nafetS 3818 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je moglo u Bg da se ode i da se "dogovoriš", da ti ne uzmu dozvolu odmah (treba ti zbog sezonskog posla, zbog letovanja...), izlazili su u susret. Ne znam kakvo je sad stanje, a pogotovo ne znam kako je u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu to pa cu vam preneti sta je bilo ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde bas da dobijem zabranu na pocetku sezone ,a presuda bila u decembru Jel' prekršaj načinjen motorom? Tj par prekršaja, čim si skupio tolike poeneПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma snimljen sam radarom oko 70 km/h u naseljenom mestu na motoru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan I samo zato ide zabrana? Uff, ja stalno vozim tako. Snimila te neka od novih kamera?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma bili u civilnom Puntu pored puta i snimali otpozadi,zamisli... Sta se desava ako me zaustave,a nemam dokumenta npr? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan onda ti prvo pišu nemanje dokumenata. onda provere preko motorole, pa ti pišu jer voziš pod zabranom. Ako već oćeš da se zajebavaš, bolje nosi, kad te pitaju, daš im dokumenta i pravi se lud, možda te i ne provere u centrali. Ali sve je to rizik, pitanje jel ti vredi, kazne su.. leeeepeee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1162 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A vožnja ukoliko imas izrecenu zastitnu meru zabrane upravljanja nosi ozbiljan broj kaznenih poena, ako se ne varam dal bi 14 i jos ako imas koji bod od ranije, pozdravi se sa dozvolom. Licno probao, nije mi bilo do zivota, dok nije isteklo. Svaki jebeni dan kao da sam nosio dzak cementa oko vrata. Ogroman pritisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozio oko 80 kmh u naseljenom mestu i navodno mu nisu uzeli dozvolu jer je isao na sporazum. Ja sam isto isao na sporazum,prva mi je kazna ali sam dobio samo minimalnu kaznu,bodove i zabranuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano April 11, 2022 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nafetS je napisao: šanse su 50% da te ne zaustave i 100% da te zaustave. Jbg, to ti niko ne može reći, možda sutra naprave levak i duvanje u melodiku sa proverom dokumenata. A možda sledećih 10 godina te ne zaustave nijednom. Priča po forumu "nikom nisu pisali za P na motoru". Meni jesu, u 5 do 11 uveče, umalo nisam morao da guram motor do kuće. Kako ti bre brate pisali u 5 do 11 kad valjda zabrana za P ide od 11??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Писали за то што није налепио слово П на мотор. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4949 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li su te osudili za nemanje P slova na motoru? Ako nisu, to može lako da se brani. Inače vožnja pod zabranom može da bude veoma vesela. Em je kazna 120000 din, em dobiješ novu zabranu, em imaš toliko novih bonus bodova da možeš da dobiješ kartu za novo polaganje. Sve u svemu košta par hiljada evra i traje oko 3 godine. Da ne pričam što gubiš osiguranje, pa ako si kriv za neki udes, sve lepo plaćaš. Mislim, nije nemoguće, možeš sa saobraćajnom da daš 100€ pa da te puste ili da se krvnički braniš. Ja sam uspeo da odbranim tako jednog, prošle godine. Prošao je kroz iglene uši i ta zabava ga je koštala nekih 200 o kusur litara goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @ske kao što je Zuba rekao, pisao mi jer nisam imao P na motoru, a ja ga još požurujem da završi jer je bilo 22:55, pa da ne bih bio u većem problemu guranja motora (tad se smatraš pešakom) @Skyrunnernikakvo osuđivanje, mandatna kazna na 5000, 2500 ako se uplati za 8 dana. Nije došlo do prekršajnog sudije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mene kad su nahvatali jos davno za P na kolima u pola 12, morao sam kod sudije direktno da idem, pa sam isao na neku foru da priznam krivicu u policiji, da bi dobio najmanju kaznu kod sudije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8738 Napisano April 12, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, halfman je napisao: Ma snimljen sam radarom oko 70 km/h u naseljenom mestu na motoru. Teško da si snimljen na 70-tak gde je ograničenje 50 i dobio zabranu i 20,000 posle sporazuma. Pa s obzirom na to, razmisli o svojim navikama i kolika je verovatnoća da te opet snimi kamera dok si pod zabranom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano April 12, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan ograničenja u naselju od 50 km/h:1) od 1 do 10 km/h – 3.000 dinara2) od 11 do 20 km/h – 5.000 dinara3) od 21 do 50 km/h – 6.000 do 20.000 dinara, 4 kaznena poena i najmanje 30 dana zabrana upravljanja4) od 51 do 70 km/h – 15.000 do 30.000 dinara, 7 kaznenih poena i najmanje 4 meseca zabrana upravljanja5) preko 70 km/h – 15 dana zatvora ili 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i najmanje 8 meseci zabrana upravljanja U principu,kad se ide na sporazum, obično daju najmanju kaznu 6000 ali mislim da zabranu od mesec dana ne skidaju. Na sporazum je moguće ići (koliko ja znam,ispravite me ako grešim) samo ako nisi imao prekršaja u prethodne 2 godine. Ako si ima 2,3 u 2 godine neće uvažiti sporazum.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano April 12, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, halfman je napisao: Drugar vozio oko 80 kmh u naseljenom mestu i navodno mu nisu uzeli dozvolu jer je isao na sporazum. Ja sam isto isao na sporazum,prva mi je kazna ali sam dobio samo minimalnu kaznu,bodove i zabranu Da nisi u zoni 30 napravio prekrsaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam,kad sam dobio snimak radara,pisalo je da je 50 km/h ,a i u presudi pise ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano April 12, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hmm jel si ti siguran da si isao na sporazumno cim imas presudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio prvo slike radara i da se izjasnim ko je vozio i o krivici. Na to sam odgovorio da bih voleo da sporazumno napravimo dogovor,da priznajem prekrsaj da mi je prvi i ako moze da bude minimalna kazna . I to je sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano April 12, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebe su klepili maksimalno, gore iznad ti je Sloba napisao iznos kazni... Ti si u maksimumu za one 21-50. Zato sam pomislio da te nisu upecali na neko ogranicenje od 30 ili eventualno 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8738 Napisano April 12, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1910 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, slobasuper9 je napisao: ograničenja u naselju od 50 km/h: 1) od 1 do 10 km/h – 3.000 dinara 2) od 11 do 20 km/h – 5.000 dinara 3) od 21 do 50 km/h – 6.000 do 20.000 dinara, 4 kaznena poena i najmanje 30 dana zabrana upravljanja 4) od 51 do 70 km/h – 15.000 do 30.000 dinara, 7 kaznenih poena i najmanje 4 meseca zabrana upravljanja 5) preko 70 km/h – 15 dana zatvora ili 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i najmanje 8 meseci zabrana upravljanja U principu,kad se ide na sporazum, obično daju najmanju kaznu 6000 ali mislim da zabranu od mesec dana ne skidaju. Na sporazum je moguće ići (koliko ja znam,ispravite me ako grešim) samo ako nisi imao prekršaja u prethodne 2 godine. Ako si ima 2,3 u 2 godine neće uvažiti sporazum. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Ne znam odakle ovo, ali u zakonu je drugačije (mislim da je ovo što si ti postavio iz starog zakona). Ja sam pre nekoliko meseci baš tražio ovo po zakonu... Ograničenje: Kazna 3,000 din do 10km/h 10,000din: 10-20,000 din: Zabrane: Sve preko pobrojanog spada u nasilničku vožnju, a tu je već sve mnooooooogo drugačije. Takođe, sve kazne i zabrane su strožije za zone škole i usporenog saobraćaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4041 Napisano April 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan me prvi put zaustavio čika saobraćajac na motoru, na Slaviji. Mene i skuter ispred mene. Ljubazan, provera nalepnice i vozačke... Hvala, doviđenja. Dobijem foto kako su ipak pisali kaznu motoru na trotoaru. Voleo bih da naglasim, da je ovo ispred zgrade ministarstava u Nemanjinoj, da 50ak m niže postoji parking za motorcikle. Mene su jednom opomenuli i više tu ne ostavljam nigde osim na tom obeleženom mestu. Promenio April 19, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 19, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, QmBGD je napisao: Pre neki dan me prvi put zaustavio čika saobraćajac na motoru, na Slaviji. Mene i skuter ispred mene. Ljubazan, provera nalepnice i vozačke... Hvala, doviđenja. Dobijem foto kako su ipak pisali kaznu motoru na trotoaru. Voleo bih da naglasim, da je ovo ispred zgrade ministarstava u Nemanjinoj, da 50ak m niže postoji parking za motorcikle. Mene su jednom opomenuli i više tu ne ostavljam nigde osim na tom obeleženom mestu. Prvi put vidim da je neko dobio kaznu za parkiranje motora. Ja sam isto ostavljao u Nemanjinoj motor gomilu puta i nikad nista. A gde su ta parking mesta za motore? Jel to mislis na ono za bicikle ili bas postoje mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano April 19, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Glupi komunalac, pisao za ometanje izlazenja iz zgrade samo da bi navukao normu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...