Ji 4Tze 80 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Stajao sam na semaforu iz Jaše, ka gradu, na crveno svetlo i čekam da se upali zeleno da skrenem desno ka D. Stefana a trola skreće... Sa suprotne strane automobili u Cvijićevoj stoje a motor prolazi u raskrsnicu, pada, vozač ležeći proklizava do trole i srećom mu kaciga nije dala da podleti pod trolu, zakucao je glavom iza zadnjeg točka a i trola je već stajala.Srećom nije bilo toliko brzo, čini mi se da je nešto pogrešio, precenio u prilasku ili u prolasku pri promeni svetla na semaforu pa naglo zakočio a motor pao, sigurno je blago smotao volan u kočenju... nije bila situacija da se ono desi, gledam kako koči pada i otklizava u trolu, gledam i ne verujem da je ono moguće da se dešava.U tom trenutku mi se i upalilo zeleno tako da sam siguran da je u pitanju trenutak promene signalizacije, možda troli ostane duže zeleno da bi skrenula jer su pre par meseci tu ukinuli skretanje u levo, bude neki udes skoro svaki dan.Odmah su mu pritrčali prolaznici, da ga izvuku i naravno krenuli da pridižu. Ne razumem ovde negativne komentare prema kolegama motociklistima saobraćajcima, pa oni su bar najtolerantniji prema drugim motoristima. Meni bilo baš žao što mu se ono desilo, nikom bre to ne treba da se desi da podleti pod teško vozilo...Kaciga mu se zaglavila iza zadnjeg točka,srećom nije bilo brže, polomio bi vrat. Nadam se da je ok... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam...ovih dana je počelo farbanje asfaltne signalizacije onom ubogom bojom koja je kao led za nas na dva točka. Vodite računa jer uz kolotrage i rupe eto nam još jedne opasnosti pogotovo u centru gde su jebeno ofarbali svaki pedalj raskrsnica sa onim glupim ukrštenim pešačkim prelazima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17013 Napisano Maj 10, 2021 Ne silazi, 1221 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja htedoh reći da je stanje kolovoza na gradskim ulicama više nego očajno. A saobraćajci na motorima su na žalost jako loše opremljeni u smislu zaštitne opreme. Praktično osim kacige je nemaju. Svakako želim čoveku što lakše povrede i još brži oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2167 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 882 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, štampar je napisao: јер овде има пуно оних који ''знају'' да ''није тако било'' а осим тога имају ''животног и сваког другог искуства '' Boze, na koga li mislis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, štampar je napisao: Само кад су ме терали да се пењем уза зид,иначе сам ћутао као заливен а то их је нервирало још више. ''СА одред'' црвене буржоазије је могао и смео да ти уради шта год хоће и ником ништа. Појури ли те милиционер на мотоциклу док бежиш могло ти се десити да те шутне ногом кад те стигне да се скршиш са свог мотоцикла... Побуниш се код судије због батина а он ти одговори ''ајде шта то причаш,милиција данас никог не туче'' -Не знам како је данас ал'јуче убише! То не улази у изјаву и записник... Не бих писао о томе јер овде има пуно оних који ''знају'' да ''није тако било'' а осим тога имају ''животног и сваког другог искуства ''па знају да је тад било боље. Оће мене да убеђују да није било оно што сам видео и доживео?Оће мојега... heheh a šta očekuješ da urade kad bežiš bez dozvole za upravljanje? Da te pomilke po glavi i kažu ''nonoooo to nije lepo''. Tad je to bilo kao dobar dan ne samo u Jugoslaviji, pogledaj SAD šta su radili, Nemačka (obe), Kina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mick Vidim da si me razumeo, kao i većina rekao bih. Razmena mišljenja je u redu, čak poželjna ali nema ni smisla ni potrebe nekoga na forumu, ili bilo gde na netu, učiti pameti i davati životne savete kroz izlive sopstvenih emocija. Jednostavno je besmisleno i vodi tok cele priče u nepotrebnom smeru. I da, u pravu si. Zbog ružnog ponašanja pojedinaca uvek strada većina ali se ti pojedinci neće tako lako promeniti. Sam komentar je potvrdio postojanje tih pojedinaca i na njih ne vredi trošiti energiju ovde. Pitanje je da li bi čak i razgovor u četiri oka uopšte pomogao. Jednostavno to treba prihvatiti, odreagovati razmenom mišljenja i ako je to redu, nastaviti razgovor, ako nije, tu je kraj i gotovo. Tome služe forumi (bar ja to sve tako shvatam). Nadam se da si me i sada razumeo. Što se tiče policajaca na motoru, nemam neki poseban stav. Nisam imao kontaka sa pripadnicima reda i zakona nekih, najmanje, desetak godina, osim na graničnim prelazima. A oko nesreće tek nemam šta da kažem osim da mi je žao svake povređene osobe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, lomitelj je napisao: @mick Vidim da si me razumeo, kao i većina rekao bih. Razmena mišljenja je u redu, čak poželjna ali nema ni smisla ni potrebe nekoga na forumu, ili bilo gde na netu, učiti pameti i davati životne savete kroz izlive sopstvenih emocija. Jednostavno je besmisleno i vodi tok cele priče u nepotrebnom smeru. I da, u pravu si. Zbog ružnog ponašanja pojedinaca uvek strada većina ali se ti pojedinci neće tako lako promeniti. Sam komentar je potvrdio postojanje tih pojedinaca i na njih ne vredi trošiti energiju ovde. Pitanje je da li bi čak i razgovor u četiri oka uopšte pomogao. Jednostavno to treba prihvatiti, odreagovati razmenom mišljenja i ako je to redu, nastaviti razgovor, ako nije, tu je kraj i gotovo. Tome služe forumi (bar ja to sve tako shvatam). Nadam se da si me i sada razumeo. Što se tiče policajaca na motoru, nemam neki poseban stav. Nisam imao kontaka sa pripadnicima reda i zakona nekih, najmanje, desetak godina, osim na graničnim prelazima. A oko nesreće tek nemam šta da kažem osim da mi je žao svake povređene osobe. Ma naravno...ja pored svega toga u čemu se slažemo želim da skrenem pažnju da onaj koji je istiniti motociklista, bajker kako god, onaj koji zaista neguje vrednosti vožnje motocikla sa svim što ide uz to (obazrivost, odgovornost prema sebi i drugima i iznad svega ljudskost) mora da se čuje i rekao bih ima obavezu da se oglasi na ovakve stvari, nevezano za to da li ga druga strana koja divlja razume ili ne. To je obaveza prema opstalima koji čuju, jer tad se pravi razlika...ako ostaneš nem na takve stvari stvara se privid da nas je manje i samim tim stvara se privid da je OK divljati po ulicama, ugrožavati tuđe živo te i td. A oko sretanja pazi...meni na posao na dnevnom niviou dođe makar po dva motoraša i po jedan policajac pa mi je ta psiha poznata . A pride kad mi dođu iz zatvorskih ustanova u pratnji...druže moj znam psihološki profil svake službe u našem policijskom sistemu Na žalost poznat mi je i bajkerski profil... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18276 Napisano Maj 10, 2021 Integrisan, 5443 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, štampar said: Само кад су ме терали да се пењем уза зид,иначе сам ћутао као заливен а то их је нервирало још више. ''СА одред'' црвене буржоазије је могао и смео да ти уради шта год хоће и ником ништа. Појури ли те милиционер на мотоциклу док бежиш могло ти се десити да те шутне ногом кад те стигне да се скршиш са свог мотоцикла... Побуниш се код судије због батина а он ти одговори ''ајде шта то причаш,милиција данас никог не туче'' -Не знам како је данас ал'јуче убише! То не улази у изјаву и записник... Не бих писао о томе јер овде има пуно оних који ''знају'' да ''није тако било'' а осим тога имају ''животног и сваког другог искуства ''па знају да је тад било боље. Оће мене да убеђују да није било оно што сам видео и доживео?Оће мојега... I jesi li se popeo na zid? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: I jesi li se popeo na zid? Štampar=Spajdermen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Maj 10, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vaske4s je napisao: Boze, na koga li mislis I ja se pitam? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, štampar said: Појури ли те милиционер на мотоциклу док бежиш могло ти се десити да те шутне ногом кад те стигне да се скршиш са свог мотоцикла.. To je istina,svasta je bilo,i dobrog i loseg.Mog poznanika na MZ-u je jedan sutnuo kada ga je sustigao.Samo cudom nije tresnuo.Evo i jedna moja prica iz davne proslosti. Vozio ja tako gradom slabasni Tomos 14,idem ka Radio- Beogradu,i na obelezenom saobracajnom ostrvu primetim parkiranog pandurskog crnog BMW-a R-60/7(inace,lep motor).Pored njega stoji drug- milicajac,gleda sumnjivo u mene, vidi da sam klinac i daje znak rukom da stanem.Prodjem ga,bez znaka da sam ga primetio,i pocnem panicno da bezim.Nisam se osvrtao,ali sam osecao da ce krenuti u poteru.Sjurim se na Dorcol,prilicno uplasen,sa nekim losim predosecajem.Oprezno i sa nadom izlazim na Dunavsku ulicu,kad tamo, iz druge ulice,izlazi i on.Razvuce svog BMW-a,stigne me u par sekundi,i popreci mi put.Upaljenim motorom pocinje da me gura i ako sam ja vec ugasio svoj motor.Sta me snadje,pomislih.Silazi sa motora,besan kao Ris,vice-Ti ces meni da bezis,uz strasne psovke...-Skidaj kacigu!-naredjuje on. Ja polako odvezem kacigu,a on ti mene lepo uhvati za nju, skine mi je grubo sa glave ,i baci je svom snagom na ulicu.Krene jos blize meni,valjda da me udari,ja se malo odmaknem i jedva progovorim-Nemojte tako druze,ne smete tako...Tek tada, kao da se prenuo i shvatio da pred sobom ima obicnog klinca a ne kriminalca.Naravno,nisam imao dozvolu(tada je to bila masovna pojava),zato sam bezao.Napisa on meni opravdano prijavu,i naredi mi da dodjem na isto mesto gde me je pokusao zaustaviti,kod zgrade Radio Beograda.Shvatio sam da je zeleo da pokaze i tamo da me je uhvatio,i da mnogobrojna publika iz susedne kafane "Sumatovac" vidi da sa njima nema sale.Uzeo mi je saobracajnu dozvolu i rekao da ce mi je tamo vratiti.Upalim motor,i cekam pandura da krenemo zajedno.Kad ono,nece BMW da mu upali,vrti anlaser,i nista.Pocinje da vadi neke zice ,spaja ih,vidim varnice,ocito problem neki.Doviknem panduru da ja idem tamo,on me ni ne pogleda,ocito opsednut kvarom na motoru. Otisao sam pravo kuci,nisam zeleo da budem dodatno ponizen,pa sta bude,bude.Posle par dana sam izvadio bez problema duplikat saobracajne dozvole.Kasnije,kod sudije za prekrsaje, izjavio sam sve kako je bilo.Nije zapisala moju izjavu o ponasanje milicajca,i rece mi nesto u stilu kao sto rece Stampar-"Milicija danas nikog ne tuce". E, sad,moram reci da je tadasnji materijalni status saobracajca na motoru ipak bio bolji nego danas.Pocetkom '80-ih su dobili novu koznu opremu u skladu sa najmodernijim evropskim policijama,nove kozne cizme,jedino su jos uvek nosili jet kacige.Neki su nosili naocare,neki su imali vizire na njima.Druga stvar,danas gotovo nezamisliva,tadasnji saobracajci su imali obicaj i da ne napisu prijavu.Jednostavno ti oproste,i kazu,da te nisam vise video bez dozvole.Bilo je stvarno jako dobrih milicajaca,ocinski zabrinutih za decu na motorima.Pricali su pojedini saobracajci da su dobijali naredjenja od predpostavljenih da moraju da pisu kazne,imali su i neke kvote,u suprotnom bi im odbijali od plate nekih 10%.Verovatno je i danas slicno u tom pogledu. Na kraju mog dugog izlaganja (izvinjavam se),moram reci-Nemojte bezati od policije,pogotovo od saobracajaca na motoru.Vi rizikujete,oni rizikuju,cemu sve to kad smo izlozeni istim opasnostima na drumu. Nadam se da je sa ovim policajcem u udesu u Cvijicevoj ulici sve u redu,i da nema nekih ozbiljnih povreda. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam...ovih dana je počelo farbanje asfaltne signalizacije onom ubogom bojom koja je kao led za nas na dva točka. Vodite računa jer uz kolotrage i rupe eto nam još jedne opasnosti pogotovo u centru gde su jebeno ofarbali svaki pedalj raskrsnica sa onim glupim ukrštenim pešačkim prelazima.Pa majku im njihovu, kada li će naučiti da se u tu boju dodaje stakleni prah kako ne bi klizalo... Tako rade sve normalne države...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23088 Napisano Maj 10, 2021 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao klinac sam prosao sito i resetke, koliko sam ja bio los oni (policija) su bili losiji...Vezivan sam za radijator, stolicu...Nacrta liniju na zidu i kaze ako preskocim nece biti batina...Ko je iz Kg mozda zna ekipu od pre 20 god, ja sam iz naselja Bubanj, tu policija nije zalazila ali kada dodju bude ih cela stanica.Moj je nadimak bio Sone, tu u ekipi pokojni Toni, Vuksa... Hapseni smo za sve i svasta, obarali su mi motor, izduvavali gume, oduzimali stvari...Ovi sada policajci su zlato, nisam cuo da su nekoga bez razloga tukli (kao nas nekada) Motorasu brz oporavak zelim! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6371 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Te policajce na motociklima su onda zvali marsovcima, zbog goleme okrugle kacige... A radnje su bile sledece, ako je neko bezobrazan pljuste samari, inace se skidaju ventili ili vadi kljuc iz kontakt brave i baca.. Postojalo je vise opcija pri kontroli, jer je vozeno bez kaciga, u sorcu , papucama, naravno bez vozacke dozvole, cesto i neregistrovanog vozila. Ukoliko biju, vredjaju, skrnave vozilo najcesce nema kazne, nekada je pomagalo mito, a ako su prisutni stariji , pisane su prijave regularno. Najjeftinije je bilo slab samar i bacanje kljuca u podsisanu travu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23088 Napisano Maj 10, 2021 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Price iz proslosti verujem da u ovom vremenu, mladom uhu zvuce kao fikcija... Sta vise, ubedjen sam. Nosio sam "Casucci radioactive" neon zutu jaknu, ekipa klinaca obrijanih glava... Kasnije bokserice i kada provalismo "vidimo se u citulji" obavezne lance... Ja sam imao 105 grama "kajlu" sa krstom od 25g. Furao se suzavac, CS gas Nato, i obavezni pendrek kozni (opruga unutra sa olovnim vrhom). Batinanje svake veceri, narucivali pesme preko radija suparnickim ekipama. . Policija je bila "neprijatelj" po defaultu, mrzeli smo se kao psi i macke. Ispred Kg diskoteke "Templ" izbije tuca masovna, ja sam tu "na vratima" bio (i u Cinemi ) , "pokupise" i mene u maricu, nema sudije ni gluposti, odmah u ledaru, dve te smene sibaju pa prekosutra pises izjavu u kojoj kazes da nisi imao veze sa tucom, i to je To! Nemas se kome zaliti... Danas se svadjaju sa "uniformom", to je bilo nezamislivo, kenj@mo izmedju nas ali kada te uhvate, cutis i stojis mirno! Izvinite zbog osvrta, svasta mi navire... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su bezanje smatrali za licnu uvredu - ja sam par puta (uspesno) bezao, moj tadasnji drug jednom bezuspesno - "rekao mi moj drugar Vlada da mogu da mu pobegnem" PA NISAM TI REKAO DA MOZES DA MU POBEGNES MZ-om NA PRAVCU IZA SIV-a, MAGARCE (jos sa devojkom pozadi) Jednom sam isao i u Segedin bez vozacke... Bilo svasta nekad. Sadasnji panduri na motoru po mom iskustvu su prvo motoristi, pa tek onda panduri (prema drugim motoristima, osim naravno ako taj nije bezobrazan). Znam za slucajeve da je jedan morao da kupi sebi gume za sluzbeni motor, nekoliko njih je kupovalo kod mene opremu za sebe (kombinezone, cizme itd) jer im drzava nije davala NISTA Ne bi me iznenadilo da su i ovome gume bile na izdisaju. UVEK su bili vise nego korektni, motoriste ne zaustavljaju osim ako se bas ne pretera u prekrsaju. Kolegi bajkeru - policajcu zelim od srca sto brzi i bezbolniji oporavak, sta god da je i ko god da je uzrok pada. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako vozi službeno vozilo u civilnom kombinezonu? Pomislio bi neko da je ukradeno službeno vozilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Виси пиштољ са стране, ако је и украо, нека му! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima pravo da mu visi šta god želi gde god hoće, sve dok nema kontakta sa poštenim građaninom na sred Terazija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Суд процењује ко је поштен, његово је само да биј... спроводи закон. Promenio Maj 10, 2021 član Zuba87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16657 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, X8 Vračar said: Kako vozi službeno vozilo u civilnom kombinezonu? Pomislio bi neko da je ukradeno službeno vozilo... Verovatno presretaci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5082 Napisano Maj 11, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem nekoliko momaka iz moto jedinice i moram da kazem da su kao ljudi stvarno sjajni .. Sladiti se nečijim padom je stvarno loše i ako smo tako počeli da razmišljamo kuku lele ... Po čemu je on zasluzio to , zasto ?? Trgnite se u ovim ludim vremenima jer smo svi ipak ljudi... To sto im je posao takav ,takav je pa i Mica ubica sa šaltera moze da nam upropasti dan samo što nemamo papir F32 zar ne ?? ... P S. Imala sam i nekoliko susreta sa presretačem ali uvek otpozdravi sa blinkerima ili sirenom tako da su oni za mene prvenstveno kolege pa onda sluzbena lica ... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1224 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, N.F.S. said: nisam cuo da su nekoga bez razloga tukli (kao nas nekada) 12 hours ago, N.F.S. said: Kasnije bokserice i kada provalismo "vidimo se u citulji" obavezne lance... Ja sam imao 105 grama "kajlu" sa krstom od 25g. Furao se suzavac, CS gas Nato, i obavezni pendrek kozni (opruga unutra sa olovnim vrhom). Batinanje svake veceri, narucivali pesme preko radija suparnickim ekipama. . I, šta kažeš? Tukli vas bez razloga? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23088 Napisano Maj 11, 2021 Integrisan, 9792 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, preventivno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18276 Napisano Maj 11, 2021 Integrisan, 5443 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, yogibear said: Verovatno presretaci... Ova slika ima preko 10 godina, da li je jos koji gsxr u funkciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...