jax 0 Napisano Jun 16 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Krokodilo je napisao: Имали смо, и знамо где лежи зец. Шта теби мајстор каже чисто информативно? Sent from my SM-G998B using Tapatalk Nemam majstora,ja cu resiti stvar,ako zelite da kazete u cemu je problem,hvala,ako nezelite opet hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jun 16 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Satelis je napisao: Krokodilo mislim da majstora nema, on ima problema sa tim jos od porsle godine. Izgleda da mu truba da pise u predvidjenoj temi pa je nova otvorena Vrlo duhovito! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jun 16 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако нема ево ти 99% тачне дијагнозе. Проблем је глава, испод брегасте је штопна која је фабрички лоше набијена, од температуре попусти и расхлада улази у уљу. Под два на цилиндру, улаз за расхладу и уљни канал дели танак зид који често прсне. Зими може и да нема контакта али лети је много израженији контакт уља и расхкаде. Случај први је брз и видљив практично одмах, а други спорије претвара уље у "нес кафу са млеком"Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Glava, dihtung glave, verovatno pregrejan nekad ili ostajao bez antifriza... Jos ako vidis bele dimove na izduvu, to je to...Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Jun 17 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2024. at 0:41, alexanto je napisao: spajanje tema ... i opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jax 0 Napisano Jun 18 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 6. 2024. at 1:07, Krokodilo je napisao: Ако нема ево ти 99% тачне дијагнозе. Проблем је глава, испод брегасте је штопна која је фабрички лоше набијена, од температуре попусти и расхлада улази у уљу. Под два на цилиндру, улаз за расхладу и уљни канал дели танак зид који често прсне. Зими може и да нема контакта али лети је много израженији контакт уља и расхкаде. Случај први је брз и видљив практично одмах, а други спорије претвара уље у "нес кафу са млеком" Sent from my SM-G998B using Tapatalk Hvala na info. kazite mi samo ako je stopna u pitanju dali da trazim drugu glavu ili se ta stopna moze ponovo upresovati,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Jun 18 Ne silazi, 4780 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info. kazite mi samo ako je stopna u pitanju dali da trazim drugu glavu ili se ta stopna moze ponovo upresovati,hvala!Може дреар да направи нову и да је набије са овим или нечим сличним.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran 70 0 Napisano Avgust 10 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan MP3 500i.e 2018god. Pređenih 57000. Čuje mi se lupanje ventila. Zna i neko na koliko se šteluju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Piše da usisni i izduvni idu na 0 15. Neka se javi još neko. Promenio Avgust 10 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukidule 0 Napisano Avgust 25 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Pazario sam ovaj tricikl 2022 i do sad presao skoro 19K kilometara. Od pre 10-ak dana kao da imam luft u guvernalu ali samo na manjim brzinama. Prvobitno sam mislio da mi se vrti u glavi ali sad je evidentno da postoji problem. Majstor mi je rekao da je sve u redu i da umisljam, ali drug koji je dugo vozio Gilery Fuoco ga provozao i primetio isti problem. Na recimo 20kmh kad pustim gas imam setanje volana jedno 2cm levo-desno, kao da ne hvata tockove. Takodje, kad motor stoji u mestu i kad vrtim volan postoji negde u sredini jedno 2cm "lufta"... ne znam kako da opisem drugacije. Da li neko zna otprilike gde moze biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 25 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Lezajevi tockova, luft u centralnoj sponi ili krajevima, lezajevi u 'vratovima' trapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano Septembar 8 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio skuter, MP3 300 LT Sport 2015. Juce produzio registraciju, u staroj polisi za polje vrsta vozila pisalo: Teski tricikl U novoj posisi za isto to pise: Motorcikl Za marku u obe pise Piaggio MP3 LT. Da li da idem da reklamiram to da bi pisalo teski tricikl ili je i ovako dok god pise LT OK? Prvenstveno pitam zbog voznje sa B kategorijiom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 8 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ul71m0 said: Kupio skuter, MP3 300 LT Sport 2015. Juce produzio registraciju, u staroj polisi za polje vrsta vozila pisalo: Teski tricikl U novoj posisi za isto to pise: Motorcikl Za marku u obe pise Piaggio MP3 LT. Da li da idem da reklamiram to da bi pisalo teski tricikl ili je i ovako dok god pise LT OK? Prvenstveno pitam zbog voznje sa B kategorijiom. obavezno reklamiraj ako zelis da vozis sa b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spajanje tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano Septembar 8 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nedelja nisam hteo da zovem agenciju sad, ali mi padaju na pamet sulude stvari da se nesto menjalo u zakonu ili tako nesto, drugar koji je radio u osiguranje mi kaze da oni to ne unose rucno, nego kompjuter izbacuje po sasiji. Svakako ujutru idem tamo da vidim. Predpostavljam da je svima koji imaju LT verziju u polisi napisano teski tricikl? Promenio Septembar 8 član ul71m0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 8 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Polisa je vazna samo za osiguranje, ali svakako proveri da ne bude poblem sa njima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano Septembar 9 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ovu iz agencije, rekla mi je da je i ona to primetila i da ih je zvala, rekli su joj da "Nije to problem, i da tako Dunav kategorise". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Septembar 9 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da tražiš mail od Dunava da ti oni to potvrde. Da ti ostane pisani trag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Septembar 9 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Ovo rekla - kazala se nigde ne uvazava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4785 Napisano Septembar 9 Drug član, 3655 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se reklo, dok zec dokaže da nije bik, odoše mu*a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano Septembar 9 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam im mail sa slikama polisa i objasnjenjem, javljam sta su odgovorili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da bi bio teški tricikl osim tri točka mora imati kočnicu na nožnu komandu, ako to nema onda spada pod motocikl, pošto zakon kaže minimano dva točka a može i osam ako neko napravi. Da li je provera kočnica bila na valjcima ili na poligonu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Teski tricikl, definicija: TESKI TRICIKL je motorno vozilo sa tri tocka, simetricno rasporedjenih u odnosu na srednju podzunu ravan vozila, cija najveca konstruktivna brina, bez obzira na nacin prenosa, prelazi 45 km/h, ili sa motorom cija radna zapremina motora kada vozilo ima motor sa unutrasnjim sagorevanjem sa pogonom na benzin prelazi 50 cm3, ili cija najveca efektivna snaga motora prelazi 4 kW kada vozilo ima motor KOJI NIJE NA BENZIN Promenio Septembar 11 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano Septembar 11 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma moj je LT verzija, i ima i noznu kocnicu i sve to kako treba, i u staroj polisi je prisalo teski tricikl, odgovorili su mi iz Dunava, prilicno glup odgovor, u fazonu to je radila nasa filijala pitajte njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...