nik_sa015 1816 Napisano April 20, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ploca za kofer - tzv rostilj. Uradjena za kofer Givi V47, ispracene potpuno linije kofera, donji kraj na crtezu se savija na gore pod uglom od 45 stepeni. Imam sad i njega u ponudi Sutra cu imati prve komade pa cu okaciti... Aluminijum 5mm debljine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao Anakee 3 i malo je reći da sam razočaran koliko je guma bučna.U prvom trenutku sam mislio da su ležejevi loši jer motor ima 55000 km i nisu menjani.Medjutim ležajevi su ok. Podmazao sam i onaj senzor brzine,medjutim nije ni to,jednostavno je guma izgleda takva,a naročito prednja. Da napomenem da mi je ovo drugi set Anakee 3,sa prvim prešao 20000 km,bio prezadovoljan i nikakvu buku i čudne zvukove nisu proizvodile. Nije da je neki problem ali me iritira.Ima li još neko da se susretao sa ovim na A3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ‚Isti problem imam, verovatno nije guma dobro izbalansirana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Nije balansiranje u pitanju, prema majci svog znanja, Guglu, mnogi se zale da Anakee 3 zavija i vristi. Nisam ranije cuo za tu primedbu, posle vasih postova sam potrazio: https://www.google.rs/search?q=Anakee+3+noisy&oq=Anakee+3+noisy&aqs=chrome..69i57.8631j0j8&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8 Milanezi, Boki, vi odoste sad, ovaj vikend? Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I trese prednji kraj kao da je stvarno ležaj otišao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ja se juce ponovio. Jos se navikavam posle istih tih, ali ukoskascenih: cini da motor hoce da me srusi na nos svaki put kada skrecem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan I trese prednji kraj kao da je stvarno ležaj otišao. To vec nije zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 22, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je kupio novog GS ADV i ta guma mu je bila prva serijska ugradnja. Zalio mi se na apsolutno isti problem...bucna prednja guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan ‚Isti problem imam, verovatno nije guma dobro izbalansirana. Gume su izbalansirane na ručnoj balanserki,nema trešenja volana-voblinga,nema nikakvih drugih anomalija sem što je bučna ko djavo. Nije balansiranje u pitanju, prema majci svog znanja, Guglu, mnogi se zale da Anakee 3 zavija i vristi. Nisam ranije cuo za tu primedbu, posle vasih postova sam potrazio: https://www.google.rs/search?q=Anakee+3+noisy&oq=Anakee+3+noisy&aqs=chrome..69i57.8631j0j8&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8 Milanezi, Boki, vi odoste sad, ovaj vikend? Srecan put! Čitao sam da je A3 dosta bučna ali sam već potrošio jedan set i nisam apsolutno imao nikakvih problema sa njima,misleći da ljudi možda i preteruju te sam shodno tome poručio opet iste.Da ne kažem da sam dobio i super cenu (185 eura set),medjutim sada druga priča :-( Da, putujemo sada u subotu,vreme obećavaaaaaaaaa Poslaću ti slike sa Viko.. Ps:Vidim da je i Doktor prisutan,pa bih ga zamolio da ubrza malo putopis ,da vidim da nisam nešto preskočio u planiranju i obilasku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Skandal da se ovako prica o MOJOJ ruti!!! Javljam se kada se spustimo u Grciju, da vidimo, mozda se ukrstimo za cirkus. Kao prosli put. Zivotinje-akrobate sto se vrte nad vatrom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neću više ni reči ,obećavam Može,može ,zvrcni kad budeš dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, posto mi znamo, a i da navlazimo usta drustvu. Mi ovo imamo fiksirano: 1. Ohrid 2. Papingo 4-5. Atina 6. Leptokarya 7-8. Limenas 9. Kavala Posto ti jos ne znas, da kazem kripticno, znaces kada budes znao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 22, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ps:Vidim da je i Doktor prisutan,pa bih ga zamolio da ubrza malo putopis ,da vidim da nisam nešto preskočio u planiranju i obilasku Ako nesto mogu da pomognem , pitajte...na pp ili kako god. Putopis mogu da pisem samo uvece kada deca odu na spavanje, pa i nije neki tempo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, posto mi znamo, a i da navlazimo usta drustvu. Mi ovo imamo fiksirano: 1. Ohrid 2. Papingo 4-5. Atina 6. Leptokarya 7-8. Limenas 9. Kavala Posto ti jos ne znas, da kazem kripticno, znaces kada budes znao! Ekstra je tura al Papingo i Vikos Ps:Vidim da je i Doktor prisutan,pa bih ga zamolio da ubrza malo putopis ,da vidim da nisam nešto preskočio u planiranju i obilasku Ako nesto mogu da pomognem , pitajte...na pp ili kako god. Putopis mogu da pisem samo uvece kada deca odu na spavanje, pa i nije neki tempo. Ma nema žurbe doktore,udri tempo koji ti odgovara ;-) Video sam otprilike šta obići na Peloponezu,mada imam samo nekih 5 dana otprilike za njega,što je malo ali šta je tu je.Pratim putopis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 22, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Borise, kojim si se gumama ponovio...izvinjavam se ali ne prepoznajem po šari... pošto i mene uskoro čeka zamena guma pa ajd na vreme da se informišem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Tourance Next. Jos prosle godine sam znao da cu da ih uzmem, ubedjen testovima poput ovog: http://www.motorradonline.de/motorradreifen/enduroreifen-im-reifentest-2013-metzeler-tourance-next-testsieger/454797?seite=12 Pripisuju pouzdano, neutralno ponasanje, odlicno drzanje po mokrom i dobru trajnost. Uz sajamski popust, bile 230 jura, dakle nisu dzaba. Ali, svejedno... U medjuvremenu, pojavili su se neki drugi modeli, imas tog novog Bridgestona A40, Michelin Pilot Road 4, Dunlop Trailsmart, ima valjda i novi Pirelli, Scorpion Trail II... Malo toga je, medjutim, bilo u ponudi na sajmu. Ne treba, naravno, naglasiti da su ovo sve gume kojima se covek prakticno odrice silaska sa asfalta. Ako ti je potrebna pomoc, rado cu da zaglavinjam po tim svapskim testovima i pomognem, samo pare ne trazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 22, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan E hvala na informacijama... Polako ću da njuškam i čitam testove o gumama pa za neko vreme ih i uzimam...znaš kako je, kupiš motor i istreseš se a onda ti dođe kao šamar trošak prenosa, registracije, malog servisa itd itd...pa se još oporavljam od svega toga! Samo pare ne traži...ehhehe neću ne brini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano April 24, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Presao par hiljada km sa A3 na Stromu u svim uslovima (autoput, magistrale, makadam, solo i u dvoje) - nikad nikakvu buku nisam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 29, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim i ja.juce sam pazario Stroma 2011. god sa 18k na satu...imam nekoliko nedoumica... -ima jos fabricke gume, pa bi da uh zamenim......vidim da je izbor vecine Anakee 3? -pranje lanca sa grassom, pa posle ono modricino ulje sa90? - automatki podmazivac lanca?? -centralni stender?da ili ne?(navika sa skutera, ali prakticna stvar) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i mnogo srece!!! Sve biraj sam - - samo cu da kazem da meni centralni nedostaje, samo zbog podmazivanja lanca. Da imam pod c), verovatno mi d) ne bi nedostajalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Za lanac biraj sam...meni je i sprej ok... Skuter nisam vozio ali taj centralni sto imam mi mnogo znaci, podmazivanje, zatezanje lanca, zimi ti ne treba stender, kod parkiranja na nekim lokacijama manje mesta zauzimas (teze te ocesu)...prakticno je... Pozz i daj neku sliku...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim i ja.juce sam pazario Stroma 2011. god sa 18k na satu...imam nekoliko nedoumica... -ima jos fabricke gume, pa bi da uh zamenim......vidim da je izbor vecine Anakee 3? -pranje lanca sa grassom, pa posle ono modricino ulje sa90? - automatki podmazivac lanca?? -centralni stender?da ili ne?(navika sa skutera, ali prakticna stvar) Dobrodosao i puno km Ja za pranje koristim petrolej, jes da malo sporije ide ciscenje sa njim al garant ne ostecuje lanac a automatski podmazivac je pa meni najbolja stvar koju sam dodao mom Stromu, i to najtoplije preporucujem. Za stender ce se vec javiti neki Stromer koji ima isti, bilo je vec price da hoce da zakaci pri naginjanju kao i da smanjuje klirens motora koji je i bez njega skroman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Anakee 2, vec treci put ih stavljam obzirom da skromno silazim i van asfalta. Centralni stender mi je jako koristan i nikad nisam imao problema sa istim. Podmazivac je apsolutno divna stvar, preporucujem bez dvoumljenja. Lanac perem kucnim odmascivacima kao sto je Axel....i to dobro radi posao. Srecna ti kupovina i lepu voznju zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam registrovao stroma. 21000 din!!!! 2004 godiste. Nesto mi to mnogo izaslo. Morao sam novu tablicu i saobracajnu da uzmem ali opet mnogo... Zeko nek je sa srecom motor. Centralni nemam i ne treba mi nesto posebno zato sto imam podmazivac koji je najbolja stvar na motoru posle kofera po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim i ja.juce sam pazario Stroma 2011. god sa 18k na satu...imam nekoliko nedoumica... -ima jos fabricke gume, pa bi da uh zamenim......vidim da je izbor vecine Anakee 3? -pranje lanca sa grassom, pa posle ono modricino ulje sa90? - automatki podmazivac lanca?? -centralni stender?da ili ne?(navika sa skutera, ali prakticna stvar) To je onaj sivi strom,baš dobar,mislim da je prvi vlasnik bio momak sa foruma,Sharba. Centralni je praktičan,a pogotovo ako nemaš podmazivač lanca.Hoće ponekad da strugne u krivini ali ništa strašno. Lanac očistim petrolejom,imaš ga u farbarama,mada vrlo retko otkad imam scottoiler,jednom na kraju sezone.Znači metni mu i podmazivač lanca da se rešiš i te muke sa sprejom i podmazivanjem. Neka je sa srećom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...