Ivan F. 65 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Aca Strom je napisao: Ako ti prodavac uradi tehnički pregled, možeš da registruješ gde hoćeš. Tako sam ja registrovao stroma. Eurosumar uradio tehnički, ja sa papirima registrovao i uzeo tablice . Koliko sam razumeo za nova vozila se ne radi tehnicki prve dve godine.., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, prve dve godine ne radis tehnicki. Trebace ti COC za registraciju ako se ja ne varam i trebalo bi da on ostaje kod tebe, tako da pazi da ti ga ne uzmu (original). Za ovo poslednje nisam 100% siguran, ali mislim da je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, MilanS je napisao: Bas tako, prve dve godine ne radis tehnicki. Trebace ti COC za registraciju ako se ja ne varam i trebalo bi da on ostaje kod tebe, tako da pazi da ti ga ne uzmu (original). Za ovo poslednje nisam 100% siguran, ali mislim da je tako. COC se dobija prilikom kupovine vozila ili moram ono od AMS da dobijem ili kako to vec ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan COC izdaje proizvodjac, dobijes ga pri kupovini. Ne bi trebalo da ti imas bilo kakva posla nakon kupovine, samo odes i registrujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3006 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2021. at 21:51, sremac72 je napisao: Mene danas odbili na teh. zbog boss auspuha i nekih China migavaca. Tako sam motor kupio i reg. prošle god.sad kažu oštriji propisi i kontrole. Kazne za njih drakonske. Hajde de, kako rešavamo tvoj problem...? Jesi li nešto smislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li neko zna da li mogu motor da registrujem samo sa papirima, da fizicki ne bude u mom gradu? Iz Kladova sam, stigao mi je motor u Bg-u, nema tehnickog jer je vozilo novo, znaci registracija i nove tablice mi trebaju. Ne bih da placam transport do Kladova... Izvinjavam se sto malo odskace od teme.Pa sam si napisao da je vozilo novo, nema tehničkog...Ne razumem zašto pitaš da motor fizički bude u tvom gradu... Ni ranije nije moralo da motor bude fizički u gradu... Motor u Knjaževcu, kupac Kikinda ...U Knjaževcu se uradi Tehnički, pošalju papiri u Kikindi, Kikinđanin uzme tablice i registruje, ode u Knjaževac i vrati se na motoru...Toliko o tome?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, PremieRacing said: Hajde de, kako rešavamo tvoj problem...? Jesi li nešto smislio? Smislio i zavrsio. Malo nervoze i interneta i sarmiranje garija koji radi tehnicki i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio nove migavce a auspuh natezanje, ubedjivanje i prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima informaciju šta se dešava sa ovim zakonom o katalizatorima i euro 4,5,6... I registraciji motora uveženih pre 2014 i posle i provj registraciji?Kako sam razumeo (kako pišu novine za motorna vozila gde spadaju i motocikli zar ne?) oni koji su u srbiji registrovani pre 2014 neće biti u problemu. Ali šta je sa motorima koji su stariji od 2014, a uveženih i prvi put registrovani posle 2014...jel njih kači taj zakon o izduvni gasovima i sta onda?Planiram kupovinu motora opet u skorije vreme pa ne znam da li i o tome treba da razmišljam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da su propisi odloženi na 2 godine jer je puno vozila koja ne mogu da ispune propise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 13, 2021 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da pročitao sam to... Ali šta za 2 godine?Ako kupim motor 2010 (ili stariji) uvezen iz švajcarske 2015 i od tada na srpskim tablama... Hoću li moći da ga registrujem ili moram da mu stavljam nešto što po fabrici nije predviđeno ili mora u kobasice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan dakav debilan zakon mora u kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano April 6, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine su mi na tehnickom pregledu rekli da mi je ovalnost zadnjeg diska blizu granice. Da li na vasim tehnickim pregledima vrse merenja ovalnosti diskova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14210 Napisano April 6, 2023 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meri se ali ne utice na ocenu tehnicke ispravnosti, kada pocne zvanicno merenje ovalnosti za L kategoriju ce izbaciti iz pravilnika, za ostale ce podici granicu,. U prevodu ne brinite. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano April 6, 2023 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: Meri se ali ne utice na ocenu tehnicke ispravnosti, kada pocne zvanicno merenje ovalnosti za L kategoriju ce izbaciti iz pravilnika, za ostale ce podici granicu,. U prevodu ne brinite. Meni su prosle godine rekli da mi je 27 koeficijent ovalnosti, a granica je 30 i da ove godine necu proci tehnicki. Takodje su me naterali da kupim prvu pomoc za A kategoriju, a ne uvazavaju prvu pomoc za B. Promenio April 6, 2023 član banjala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14210 Napisano April 6, 2023 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Super jer je granica trebala biti 20, a za PP ako imas mesta zasto da ne komplet B, kao da ti za auto kazu ne moze dve moras doci sa jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, banjala je napisao: Meni su prosle godine rekli da mi je 27 koeficijent ovalnosti, a granica je 30 i da ove godine necu proci tehnicki. Takodje su me naterali da kupim prvu pomoc za A kategoriju, a ne uvazavaju prvu pomoc za B. Menjaj tehnički, ja sam prošao tehnički sa streetfighterom, pola delova nije videlo original, niko ništa nije pitao, svetli, radi, koči.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da mi preporuci neki tehnicki u Beogradu za motocikle? Po mogucstvu na Cukarici mada moze i dalje nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Barad Barajevo ti nije predaleko, gazda je "naš", za sad dobra iskustva. Ja rađe zapucam malo van Beograda nego da idem na drugi kraj Beograda u i kroz njegov saobraćaj.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21801 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ide mi uskoro registracija, pustim agenciji poruku da mi prosledi ukupnu cifru produzenja... Kao odgovor dobijem, 25100din, sve ukupno za produzenje! 1000ccm, 72kw, prva polisa na moje ime (znaci stepen 4), 2006 god motor. Verovatno je nesto prevideo covek, je li neko registrovao skoro motor od 1000 kubika? Koliko je izaslo? Hvala. P.S. Ponovo se setih da sam 2008 godine punu registraciju za cbr1000 placao 15000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 7, 2023 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, banjala je napisao: Jel ima neko da mi preporuci neki tehnicki u Beogradu za motocikle? Po mogucstvu na Cukarici mada moze i dalje nije problem. Prosle godine (i ove cu) produzenje rege uradio u BS Engines teh. pregledu. preporuka, nista nisam skidao sa mopeda.... crash bar, maglenci, auspuh, kofer.... kako dosao tako otisao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, banjala je napisao: Jel ima neko da mi preporuci neki tehnicki u Beogradu za motocikle? Po mogucstvu na Cukarici mada moze i dalje nije problem. BS Engines Rakovica, moze i karticom da se placa, na rate mislim da je jedino cekovi. sve zavrsavas tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Ide mi uskoro registracija, pustim agenciji poruku da mi prosledi ukupnu cifru produzenja... Kao odgovor dobijem, 25100din, sve ukupno za produzenje! 1000ccm, 72kw, prva polisa na moje ime (znaci stepen 4), 2006 god motor. Verovatno je nesto prevideo covek, je li neko registrovao skoro motor od 1000 kubika? Koliko je izaslo? Hvala. P.S. Ponovo se setih da sam 2008 godine punu registraciju za cbr1000 placao 15000din Juce uradio tehnicki i regu za 800 kuba 80kw sve ukupno izaslo 29.100,00. premijski stepen 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2531 Napisano April 7, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u ponedeljak registrovao Smarta, umal se ne šlogirah. Za ono prdavče 22,400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...