica sada objasnjava, od kosovskog dela K.Mitrovice (juznog dela) nema dometa tj. rominga uopste, ako vec idete predlazem da kupite karticu.Srecno! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moji su iz Raske. Dobro poznajem taj predeo. Nadam se najboljem! Javite sta se desava. Da je srece da je samo u fazi da se sklonio od svih i da ce se javiti za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neki info da je pronađen kolega. Sleteo s puta, povređen je, ali ne znam u kakvom je stanju..Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek je ziv!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan I ja videh sada na Amber grupi na FB, izgleda da su nasli kolegu...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pronađen nestali Ivan Milošević: Sleteo s puta motorom - NOVA portal NOVA.RS Promenio Maj 30, 2021 član Dule Sebeški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan hladno je još u pm za dugu vožnju,nisam neki ekspert ali izgubi se koncentracija peške kad ideš po ovoj čudnoj majskoj hladnoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjen! Ziv! Samo da bude dobro!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Maj 30, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se kolega!!! Filipe, javljaj sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj čim saznaš detalje! Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo ga. Sleteo je sa puta, ziv je i pricali smo sa njim. Trenutno je u bolnici, sve najbolje! Cuvajte se. 22 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu. Hvala @MarkoIv na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobre vesti hvala Bogu, ovo me sada tera na razmisljanje o onim GPS uredjajima pa kad krenemo negde sami ostavimo kontakt (ili kako to funkcionise vec) nekom drugaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2873 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa vest. Najbitnije da je svestan i komunikativan, to znaci da je glava dobro. Sada je u sigurnim rukama i zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Biker Q said: Dobre vesti hvala Bogu, ovo me sada tera na razmisljanje o onim GPS uredjajima pa kad krenemo negde sami ostavimo kontakt (ili kako to funkcionise vec) nekom drugaru... Ovo može i uz aplikaciju na mobilnom telefonu. Google Maps ima podršku, ali ima i mnogo drugih GPS aplikacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakva muka... @MarkoIvjel ste ga vi nasli ili mup? I jel postojala mogucnost da ga niko ne primeti da nije prijavljen nestanak i da se vest nije rasirila? Promenio Maj 30, 2021 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15746 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan NAĐEN MLADIĆ NA KOSOVU Ivan Milošević sleteo s puta: "Malo je ugruvan, ali je dobro" WWW.BLIC.RS Ivan Milošević (32) iz Beograda nestao je u petak, 28. maja oko 15.30 sati. Na sreću, on je danas pronađen, nakon 42 sata potrage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 30, 2021 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Prelom rebara, povreda glave, unutrasnje krvarenje, svestan, komunicira, spremaju ga za transport 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mi, organizovali se i krenuli u potragu..Policija nije nista ni pokusavala. Bankina ga je prebacila posto je bila kriva i bacila ga dole ispod puta ka Ibru, put je iznad a dole kao rupa. Zato se nije video sa puta.. 18 20 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste ga pronašli? Svaka čast Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Uf...Dobro je...Nadam se da neće biti posledica, jebo metal, srediće se, bitno da je sa nama...Marko, Filipe, puno ga pozdravite!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5528 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce to zarasti, drz se druze! Svaka cast za sve bajkere koji su krenuli u potragu, kapa dole junaci! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...