rast 1152 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu Zaječar – Zvezdan dogodila se teška saobraćajna nesreća. Dve osobe preminule, treća u teškom stanju. Na putu Zaječar -Zvezdan dve osobe izgubile su život u saobraćajnoj nezgodi, dok je treća u teškom stanju i lekari se bore za njen život. Život su izgubili vozač motora i vozač automobila. U sudaru su učestvovali motorcikl i vozilo marke opel, a za sada nije poznato pod kojim okolnostima je došlo do nesreće. Ekipe vatrogasne brigade i policije su na licu mesta. Saobraćaj je obustavljen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 14, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre....bas zaredjalo....nek odmori malo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 14, 2021 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Znam klinca... 20 godina. Tuga. https://radiomagnum.rs/saobracajna-nesreca-na-izlazu-iz-zajecara-dve-osobe-smrtno-stradale/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1759 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Leptejebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta se dogodilo, ako slike nisu ilustracija?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 14, 2021 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Nije ilustracija, izvrnuta je Corsa na krov od siline udarca, ne zna se koliko brzo je išao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 14, 2021 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga isekao auto, to je pravac na izlazu iz grada od nekih 2, 3 kilometra sa dosta sporednih puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 14, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usporite ljudi sta da vam kazem, tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Maj 14, 2021 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au čoveče, strašan udes. Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam dobio od druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kako neko ovakve stvari moze da slika, a i vi koji ih kacite mi isto niste jasni. Malo postovanja prema pokojniku i familiji istog... Sta reci, samo pungas vozim dinamicno, steta mladih zivota! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Maj 14, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Stvar percepcije. Nepoštovanje može biti i tvoj komentar. Ovde su u pitanju 2 pokojnika i dve familije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Maj 14, 2021 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kako neko ovakve stvari moze da slika, a i vi koji ih kacite mi isto niste jasni. Malo postovanja prema pokojniku i familiji istog... Sta reci, samo pungas vozim dinamicno, steta mladih zivota!U Japanu imaju pravilo sto vise krvi vide ljudi na tv manje bude na putu?Послато са SM-N950F помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mire019 je napisao: Verovatno ga isekao auto, to je pravac na izlazu iz grada od nekih 2, 3 kilometra sa dosta sporednih puteva. S obzirom da je okrenuo auto na krov, tesko da mu je izleteo auto. Jer da bi nekog isekao treba da ga vidis... Ne znam da li sam ikada video ovako nesto. Uzas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Maj 14, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Stile je napisao: U Japanu imaju pravilo sto vise krvi vide ljudi na tv manje bude na putu? Послато са SM-N950F помоћу Тапатока Cuo sam da Rusi (ako neko zna neka potvrdi ili demantuje) ne pokrivaju tela tokom uvidjaja, da bi prolaznici videli posledice nezgoda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Maj 15, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Stravičan prizor. Ovo noge motocikliste vire iz auta, tačno je uleteo kroz prozor prilikom sudara i verovatno je glavom udario u vozača auta i tako su obojica stradali. A da ironija sudbine ne zataji, zaustavili su se kod znaka koji upozorava na ukrštanje sa sporednim putem. Tuga zbog izgubljenih života. Taj momak je tek počeo da živi i ubi i sebe i drugog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 15, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smanjite gas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Stile said: U Japanu imaju pravilo sto vise krvi vide ljudi na tv manje bude na putu? Послато са SM-N950F помоћу Тапатока To su japanci, nasim ljudima to ne vredi, a tu na forumu smo svi manje vise normalni pa nema potrebe za tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Maj 15, 2021 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Stravičan prizor tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8290 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, abarth_maniac je napisao: S obzirom da je okrenuo auto na krov, tesko da mu je izleteo auto. Jer da bi nekog isekao treba da ga vidis... Ne znam da li sam ikada video ovako nesto. Uzas! Ne znam kako bi ga drugačije udario u bočnu stranu, da nije izašao sa sporednog. Brzina je bila fatalna, nema dileme. Laka im zemlja i Bog dušu neka im prosti. Dva života, mnogo je kume, mnogo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Maj 15, 2021 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Strahota!!! Sto vise ovakvih slika, ne gurati pod tepih nikako, da se ureze u memoriju.... 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8382 Napisano Maj 15, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan To su japanci, nasim ljudima to ne vredi, a tu na forumu smo svi manje vise normalni pa nema potrebe za tim.Milane, iako se skoro uvek slažem sa tobom, ovde dosta grešis.Poslednja Dedamrazijada (inače moja prva i zbog ovoga što ću napisati dalje i poslednja, koliko god humana bila) je pokazala koliko ludaka (da baš ludaka, onih za hospitalizaciju) ima i ovde na forumu.Mučne su slike, svako od nas vidi tu sebe, ali neka, treba.Neka bude opomena, dok ne bude kasno!Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Maj 15, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, N.F.S. said: Strahota!!! Sto vise ovakvih slika, ne gurati pod tepih nikako, da se ureze u memoriju.... Retko baš retko, skoro nikad ne komentarišem u ovoj rubrici, ali se moram složiti sa ovim komentarom. Mišljenja sam da je jedini način da "klinci" nauče upravo da vide ovako nešto. Strašno!!! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Maj 15, 2021 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao da je projektil ispaljen na Corsu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Maj 15, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, drmilan_ je napisao: Ne razumem kako neko ovakve stvari moze da slika, a i vi koji ih kacite mi isto niste jasni. Malo postovanja prema pokojniku i familiji istog... Sta reci, samo pungas vozim dinamicno, steta mladih zivota! Meni si skrenuo paznju u drugoj temi na skoro isti nacin i koliko vidim izgleda da je jedino tebi problem da gledas ovakve uzasne scene. Ovakve prizore treba vrteti na svim bilbordima s'pocetka sezone, mozda bi bolje uticalo na svest vozaca motocikla i automobila. Jedni da smanje gas, ludilo mozga.... drugi da pogledaju 3x ako treba. Ne znam sada kako uce u autoskolama ali znam da bi uveo (ako ga nema) dodatni cas i to bas ovako da se zove "crna hronika" sa crnim, mucnim i realnim slikama stanja na drumu. Klik slika, deco gledajte uz kratko objasnjenje sta se zbilo, treba da vide sta im se moze desiti ako iskljuce mozak u saobracaju. 5 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...