Rider000 2363 Napisano pre 6 sati Drug član, 1613 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @VPetarIznutra se pojeli, oglodali, okrenuo mi se korman, sva sreca u mestu... Nikad vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 55 Napisano pre 5 sati U prolazu, 36 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Raša3 said: Hvala, probaću baš sa novim gumicama. Kod mene se "čuju" vibracije samo kada ga uteram u visoke obrtaje prilikom promene brzine. Zazveči na kratko. Kažu da je to normalno na Givi rol baru, ali meni nikakvo zveketanje nije normalno. Nije strašno, trpum ali je iritantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...