yogibear 15492 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan TRAGEDIJA KOD RUSKOG KRSTURA Motociklista se zakucao u traktor, nije mu bilo spasa WWW.BLIC.RS Oko 20 sati na putu Kula-Ruski Krstur motocikl marke "Honda" je udario u traktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kicavac 0 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Motocikl: Yamaha majesty 250dx 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam udario psa na zrenjaninskom putu sa 80, pretrčavao put. Nisam ni stigao da ukočim. Klizao sam oko 10, 15m, hvala Bogu dobio lakše poderotine. Pas je ostao mrtav. Promenio Maj 2, 2021 član kicavac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je Boris, the painkiller sa foruma. Upravo mi je javila njegova zena. Sudar sa neosvetljenim traktorom. Nije mi dobro... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažeš? O Bože... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ..aj ne Au Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan :-(Borise brate, mnogo si me rastužio.Počivaj u miru...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au Borise... Pre nekih nedelju dana sam mu poslao migavce za motor, nije bre stigao ni da ih vidi... Besan sam, tužan i u neverici. Borise, nisam te upoznao ali kao da jesam, neka ti je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam, ne verujem, nisam ga znao lično kao ni Lijana, ali suze same naviru. Nekad je dovoljno i preko tastature.. tuga.. Počivaj u miru kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Maj 2, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Borise druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videli smo se ove godine, radio mi je kocnice na motoru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Maj 2, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana imao je problem sa Regler om, čuli se više puta, razgovarali o svemu i svačemu. Problem je rešen (napravljen novi Regler), Boris bio prijatan i kulturan sagovornik. Greota kako ljudi olako odlaze. Neka su mu široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Maj 2, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem. Upoznali smo se pre dvadesetak dana kad sam bio nekim poslom u Kuli. Mlad momak, kakva tragedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa katastrofa, ne znam sta bih drugo napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici, nemam reči Promenio Maj 2, 2021 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam video temu,jos hteo da mu pisem,sigurno on zna ko je imao udees... U cetvrtak smo se culi,kaze nece ici u voznju ova tri dana. Joooj,dva decaka.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne verujem Poginuo motociklista na putu Kula-Ruski Krstur - Naše Mesto WWW.NASEMESTO.RS Kako nezvanično saznajemo, B.H. koji je upravljao motociklom, bez zaštitne kacige, kretao se iz pravca Ruskog Krstura prema Kuli i prilikom preticanja vozila naleteo je na traktor koji se... Znaci ne verujem da je Boris vozio bez kacige a nigde nisu napisali da je traktor bio neosvetljen! Promenio Maj 2, 2021 član Motorcyclist 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne verujem Poginuo motociklista na putu Kula-Ruski Krstur - Naše Mesto WWW.NASEMESTO.RS Kako nezvanično saznajemo, B.H. koji je upravljao motociklom, bez zaštitne kacige, kretao se iz pravca Ruskog Krstura prema Kuli i prilikom preticanja vozila naleteo je na traktor koji se... Znaci ne verujem da je Boris vozio bez kacige a nigde nisu napisali da je traktor bio neosvetljen!Svako ima pravo, u vreme.modernih masmedija, da piše šta god hoće bez da odgovara za to i bude kažnjen ako je neistina. Bitna je vest a i ja sumnjam u vožnju bez kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,velika tuga. On je dobar covek, vozio uvek vrlo oprezno. Ne mogu da verujem da se njemu ovako nesto desilo. Covek mirne glave, stalozen vozac. Saucesce porodici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Auh koja tuga, saučešće porodici! Promenio Maj 2, 2021 član Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5028 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Vozač drugog vozila napustio je mesto nezgode??? Au sta je bre ovo ljudi??? Saucesce porodici,mlad decko...vrlo aktivan clan bio...auuuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Auu jbt. Kakva tragedija, čitao sam njegove postove, ne mogu verujem....Saučešće porodici, a njemu želim ravne nebeske puteve.Tuga....Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav momak, i kakav gubitak Dvoje male dece osta iza njega, dva mala cara, dva blizanca... žena divna.. Ne verujem šta čitam majke mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga...Nismo se licno poznavalu, ali smo se culi par puta...Uvek je bio spreman da pomogne i uvek je bio veoma prijatan!Najiskrenije saucesce porodici!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Maj 2, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bole37 je napisao: Vozač drugog vozila napustio je mesto nezgode??? Au sta je bre ovo ljudi??? Saucesce porodici,mlad decko...vrlo aktivan clan bio...auuuu... Ova bežanija sa mesta nesreće postala redovna pojava. Onomad u Nišu tip pokosio na trotoaru troje pešaka i zvbrisao, pre nedelju dana "gospođa" oborila (i povredila) kolegu na KLE i pobegla. Moral i odgovornost su postali istorija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gospode Boze, meni@Novola pise i pita, ja nisam ni vidjeo temu, tek sada obojica saznajemo. Pa nema mjesec kako smo bili kod njega i ugostio nas pravo, prosto ne zelim da vjerujem da se ovo desava.Najiskrenije saucesce porodici.Druze neka su ti siroki nebeski putevi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...