shejtan 378 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Udri CACA sponzore po ugovoru ;D ;D ;D Ajde sad da ti progledamo kroz prste za to DRUGO mesto, sledece sezone ako ne bude PRVO eto nas coparativno odavde da te kaznimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan samo ukratko; u subotu su trke prekinute zbog loseg vremena i lisca po stazi koje je vetar nanosio non-stop 600SS u nedelju Adam je pobedio,Andrew je bio drugi i ja treci. receno mi je da ima gresaka u bodovanju i trebaju da ih isprave pa moze se desi da ja imam koji poen vise ;D evo par slika za pocetak jer nas covek Motorholik iz LA je dosao da gleda trki i vozio je 1200km po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MALIIIIII!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MALIIIIII!!!!!!!! desi Miso kuco stara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MALIIIIII!!!!!!!! E da hoće još i Triumph da uđe u WSBK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Malo li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Caca! Nadam se da cemo dogodine imati prilike da vidimo #330 i na nekoj od domacih trka! I zelim ti jos uspesniju sledecu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, ode dete u Kanadu, postade sampion. Puno mi je srce, poljubac od Ljilje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Caca! Nadam se da cemo dogodine imati prilike da vidimo #330 i na nekoj od domacih trka! I zelim ti jos uspesniju sledecu sezonu! takav je plan za sledecu sezonu,ali necu o tome da pricam da nesto ne iskrsne pa ne dodjem. hvala mnogo svima na podrsci i cestitkama.kao i sto se navikli moracete malo da sacekate izvestaj sa trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOO BRATE TRI PRSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO !!!!! ulepsa mi covek dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, svaka chast! :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Samo napred u nove pobede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5840 Napisano Octobar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOO BRATE TRI PRSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Već mi je ta slika na desktopu ;D Bravo momčino, ako nikako drugačije bar mislimo na tebe i navijamo svim srcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOO BRATE TRI PRSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Već mi je ta slika na desktopu ;D Bravo momčino, ako nikako drugačije bar mislimo na tebe i navijamo svim srcem Meni je na desktopu ova slika iznad. Svaka cast i fotografu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOO BRATE TRI PRSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Već mi je ta slika na desktopu ;D Bravo momčino, ako nikako drugačije bar mislimo na tebe i navijamo svim srcem Meni je na desktopu ova slika iznad. Svaka cast i fotografu. Otadzbina je jedna i treba da se prestavlja kad god se moze,pa makar i sa tri prsta ovako na stazi posle trke.Za slike su zasluzni nasi clanovi foruma Motorholik i Pustinjak............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Octobar 8, 2008 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno koliko su zakomplikovali sistem bodovanja. Izgleda da broj bodova zavisi i od broja veverica oko staze. Poenta je da Nikola zbog gresaka u bodovanj jos uvek moze da buse sampion, ali svakako zelim da mu cestitam na bar vice-sampionskoj tituli u British Columbia sampionatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto pomaze, saljem dve veverice odavde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan bravo kralju,majstore,trkacu. sve najbolje u daljem trkanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1566 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast! Samo cepaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Da ove godine je klub otisao od klasicnog bodovanja,a i osoblje koje se staralo oko bodovanja se promenilo.Tako da treba malo vremena da se sve zavrsi.Koliko sada znam drugi sam u 600SS,treci sam u Open Supersport & Superbike.Pocetkom sezone sam odlucio da samo jurim Superbike ili Open Supersport klase ,ali se ispostavilo da u 600SS imam najvise poena i da sam tokom ovih 7 rundi u 600SS najvise puta bio na podiumu pa cak i sa jednom pobedom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOOOOOOO BRATE TRI PRSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Već mi je ta slika na desktopu ;D Bravo momčino, ako nikako drugačije bar mislimo na tebe i navijamo svim srcem Meni je na desktopu ova slika iznad. Svaka cast i fotografu. evo par slika u orginalnoj razoluciji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO NIKOLA !! A i slike su prelepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 10, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto pomaze, saljem dve veverice odavde... :D ;D E vala i ja ima da odem u Ivanjicu da nafatam koju specijalno za Nikolu, samo vicite ako treba. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto pomaze, saljem dve veverice odavde... :D ;D E vala i ja ima da odem u Ivanjicu da nafatam koju specijalno za Nikolu, samo vicite ako treba. ;D Ne može, te se ne računaju, samo kanadske, zaš one CHIP & DAIL sa PEPE Le PJU štraftom po ledjima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...