Cvijanović 1676 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kave ružne reči iz tako lepih usta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kave ružne reči iz tako lepih usta.... Bolje ružne reči nego tupav mozak... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Jun 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan A lepa usta? Zašto se pecaš kad ti se ne obraćam... Ili bi možda voleo da rešimo ovaj nesporazum kao džentlmeni? Promenio Jun 5, 2021 član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Jun 5, 2021 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Smirela momci ,ovo je samo razmena misljenja,otislo u pogresnom pravcu ier se čuka preko tastature. Nismo mi srbende jer promovisemo jezik,mi smo rodoljubi Ja odmah da kazem vise bih voleo da sam se rodio barem 300-400km severnije,laksi bi mi zivot bio Rodio sam se ovde i postovacu to uvek na nacin koji smatram adekvatnim,a smatram da je jedan od nacina i ovo. I "batić" sto kazu klinci ,trulo je obracati se u svojoj zemlji na stranom jeziku to je poltronski i degradirajuće. Ako sami ne cenimo sebe nece niko. A sto se tice povoda,ok je skrenuti paznju i na tu onkologiju. Mozete da dodjete malo i na KCS sprovescu Vas na Klinici na kojoj sam da vidite tumore glave i vrata uglavom na ivici operabilnosti u raznim uzrastima,samo ti ljudi cute i umiru. Vecina ih nema ni za pidzamu i postene papuce, a ne za motor... Promenio Jun 5, 2021 član punisa 16 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Smirela momci ,ovo je samo razmena misljenja,otislo u pogresnom pravcu ier se čuka preko tastature. Nismo mi srbende jer promovisemo jezik,mi smo rodoljubi Ja odmah da kazem vise bih voleo da sam se rodio barem 300-400km severnije,laksi bi mi zivot bio Rodio sam se ovde i postovacu to uvek na nacin koji smatram adekvatnim,a smatram da je jedan od nacina i ovo. I "batić" sto kazu klinci ,trulo je obracati se u svojoj zemlji na stranom jeziku to je poltronski i degradirajuće. Ako sami ne cenimo sebe nece niko. A sto se tice povoda,ok je skrenuti paznju i na tu onkologiju. Mozete da dodjete malo i na KCS sprovescu Vas na Klinici na kojoj sam da vidite tumore glave i vrata uglavom na ivici operabilnosti u raznim uzrastima,samo ti ljudi cute i umiru. Vecina ih nema ni za pidzamu i postene papuce, a ne za motor... Nema potrebe da mene smiruješ, obzirom da smo kolege i da baš iz onoga što navodiš reagujem. Prosto kad potpuni laik a pri tome je apsolutni trol na forumu krene da vređa javno osobe kojima je jedina želja da prežive noć pre nego što zaspu, ne vidim drugi način da skrenem pažnju šizoju na komentare. Do duše to je posao admina ali eto...nije u redu. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Jun 5, 2021 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se slozim sa Mick-om, deo muske populacije stvarno trpi nasilje od svojih partnera, psihicki poremecaji su cesti kao i kod zena, o karcinomu ne zelim ni da pricam, cudi me da jos nisu osnovane sigurne kuce za musku populaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15425 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nesigurni muški šatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se slozim sa Mick-om, deo muske populacije stvarno trpi nasilje od svojih partnera, psihicki poremecaji su cesti kao i kod zena, o karcinomu ne zelim ni da pricam, cudi me da jos nisu osnovane sigurne kuce za musku populaciju. Postoji neka priča oko tih stvari ali u smislu roditelja tipa tate...nešto baš je davno to bilo u nekoj priči. Znam da je neka inicijativa vezana za očeve koji trpe psihičko nasilje i td...Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Jun 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Cvijanović je napisao: A lepa usta? Zašto se pecaš kad ti se ne obraćam... Ili bi možda voleo da rešimo ovaj nesporazum kao džentlmeni? Ponuda je otvorena. Promenio Jun 6, 2021 član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Jun 6, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ne smire strasti, mali odmor. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Jun 6, 2021 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje cas, svi u klupe, sad ce da zvoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10128 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Biće da je razredni obavio rszgovor sa roditeljima izgrednika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan I, šta smo odlučili hoćeš li i dalje da laješ kao pseto ono prepotentno puno lažnog samopuzdanja, jer vidim da se proseravaš samo kad tema ide u tvom pravcu i dok te neko podržava,čim nema istomišljenika u postovima iznad i ispod tvog,nema te nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan . . . .kraj price! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 1, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mir,mir brate mir....Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Jul 1, 2021 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja verzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Mart 27, 2023 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ko ide na vožnju ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6147 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Isao bi ja. Kada je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 27, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude 21.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Mart 27, 2023 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 21. maja je. Da li je neko sa foruma učestvovao u nekoj DGR vožnji dosad? Ja nisam ljubitelj tematskih vožnji i moto skupova generalno, ali bih otišao zbog klasičnih motora. Kao posmatrač, ne kao učesnik (mada nikad ne reci nikad). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 3 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko ove godine? Kad sam čitao stare postove, video sam da je manifestacija dosta ispljuvana od strane foruma, pa dal se nešto promenilo u medjuvremenu Promenio Maj 3 član Yanco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11106 Napisano Maj 4 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Brkove imam ali ne znam da li bi me pustili sa blatnjavom Afrikom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @piki Pazi, nije zabranjeno da opereš motor Iako kod nas nema restrikcija u pogledu tipa motora na kome možeš da učestvuješ, ne znam zašto bi na skup klasičnih motora došao na Africi. Ja se nikada npr. ne bih pojavio na skupu Vespi ili Tomosa, ako me razumeš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 4 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Urban Rider ne određuje valjda tip motora dal si džentlmen nego ko ga vozi.U startu se ograđujem,da se neko ne nađe prozvanim ili prepozna,ali je ovo meni čist Beogradski fenseraj. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15425 Napisano Maj 4 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može se doći bilo kakvim motorom. Nije smisao okupljanje kafe rejsera već razvijanje svesti o zdravlju muškaraca. Jedino treba ispoštovati kodeks oblačenja. Ako se dobro sećam obavezan je sako i mašna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...