živke 5222 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1867 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U soku sam. Od svih nas koji ludujemo motorima, Boris da ode... Covek koji je tako mirno i stalozeno vozio. Neverovatno. Meni tu nesto smrdi, bezanje treceg ucesnika u nezgodi. Boris koji pretice... Nesto se tu desilo o cemu cemo tek saznati. Velika tuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Borisa nisam licno poznavao osim par prepiski preko PP ali mi je ostavio jako pozitivan utisak. Steta sto se nismo i licno upoznali za ovozemaljskog zivota. Neka su ti otvoreni putevi nebeski Borise. Moje saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 2, 2021 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči. Nisam ga poznavao, ali nakon ovih par godina učestvovanja na forumu, uvek sam zapažao njegovu smirenost pogotovu vezano za vožnju. Svi smo svedoci njegove humanosti na forumu, pomogao je svima koliko je mogao. Molim vas, ako neko može ko ga je poznavao, a u dogovoru sa porodicom da saopšti broj tekućeg računa supruge, da uplatimo svi ko koliko može, makar koliko bi bila sveća i cveće, nek se nađe porodici i deci u predstojećem periodu. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Posle godina druženja na forumu, najzad prošle godine upoznam Borisa na moto susretu u B.Topoli, čovek i po, ljudina, ne mogu da verujem da ga više nema... 'bem ti život... nek su mu široki nebeski putevi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8444 Napisano Maj 2, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem, u šoku sam. Druže, široki ti putevi nebeski. Porodici i prijateljima najiskrenije saučešće. I dalje ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izvinite sto pisem sa ovog naloga, ja nemam nalog na ovom forumu. Gregor je, Borisov brat. Istina je Borish Hodinj - Painkiller je izgubio zivot u saobracajnoj nesreci sinoc. Znam da je voleo ovaj forum vise od svega kao i svoj motor. Verujem da bi voleo da vam javim da znate i da vam se svima zahvaljuje sto ste sve ove godine bili uz njega, pomagali se i druzili zajedno. Ne znam sta vise da vam napisem, osim cuvajte se ljudi, pogledajte se u ogledalo, pogledajte se izmedju sebe i recite jedni drugima da se volite i da vam je vas zivot i ljudi koji volite bitan i nemojte ga ovako zavrsavati. Boris vas sve voli i zeli da zivite duze od njega i da volite svoje porodice i svoju decu. Svi koji ga znate znate sta je ostavio iza sebe i kakav je bio. Jos uvek nemamo nikakvu zvanicu potvrdu od strane milicije, imamo potvrdu od coveka koji ga je vozio na patologiju u NS. Sutra ce ga raditi i tada cemo znati sve za sahranu i ostalo. Njegova zena je skrhana i zna da vecina oseca potrebu da joj se javi i izjavi saucesce, ali nije u stanju da prica. Hvala vam jos jednom svima u bratovljevo ime sto ste mu drzali stranu i sto ste bili deo njegovog zivota. 5 11 101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3330 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Нека му је лака земља . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2502 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2616 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem, pre desetak dana mi baš Gregor doterao bajs koji sam kupio od njega. Moja žena u šoku kad sam joj rekao ko nas je napustio. Moje saučešće porodici, R.I.P. Promenio Maj 2, 2021 član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au kako mi je ova vest tesko pala. Jako dobar momak. Uvek je i vozio pazljivo,nije bio trkac niti bilo sta slicno. Hteo je svakome da pomogne koliko god je mogao. Moje iskreno saucesce porodici i najblizima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 146 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 485 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Искрено саучешће. Нека му је лака земља . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 2, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici Pokoj mu duši i široki putevi gospodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga lično upoznao, ali smo se čuli prošle godine telefonom, par puta. Na forumu takodje. Žao mi je što sam ovo saznao, jer kao da sam ga poznavao, teško pada...tuga... Porodici iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1276 Napisano Maj 2, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sadasnja supruga mi je iz Kule, cesto idemo tim putem, tu joj je kuca, znao sam momka iz vidjenja,jako mi je zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Borise, pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Maj 2, 2021 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15347 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, ne verujem... Sinoć sam mislio na njega, imali smo preliminarni dogovor da se vidimo i upoznamo. I sad pročitam ovo? Počivaj u miru druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 2, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio sam njegovom drugaru gumu za TDM,sa Borisom se dogovarao oko posiljke. Eeee kako ovaj zivot žuri. Neka ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 600 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Velika tuga, Borise počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2481 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Borise! Siroki ti putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13973 Napisano Maj 2, 2021 moto merkat °°, 4875 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Poznavali se, vozili, pricali o klincima ... postoje ljudi kojima potajno zavidis na samokontroli obzirom na rizike koje nas hobi nosi, Boris je bio jedan od njih, mislis da ce unucima pricati dogodovstine ali ... neko gore ima drugacije planove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodiciПослато са SM-A202F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kolege, ovo je tragedija.Kao i većina vas ni ja Borisa-pokoj mu duši njegovoj, nisam osobno poznavao.Ovdje na forumu je ostavio trag zasobom kojeg ću se uvijek i rado sjećati.Baš sam tužan.Obitelji i prijateljima želim ovim puten iskazati moju iskrenu sućut.Budite svi sretni što ste sa Borisom dijelili život.Bio bi red organizirati nešto humanitarno, kolege iz bliskog kruga potrudite se malo glede akcije.Nemogu više pisati, suze mi oči....Borise, do viđenja.Poslato priko Ténéré 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...